Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen "csesztethetnek" ez nem is kérdés. Sokan elszoktak ettől és már bunkóságnak tartják az ellenőrzését, mert sokáig nem volt vele foglalkozva.
Azért mert a jogos védelem mértéke max. olyan lehet mint a támadás mértéke. Tehát ha ököllel üt valaki azt ütehet ököllel, de nem szúrhatod le. Bár ha 5-en ütnek akkor lehet belefér a kés, főlleg ha nagyok a sérüléseid, ez már a bírón és ügyészen nameg az ügyvédeden múlik
Én csak azt nem érte, hogyha rámjönnek mondjuk 5-en ököllel, én meg lekaszabolom őket egy kis bökővel, akkor mért engem büntetnének meg?
húúú megnyugodtam.......fenem is a kaszát
Nekem van eü csomag, de lejárt az érvényessége, ma meg is állítottak a kollegák, de odáig nem jutottunk el, hogy akkor vegye elő az eü csomagot. Ha mégis, akkor emiatt csesztethetnek?
Magyar szabványnak megfelő kell a mocira mégpedig "A" kategóriás az egyszerűség kedvéért. A benne lévő lista tartalmazza mi felel meg a magyar szabványnak és abból mennyi darabnak kell benne lennie. Ha ez benne van az jó, ha még a rajta lévő érvényességi idő is megfelelő akkor meg csúcsszuper minden. Általában a géz 3-5 évig minősül sterilnek addig jó a szavatossága. Az olló érvényességi idely nem jár le max. ha elrohad
Ahogy patrol írja úgy a tuti. Ne keverd ide a szúráshosszt mert még meghallja valami nagyokos és módosít a jogszabályon.
Már igen.
eccer-kéccer
Lehet, h találkoztunk már!
Akkor már jártál Érden szerintem.
Én üdvözöllek a Készenléti Rendőrségről :-)
Nem készenlét, városi. Tétényben csak az éves megújító folyik.
egy kolléga ?
Üdv. a Készenléttől!
Tétényben gyakorlatoztok ?
Azért ilyenkor mérlegelés van. A munkásbrigádtól sem lesz elvéve a kenyérvágó kés, meg Sanyi bácsitól sem a kasza amit a kerékpárján tol. Ugyanilyen a baseball ütő... minden nagyobb autó kötelező tartozéka, már-már nemzeti sportként nőtte ki magát. Én még soha az életben nem láttam élőben baseball kesztyűt, és baseball labdát.
Pedig az én bicskám is kilenc centis. És még senkit sem böktem le vele. Mi van ha ácsszekerce van nálam?
Hali!

Közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül akkor, hogyha a szúróhosszúsága vagy a vágóéle a 8 centimétert meghaladja. A szúráshossza lehet 15 is, hogyha a markolatot is feldugja a célnak
Én nem venném el a leírtak alapján. Amúgy fura ez a késes dolog. Én több kést elvettem már, amit szalonnázókésnek mondtak a tulajdonosaik. Szalonnát soha nem láttam senkinél.
Szia Pohi!
Öcsémnek szeretnék venni egy kést mindennapi használatra, mert jelenleg egy rugós kése van, ami ugye tiltott. Nos a kinézett késnek az élhossza 8 centi alatt van, azonban a szúráshossza 9 környékén ránézésre. Melyiket nézitek?
szerintem meg semmi értelme kiszedegetni......
sokkal többet eszik, többet forog, hamarabb tönkremegy........
nagyobbat kell venni...... sokkal egyszerűbb
minden kategóriában van olcsóbb, (régebbi) kivitel
pl nekem a dt80 többet evett mint most az xt600...
Esetleg egyedi kérvény alapján fénymásolóval.
Bezony ám! 0 1 0 1 1 1 0 0 1
Perszeeeeeee... 0 vagy 1 volt a gázállás?
Most miért mondod? Sztem azért van lefojtva, h kiszedjék belőle...
250re te nem csinálsz jogsit.
tökéletes müszaki állapot és sebesség betartása mindenhol. legjobb módszer
nyugaton a nép (jelentős többsége) sokkal normálisabb
pl a dt 125 tizen évekig használják lefojtva de ahogy idekerül már az első nap szedné ki az új tulaj....