Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem jutalom cukorkákat osztogatnak érte
gumik topikban?
nem jutottál be?
2009 van, a tieid meg 2007-08-asok.
Na de ne itt offoljunk.
öreg?

mitű lenne?

de nekem mindegy...
mondjuk ebből még simán megtalálnak......
tényleg? ezt nem tudtam én sem. nekem csak baloldalt van, de ma sem szólt semmit a rendőr mikor igazoltatott
Gyúrd ki magad és borotváld le a fejed .
2 tükör kötelező még smkp.-ra is elég régóta....
megesik ma a Mátrában mértek, de jó volt az infóáramlás a közlekedők között
Olvass vissza, ha jól emlékszem 3tól 30 ezer forintig. De ha peched van,akkor motor letámasz , ülésre ráfeksz,és mutatod, hogy a csigának , hogy jön ki a szeme !
Halihó.

Van valakinek tapasztalata, hogy az ilyen megoldásokat mennyire toleráják a rendőrök?

Üdv. Bálint
Jah persze elozo nap ugyan ott allt ket kopasz allat azoknak nem mert bepofazni.. Amugy meg nem a bejarat ele alltam hanem a kerites melle kozvetlenul, az 5 meteres jardabol elfoglaltam fel metert kb.. Senkit nem zavart mivel 7koznap 6 ora volt alig jart arra ember..
Mondjuk legnagyobb orome lehetett aznap a csavokamnak ugyhogy nem szidom tovabb, ugyis kapja az elettol az aldast..
nem, öreg....
ki kell adni a sok túlórát ami tegnap keletkezett....
majd 350km út és 2 rendőrautót láttam útközben, ebből egyiket pesten.......
ha nem pezseg a gárda nincs yard sehol?
nem nem. vagy rosszul tudod, vagy anno engem szivatott meg a srác aki csinálta a műszakimat. szépen hazazavart (szakadó esőben) egy jobbos tükörért, mert különben nem lesz meg a műszakim. mondom remek.
szal nagy valószínűséggel mindkét tükör kell
Akkor legyél szíves,ha már Pohi nincs gép közelben... Köszi!
Nem nekem kell igazamnak lenni.....a kérdés az volt, hogy az őr jogosan szólt-e a bejárat előtt parkolásért.
Mint írtam, nem tudjuk, hogy tiltja-e valami ott a járdán parkolást.
Ha nincs egyéb kikötés, megjelölés, akkor nem szabad parkolni a járdán vagy csak a KRESZ által előírt módon.
De akkor sem a bejárat előtt...

Te másképp tudod? Halljuk....
Most nem keresem ki, de benne van a KöHéMben.
érdekel a gumi bear?
tudomásom szerint csak a bal tükör kötelező....
Gino, nincs igazad.
Én nem a motorosnak adok igazat, pohi....
Jogosan szólt az őr.
Nem fontos, de kötelező.
ugyhogy kintröl sikerült megnéznem a gurulást