Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik autopályán van tebra?ha érvelsz legalább olvasd el hogy mire
Pedig jobban járnál ha betartanád a hülye nagy b-king-eddel.
Rádküldöm a kájt.
Meg a tsanyi is itt nyaral nálam siófokon őt is ráduszítom

Egy kis extra.
IIK-570.
Hát nem mondom, hogy a KRESZ-t nem kellett volna már módosítani 3500 kg-ra a sebesség eme tekintetében, de sajnos ez van 2500 megengedett legnagyobb ösztömeg kg felett neked 70 a max.
Ha nem gondolom, hogy igazad van nem foglak nyugtatni.
Dühöngeni meg kimégy a kertbe, és szétversz valamit
Értem mi a bajod, de ne várd, hogy azt mondom, persze, menj csak 300-al is, köcsög rendőrök...ezt vártad?
És bár motorral én sem tartom be a sebességkorlátokat, én tudom, ha valaki pucsít azt előbb-utóbb megbasszák.
Miért?
Hol a faszba dühöngje ki magát az ember?
Amúgy se rád vagyol mérges de legalább vigasztalnál.
De nem!
Még oltassz te is
Faszom kivan
ajánlom ezt figyelmedbe, sok igazság van benne.
http://totalcar.hu/magazin/vel...
nem, itt autós vagyok, akit marhára idegesít, amit művelnek a dobozosok az autópályán, a városban, az utakon.
És hát igen, nehéz letenni amikor egész nap ezt csinálom...bár én nem ezt csinálom, hanem a nyomozati részét. Tőlem aztán nem kapsz bírságot....
És ha levezettél 2 milliót? Akkor holnap sem fogsz senkit kinyírni?
Tényleg hagyjuk.
Húzd a fütyidre a szabályodat.
Több mint 2-millát levezettem baleset nélkül és?
Én nem azt mondtam hogy lakott területen ne vágjanak meg ha gyorsabban megyek
De toljál már elém autópályán egy babakocsit.
És ha valamelyik kormányon lévő szarláda aztmondja hogy holnaptól mehetek 160-nal akkor mivan?
Itt ember az emberrel beszélget bazdmeg.
Ha még itt is rendőr vagy akkor haggyuk a picsába.
szerinted mennyit keresek rendőrként? És nem kapok bírságot....jééé, mert a megengedettel megyek?
Ez nem a hivatalos duma, megtörtént. Debrecen külterületén.
A németeknél 100-al mehetsz? Ott is megbüntettek volna, ennél többre.
Lehet ócsárolni a rendőrt, de a rendőr nem a jogalkotó, írj nekik petíciót. Az, hogy betartatják a szabályokat azért van, mert BE KELL tartatniuk.
Amúgy meg ha ennyire menni akarsz vedd le az első rendszámot, az csak 20 ropi.
EZT MÉG TE SE GONDOLOD KOMOLYAN BASZKI
A németeknél jó a holtterem,meg a fékutam,meg a minden?
Haggyadmá a hivatalos dumát ez most nem az a hely
Miért kell szemétnek lenni?
Uniós büntetés?
Ha te beleszaladsz oszt a keleti béredhez mérik a kinti tarifát mit szólsz?
Lehet hogy elintézed,és aki nem?
Számoljá má:Mennyi a minimálbér? vagy keressél 150 nettót.
Megdobnak egy 100-as büntivel.
Hogy fog állni a szád?
hát, ha leszarod fizeted. A te döntésed. Majd ha te nyugtatsz egy feleséget, akinek a férjét és a gyerekét kivasalta egy hozzád hasonló zebrán, megérted minek vannak ezek a szabályok.
A Boxeren és társain olyan fék van, hogy a legtöbb személyautó a nyomába nem jön... Amikor először vezettem üres Mastert, az első fékérintés után úgy hámoztam le magam a műszerfalról
Ez nem segít rajtunk
Mi pénzünkből épül az a kibaszott autópálya,utána fizetünk ha menni akarunk rajta,és az a szopottgombóc akit szintén mi fizetünk szemét geci sunyi módon lehúz minket mert élni,haladni szeretnénk.
A véremet nem akarják esetleg?
Leszarom melyik fakabátnak nem tetszik
Ez akkor sem tisztességes dolog.
Sőtt inkább aljas.
szuverén ember nincs. Valamelyik állam polgára.
A magyar jogszabályok a Magyar Köztársaság területén érvényes, mindenkire, állatpolgárságtól függetlenül.
A maga által készített, igazolásra felhasznált iratot hívják hamis közokiratnak....
kedves Laci. Nem véletlenül van a sebességkorlátozás. Mennyi is a megengedett össztömeged? Mennyi azzal a fékutad? Kilátsz oldalra? Mekkora a holttered? És még sorolhatnám.
Igaz ugyanakkor, hogy a 80 túlzottan kevés autópályán. Minthogy a KRESZ is majd 20 éves....
máshol is ez van.....
osztrákoknál 150 pénz volt a bünti 60kiló plusz súly miatt....
pedig a papírok szerint pont belefért, de valamelyik cég lefelejtett egy dobozt.......
Van egy P.Boxer 2,8 Hdi-m.
M7 autópálya.
109km/h mért sebesség.Eljárás indul mert csak 80-al mehettem volna.
Ez az autó biztonságosabb mint sok szar ami mehet 130-al.
Ezúton üzenem hogy:A jó kurva annyát az összes lehúzós ingyenélő vérszívó szemétládának
Mennyi bőrt húznának még le rólunk?
Ha már kifizetem azt a kibaszott autópályadíjat a szemét köcsög miért áll a felüljáróra fotózni ahol még díjat se fizet?
Rohadt gecik

Lehet továbbítani.
Szivesen adok elérhetőséget.
Tisztelet nélkül:Lacibá.
köszi
Persze ezt a témát inkább jogásszal kéne elemezni:
"A törvény hatálya... a közúti közlekedésben résztvevőkre..."
közlekedés vs. "szabad mozgás és tartózkodás jogának gyakorlása"
jármű vs. user defined "helyváltoztatást segítő alkalmatosság"
jogilag ugye nem felcserélhető amíg ebben a felek meg nem állapodnak.
Egen jog. Megveszed a motort adásvételivel: tied. Forgalomba helyezed/NÉV-re íratod: már csak a használati jog a tied + egy rakás kötelezettség.
Vajon mit kezdene a hatóság egy olyan szuverén emberrel, aki saját készítésű fényképes okmánnyal és motorral közlekedne, saját készítésű rendszámmal (aki mint állampógá nem létezik) és aki tagadná, hogy ő járművezető, stb. ? Mondjuk egy 90 helyett 220-al?
HB:3000-20.000-ig vagy feljelentés 3000-30.000-ig, szerintem.
nem hülye vagyok,csak nem szeretem a trafit.Nem vagyok notorius gyorshajtó de egyik isminket a vasúti "vonalakon" tudjátok azok a csíkok amiken belül már 30 a speed limit,na azokon belül fotozták le 42vel...elég sokba került neki,és ez sztem kurva nagy pofátlanság...tudom a kressz előírja stb...nem is akarok naon ugrálni,csak kiváncsi vagyok mi jár érte.
Kötelességed MINDIG tisztán tartani. Ha kell, megállni időnként és megnézni, hogy koszos-e.....
Szia Pohi!Lenne egy kérdésem!Még nem fordult elő (tényleg nem),de mi van ha nagyon koszos a rendszámom,mondjuk annnyira hogy nem látszik egy szám...vagy kettő?Vagy eltakarja gumipók vagy ilyesmi?Mit kaphatok érte?
Általában itt nem 1-2 alkatrészről van szó, hanem agyoncsűrt 100 §-os jogszabályokról, melynek értelmezésén elég sokat rágónak még nagy emberek is....