üdv, pohi vagy patrol, kérdés, tegnap fel akartam menni a citadella gurulásra, vizont "akadályba " ütköztzem 1 tókröm volt sajna igy nem jutottam be, bal oldalt van tükröm, tényleg ennyire fontos a 2 tükör? üdv
Arról meg már nem is beszélve, hogy legközelebb menjen be a boltba kocsival, mert lusta 10 métert sétálni.... Éppen nem volt nálam a telóm, hogy lefényképezzem, ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el: fekete merga, MOL kút bejárati ajtaja előtt ferdén, ajtó tárva-nyitva hagyva úgy, hogy jobbról-balról csak S-kanyart leírva lehetett bemenni fizetni, tulaj bent kávézik....Bementem és elővettem az úri modoromat: "Gyerekek, ki ez a fasza gyerek?" (úgy húzott ki a takony, mint akit seggbe rúgtak)
Ha eltaknyoltok és az utas fejsérülés miatt meghal akkor rájössz, hogy ez nem is olyan vicces dolog. Egyébként feljeletés természetesen neked is és az utasnak is 30.000-ig terjedően.
Igen és a srác épp megszegte, tehát akkor ki is aki "nem normális"-an cselekedett? A bizt.őr aki a dolgát tette és normálisan szólt, mert zavaró helyre állt egy emberke vagy aki nem tud pár métert sétálni és beáll az ajtóba?
Egyik nap bealltam vp i plaza ele a fobejarathoz, mert csak beszaladtam fel percre kb.. Odajott egy biztonsagi or, hogy nemlehet ideallni.. Tipikus kis utolso szemuveges okostoni akit a suliwcbe seggbekurogattak 20 eve.. Indoka az volt, hogy, "mert maganterulet!" Jogosan szovegelt be ez a majomkepu?
Szia pohi!hozzád szólna a kérdésem!ha elkapnak h. 50-es mocival viszek utast az utas bukósisak nélkül van de amúgy minden rendben:D mit lehet kapni?előre is köszönöm válaszodat
Nálunk a LIDL-nél így van megcsinálva. A fedett rész körbe van rakva vasbójákkal és a felén a kosarak vannak a másik felén meg a kerékpártároló meg még hely mociknak.
Köszi a válaszodat. Kizárólag vevők állnak ott, de rendszeresen. Az lenne a legjobb megoldás, ha méterenként oszlopokkal lezárná a bolt. Szívem szerint az ilyen parkolóval azt csinálnám, hogy összetrombitálnám a srácokat és vagy 10 motorral körbeparkolnánk egy órányira.
Ez egy magán parkoló, mely nincs elzárva a közúti forgalomtól, tehát vonatkozik a KRESZ. De ha sem tábla sem útburkolati jel nincs kitéve nem KRESZ szabály szegő aki odaáll, max. etikailag nem elfogadható magatartást tanúsít egyszerűen szólva bunkó. Ezen problémát az üzlet vezetőjének kell jelezni aki intézkedik. Amennyiben az ő emberei parkolnak oda akkor egy esetleges panasz tételt kilátásba helyezve, valószínűleg intézkedik, hogy ne álljanak oda, ha meg ismeretlen személyek a folyton ott állók akkor pedig intézkedik a probléma megszüntetésére, mármint ha jó üzletvezető és fontos neki a vevő......és a jelen gazdasági helyzetben bizony fontos a vevő......szerintem. Sok sikert.
10645 hsz-re tudsz valamit mondani?
Ha a tulajnak nem tetszik, h ott állsz, akkor......
Hehe....kihívja....
Mit mond nekik? Szerint rohadtul nem foglalkoznának a rendőrök vele...
Amúgy meg semmilyen lehetősége nincs intézkedni. Tudtommal....
Egyik nap bealltam vp i plaza ele a fobejarathoz, mert csak beszaladtam fel percre kb.. Odajott egy biztonsagi or, hogy nemlehet ideallni.. Tipikus kis utolso szemuveges okostoni akit a suliwcbe seggbekurogattak 20 eve.. Indoka az volt, hogy, "mert maganterulet!" Jogosan szovegelt be ez a majomkepu?
Kosz elore is!
akkor holnap megkockáztatom a túrát......
Mond már el, hogy hogyan szívat meg a rendőr ha repedt a szélvédő a kocsiban?