Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adnak másikat?
ha hiteles a kocsi akkor meg a banknál van.
okmányiroda.
Nem találom az autóm törzskönyvét, a vevő meg itt hagyta a foglalót, ha nem lesz meg a törzskönyv mit csináljak!
SEGÍTSÉG!
Ne adj Neki tippeket, mert én akarom forgatni a pénzét a tízágú villával, bepenészedés ellen!
Az megvan, hogy két motoros rendőr beszélget?
-Te lesz a Géza esküvője! Mit adjunk neki nászajándékba?
-Hát, egy házat, vagy a napi bevételt!
-Hülye vagy? A napi bevételt?
-Na jó akkor simán csak egy házat!

Bocsánat, csak viccből írtam! De az autómata 20000-es forgató neked most még beépíthető nem? Ilyenkor könnyű vele tervezni mikor félkész a kecó!
Pontosabban:
KRESZ 46. §
...
(3) Motorkerékpár pótülésén csak egy, a saját biztonságára ügyelni képes személyt szabad szállítani, akinek a lába a lábtartót eléri.
...
Köszi!
A válaszod benne is volt a kérdésedben Amúgy csak a lábtartó a kitétel. Kapaszkodni már nem kötelező
Hali!
Gyereket hány éves korától szabad motoron vinni?
A lábtartót eléri ül, kapaszkodik, védőfelszerelés van.
Persze csak okosan, lassan.

Köszi
Szlovákiába járunk skoda találkozókra, és ott kötelező a pótkerék, és az izzócseréhez, ill. kerékcseréhez szükséges szerszámok is....
Ezt most ugye viccezésből írtad?
Na látom a srácok a naggyát leírták, de a pótkerék (első, hátsó) mert ugye nem kompatibilis , plussz gyorsemelő még kötelező tartozék. Pl. én baromi nehezen szoktam feldrótozni a gépre, tehát mit tehetünk? a szabála az szabály!
Nagyon helytelen! Mossunk pénzt, nekem már mosógépem van hozzá!
Nem is csinálsz automata húszezres-forgatót?
Még ilyet..... de skót vagy!
Nem tudom, gondolkodtam medencén is hátha azzal sikerülne bekerülnöm a + adó fizetők közé......így is csak a fizetés fele megy el adóban és járulékban, túl sok marad nekem, a nagy padlás is csak azért lesz, hogy tudjam hol forgatni a 20.000-eseket vasvillával
jogos, egy részeg nő a mami garázsának ajtaját
Jelentsd fel ha ekkora szemét. Majd intézik a sorsát és fizet mint a köles. A kötelező állja az ajtót, ő meg a szabálysértésért fizet vagy 30.000-et.
Bármit meglehet tudni ha vannak kapcsolatok. Kicsit furcsán fogalmaztál, nem értettem először. Úgy írtad, hogy egy öregasszonytól bérelsz egy garit, és ez a nő részegen betörte az ajtót. :D Szóval tegyél feljelentést, az a hivatalos verzió.
szevasztok, rendszám alapján meg lehet találni egy autó tulaját? bérelem a garázst egy idős hölgytől, a részeg nő hétfő éjjel betörte a garázsajtót, aztán meg bekamuzta, hogy megcsináltatja, de semmi elérhetőséget nem hagyott a mamánál, csak egy üres cetlit...
elbeszélgetnék vele a kártalanításról (kötelezőre), ha utol lehetne érni mielőtt megy a feljelentés a rendőrségre
- Biztos úr! Leejtett egy tízezrest...
- Az biztos, hogy nem!
- Hogyhogy?
- Én húszezrest szoktam leejteni...
A fordítót leszerelted?
Már megy a magyarázás...
Jah...télleg...még nem szoktam meg...