Pohi, szakmai kérdés:
Bírságolható-e az az autós, aki a bevásárlóközpontoknál, a tető alatt, a bevásárlókocsi-tároló végénél kialakított kerékpár, motorkerékpár parkolóba beáll autóval? Nincs sem felfestve, se oszlopokkal lezárva, csak a kerékpár tartók jelzik, hogy az ott nem az autók helye. Szemben ott a rengeteg parkoló, de jó időben a nap, rossz időben az eső miatt odaállnak. És ez rendszeres.
Hát, mivel kissrác és nincs vagyona így nem helyszínbírságolható, csak a feljeletés marad. Én meg szoktam kérdezni kié a moci és ha az ő tulajdona akkor már helyszínbírságolható. A feljelentés 3000-30000-ig van ezen kisebbfokú szabálysértés esetén. A hazaszaladok érte dolog eshetőség én szoktam engedni, de attól még nem volt nála ellenőrzéskor.
Hahó Pohi!Lenne egy kérdés!? Ma egy kissrácot megcsípték 50ccm-es moccal nem volt nála a jogsi......................két sarokkal a házuk előtt! Nem engedték haza érte,de lekérték a "bázisból" minden o.k volt!Namost azt mondták neki hogy följelentik!....Vagy nem lesz belőle semmi ,vaaagy 10-30e ft ............nem sok ez egy kicsit?
Mi a helyzet akkor ha valaki forgalomból ideiglenesen kivont járművel közlekedik és mondjuk igazoltatják? Kötelező rendben! Gondolom följelentik,de mi a bünti tétel?
Ha így lenne, már rég kész lenne , sőtt nem is dologoznék ott állandóan mint egy állat....építtetnék és karosszékből hideg sört vedelve nézném a munkásokat önelégült képpel
Bírságolható-e az az autós, aki a bevásárlóközpontoknál, a tető alatt, a bevásárlókocsi-tároló végénél kialakított kerékpár, motorkerékpár parkolóba beáll autóval? Nincs sem felfestve, se oszlopokkal lezárva, csak a kerékpár tartók jelzik, hogy az ott nem az autók helye. Szemben ott a rengeteg parkoló, de jó időben a nap, rossz időben az eső miatt odaállnak. És ez rendszeres.