Olyan kérdésem lenne, hogy most csinálom 250-re a jogsit (B-s jogsim már 4 éve van), és van egy 125-ös mocim. Ha megállít a rendőr ki tudom magamat magyrázni szerintetek? Már csak a forgalmi vizsga kell...
Nyugaton B-s jogsival 125-ös motort lehet vezeni...
De különben meg az a maszek véleményem, hogy a EÜ csomag 1500-2500Ft -os ára eltörpül a motorozás egyéb költségei mellett, aki ezen akar spórolni és megvágják néhány tízezer forintra, annak úgykell.
A mentődoboznak nem bontatlannak, hanem a belső lista alapján hiánytalannak kell lennie, és a belső cuccokon egyenként is rajta van a szavatossági idő, tehát kívül hiába szép, ha belül régi.
autónál én sem szaroztam.....
tettem bele új géz tekercseket, vagy 15 fertőtlenítős kéztörlőt, másik ragtapaszt
többi jó volt
és ment rá a vadiúj házilag nyomtatott matrica
de én nem ismerek senkit aki valaha is elővette volna útközben.....
komolyabb balesetnél 10 emberből 3 elájul 6 meg elszalad jó ha 1 hívja a mentőt....
egyszer láttam motoros lábat benne a cipőben kb bokától, nem volt semmi érzés.... nem tudom lett volna-e lelkierőm kötözgetni.... szerencsére mentő akkor érkezett
Milyen mind a két adatnak?
Gyógyszertárban vettem hivatalos EÜ csomagot, és semmilyen adat nincs rajta!
Szlovák rendőr meg sem állított még engem...pedig Komáromi vagyok...
Sziasztok! budmyke teljesen korrekt amit mondtál, mind két adatnak megfelelőnek kell kennie! teljesen mindegy kamionnal, vagy szgk. val vagy motorral közlekedtek. A szlovák rendőr pl nagy előszeretettel büntet érte, de nálunk előfordult már itthon is. Tehát elvileg fel lehetne újítani a régit, kötszereket meg ilyesmit kicserélni, hogy jó legyen a szav ideje, de nem éri meg. sztem ott vagy ha újat veszel.
Nem vagyok én rossz gyerek! Kicsit digitálisan vezetem a motort de amúgy nincs rám panasz! De meg lehet kérdezni egy COP-ot, hogy akkor most mi is van az eü csomaggal! Mellesleg ugyanez a rendőr még a zöldkártyát is hiányolta! Na ekkor elkezdtük egymást nem túl komolyan venni!
"BAJUSZ? REZSŐ? HOL VAGYTOK...?"
Mondom tapasztalat!(Rendőr szívózott) A szavatosság nem véletlen van rajta és a szabvány szám se! Amúgy te magadnak nem állíthatsz össze cumót! De ha ezt rosszul tudom ok, de nekünk így magyarázta ki árpád miközben a vízbű vonta ki a zoxigént!
Kresz mintha azt irná hogy az elhasznált cuccokat ki kell cserélni. No meg én szeretem megnézni amire esetleg szükségem lehet, ne akkor keljen kapkodni amikor használnom kell.
igazság szerint nem egy nagy összeg, de a sváb pakknak sokkal strapabíróbb csomagolása van, meg valamivel kisebb is.
szeretem a strapább dolgokat, izzókészletem is egy scwarble (vagy mi a fene) készlete
A cm50 most lesz előírás július 1-től ha jól emlékszem az új 35/2000 változása miatt. Beszélve a helyi NKH-sokkal eddig nem nagyon jelentkezett senki, hogy üssék be neki....
Elméletileg az X autót azért adják ki "14"-es kerékkel, mert az engedélyezett a típushoz, különféle előírások miatt. Ha ezen változtatnak akkor változik a menettulajdonság stb. ez ellentétes lesz a "típuskönyvben" leírtakkal...... tehát szerintem nem lehetne csak úgy cserélgetni, mert akár átalakításnak is mínősülhet. Utánakérdezek, mert most már engem is érdekel a dolog. Az NKH tudja a választ tutira, csak 1-2 hét mire megjön.
Olyan kérdésem lenne, hogy most csinálom 250-re a jogsit (B-s jogsim már 4 éve van), és van egy 125-ös mocim. Ha megállít a rendőr ki tudom magamat magyrázni szerintetek? Már csak a forgalmi vizsga kell...
Nyugaton B-s jogsival 125-ös motort lehet vezeni...
tettem bele új géz tekercseket, vagy 15 fertőtlenítős kéztörlőt, másik ragtapaszt
többi jó volt
és ment rá a vadiúj házilag nyomtatott matrica
de én nem ismerek senkit aki valaha is elővette volna útközben.....
komolyabb balesetnél 10 emberből 3 elájul 6 meg elszalad jó ha 1 hívja a mentőt....
egyszer láttam motoros lábat benne a cipőben kb bokától, nem volt semmi érzés.... nem tudom lett volna-e lelkierőm kötözgetni.... szerencsére mentő akkor érkezett
Mondtam, h olvassatok vissza és ne okoskodjatok!
9619 hozzászólás
9676 hozzászólás
Gyógyszertárban vettem hivatalos EÜ csomagot, és semmilyen adat nincs rajta!
Szlovák rendőr meg sem állított még engem...pedig Komáromi vagyok...
"BAJUSZ? REZSŐ? HOL VAGYTOK...?"
szeretem a strapább dolgokat, izzókészletem is egy scwarble (vagy mi a fene) készlete
motoros eü készletnél van valami megkötés?
mekem egy 1000éves sváb készletem van (cuccok benne újak) de semmi lejárati idő semmi papír nincs róla
Hát ......
Senki nem foglalkozik ezzel jó ideje......
Elméletileg az X autót azért adják ki "14"-es kerékkel, mert az engedélyezett a típushoz, különféle előírások miatt. Ha ezen változtatnak akkor változik a menettulajdonság stb. ez ellentétes lesz a "típuskönyvben" leírtakkal...... tehát szerintem nem lehetne csak úgy cserélgetni, mert akár átalakításnak is mínősülhet. Utánakérdezek, mert most már engem is érdekel a dolog. Az NKH tudja a választ tutira, csak 1-2 hét mire megjön.