Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyikre gondoltál?
Vannak fix trafik, arra valóban nincs kütyü, illetve van mikor negatívba mérnek lézerrel. Nos éppenséggel még erre sincs kütyüm, de bővithetem, oda már csak egy radarfejet kell vennem. Bár nem kis péz
Szasztok. Meddig is tart ez a nagy motoros ellenőrzés,ha szabad kérdeznem? Köszi.
Húúú Leslie
Bocs de most én elvesztettem a fonalat.
Két mondatban a velejét nem lehetne? Tőllem írhatsz helytelenül is
Ha a fix hátulról mér....akkor b@ssz6tod a detektorod...
Ezt a fajtát kamázom én is Néha szoktam ilyen 2,8 hdi bérelni, ha kicsi a hiace-om. Ezek úgy mennek mint az állat. Legalábbis a szívó 2,4 hiace-hoz képest Nem is könnyű vele lassan menni. Ritkánn van nálam imádom vezetni Egyszer amikor tahográfosat tudtam csak bérelni 1,7 tonnát belepaszíroztam kilencvennél nyolcat se evett. Az enyém alapból üressen eszi a 10-et Hál Isten a sajátomon legalább van radardetektor, osz töllem kamerázhat.
Naggyon hejes , legalább felylődsz csak nem előre !
Helyesírásból határozott visszafejlődésen megyek által...
Kinek van türelme a témához, szívesen átmegyek vele magánba (emil pl.) Nem kevés nyitottságot igényel, a nem merev elzárkózás a dolog elől, így nagy csodát nem várok, főleg, ha valaki úgy van az állammal, hogy ő van érte ill. a hatóságokért és nem fordítva (lásd az ilyenkor kötelező hivatali eskü szövegét).

Szuverén ember: két állampolgár utódot nemz, elfelejtik anyakönyvezni, tegyük fel ellébecol 18 éves koráig, mire a t hatóság fényt derít létére. Nem csinálhat belőle állampolgárt akarata ellenére (mint ahogy teszi ezt egy újszülöttel, akitől az első okiratokra nem teljeskörű tájékoztatás mellett csalja ki az aláírását, ami pl. egy szerződés esetében érvénytelenséget eredményez), mivel ehhez ráutaló magatartásra kell bírni, pl. a részére előállított közokiratok aláírása. Ha nem állampolgár, akkor nem lesz vonatkozó törvény v. jogszabály, mivel ezek állampolgárra, magánszemélyre, járművezetőkre stb. vonatkoznak. Ennek bizonyításáig, ha kategorikusan tagad minden ilyen állítást, bizonyítani illene.
Pl. közlekedési szabálysértésért többek közt azért vehető elő valaki, mert a vezetői engedély kérésekor aláírásával szerződött a szabályok, kötelezettségek betartására. Ha ez nincs, a hatóság megkapaszkodhat pl. állampolgári kötelezettség mulasztását sújtó dologban és büntetheti azzal a delikvenst, de már melósabb.
Azon irat, mely nem mímeli a közokiratot, nem lehet hamisítvány, pl. a steve wonder kazettát se lehet hamis britney spears cd-nek nevezni.
A szuverénnél a hatalommal való visszaélést leszámítva a kitoloncolás jut eszembe mint tehetetlenségből való próbálkozás a hatalom részéről, no meg a megtorlás a szülőkön állampolgári kötelezettségmulasztásért.
Mindegy, a 80 helyett 200-as szuverén esetében ki a sértett /károsult/ fél?
Hozta
Szép nagy család.
De legalább nem unatkozik
minek kérném le? Ha magadtól nem mondod
Vannak? Vitte az elbűvölő lányait is?
Aszittem má lekérdezted
95-ös Suzuki Rf 900.
A sanyi aszonta neki nagyon bejön.
De lehet csak hízelgett merhogy néhány feles után monta
Meghát szombatig nálunk vannak
Látod, az ilyen hozzáállást szeretem.
Ha híttok megyek szívesen, két barátom az akiről írtál.
Milyen motor?
Bazz, mennyit megy ez a teher ha kiforog 5000-ig? 240-et?
Az hogy nem értessz velem egyet leszarom.
Attól még nem vagy rosszabb ember
Én elfogadom ha valakinek más a véleménye,legalább nem bólogatunk mindenre mint a hülyék 1szerre.
Ez a fórum tele van olyan emberekkel akik hála az égnek nem 1formák.
Igaz piti szar dolgok miatt is vérre menő csatát folytatnak egymással.
De ez így van rendjén.
Én se gondoltam hogy itt majd tapsolni fogtok hogy milyen igazam van.
Úgyhogy gyere csak nyugodtan Mackó
Legfelljebb majd jól nem oldunk meg semmit

Ui:tsanyi beállította a motromat és ma mentem az M7-en Boglár-Siófok között 270-el (UAB -827)
Szerinted?
ez pont az a minimális hiba volt amit meg tudsz szolni mint ha én 50 helyett 55el gurulok jogos hogy belekötsz csak nincs értelme
lehetek az is ,ha zavar akkor így jártál
ja kibujt belőled a nyomozó,ezért nincs kitöltve
Cccc.....te egy ilyen jótétlélek lehetsz vagy mi a FASZ
szerintem bárki meghalgatja a történeted vagy tapasztalatod de a káromkodást és a faszolást a kocsmában esetleg,mert a fiatalabb nemzedék így előítéleteket gyüjt drága rendőreink ellen és akkor is köcsög lesz ha tényleg jogosan bünteti meg pl sisak nélkül városban részegen gyorshajtásért meg a világítás hiánya miatt
na léptem kajálni, este re.
és kitöltetlen adatlappal olyan, mintha magammal beszélgetnék, amit én nem teszek, úgyhogy
Hagyjuk már a photoshopot Lacibáttyám
te meg elolvashatnád amit írtam. Vagy csak értelmezd.
szerintem a "dobozos" ugyanolyan előítélet mint a "motoros"
Pont a mézesköcsögöt
Sanyit is üdvözlöm. Látod, tudod te miről beszélek A rendszámod miért kaptuk meg? Szeretnéd ha tudnám, hova menjek ha buli lesz? Bár engem oda úgysem hívnak, mert nem értek egyet veled.