Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondd nekik te is, hogy bocsi, tévedtem. Szigorúan csak azért, mert ők is emberek. Meg te is.
Igazából az a bajom, hogy ilyen emberek "követelik" meg másoktól a rendet..... Ha én nem tudom ellátni a munkámat, akkor kirúgnak, oszt jól van, saját magamat képezem tovább, saját költségen, ha jön 1-1 új autó, vagy alkatrész. És hány ember van, aki megijed, és egyből fizet....
majd ha érdemes lesz......
Igazi rendőr lehetsz! Még egy nevet se tudsz megjegyezni/leírni!
ha mégis rászánod magad: a motorgumik topikban seducetr tett fel képet. Na az a gumi túl van vágva. Nehéz olyat találni, aki normálisan vágja meg, ha olyan, mint a mellékelt kép, akkor bármikor elmehet a motor alólad.
Köszönöm mindenkinek. Ezek szerint harapnak rá! Amilyen szerencsém van az első kereszteződében megállít a jard[ . Inkább nem kockáztatok .
féktávon kiugrott?
megbüntették 5ezer ft-ra a gyalogost.
mi lett a vége, elmeszeltek?
mikor megvolt a gyalogos tavaly, a helyszínelők minden lényeges porcikáját átnézték a motornak míga mentőben voltam, fater mondtaaki már ott volt, köztük a gumit is végig elemlámpával, gondolom hogy profilmélység megvan-e, meg az oldalát hog utcai homológ-éé.
utcára csak oda szánt gumit használhatsz. Ha a szerv észreveszi akkor mégy soron kívüli műszakira. Rá van írva: not for highway use.
Bacsi, nem kívánok senkit sem védeni, de a mai magyar jogszabályalkotásról mondok neked valamit, hogyan is megy ez. És ez a jogszbályalkotás minden területére érvényes ( közlekedés, bányászat, környezetvédelem stb...stb...)
Fent a fejesek akik tévedhetetlen szuperembereknek képzelik magukat, hoznak egy "jogszabályt" ami a közlönyben lejön úgy, hogy előtte a lentieket, a "kis butákat" nem kérdezik meg. Amikor a kis buta megkapja a közlönyt, szívéhez kap és szörnyűlködik azon a kivitelezhetetlen marhaságon, amit leírtak a nagyok (akik mellesleg hóthülyék általában mindenhez amik a napi problémákat jelentik). Ugyanis a kisbuta a Földön él, a szuperember meg csillogó palotában (nem céloztam a rendőrpalotára). Ekkor a kicsit elkezdik jelezni felfelé, hogy hol, mi a hiba az agyszüleményben, mire a nagy belátja hibáját és egy-kéthetente! elkezdi a közlönyben leküldözgetni a jogszabálymódosító jogszabályokat, a hatályon kívül helyezendő és újabb pontokat. Egy alapjogszabálynak így általában 10-20 módosítása lesz, amit egy idő után már csak a jóisten tud megbízhatóan lekövetni és kibogozni. Ezért is szakosodnak a jogászok, mert egy szakterület ismeretéhez igen mélyenszántó ismeret és napi információ szükséges, és még ők is tévednek, van amin órákig vitatkoznak. Tudod, öreg hiba, ha egy jogszabály felett beszélgető embercsoport úgy kezdi a mondókáját, hogy "én úgy gondolom" a másik meg "amúgy gondolja", mert amihez tartani kellene mindenki magát, az nem egzakt módon van megfogalmazva és bonyolult a lekövetése. És ezt egy kisembertől, aki a végeken dolgozik, csak nagyvonalakban lehet elvárni hogy tudja, sokszor a főnöke és a nagyobb főnöke is téved sajnos.
Tudja valaki, hogy mi a tényállás az utcán használt vágott slick-el kapcsolatban? Vagy csak az igazoltatást végző közegtől függ hogy észreveszi-e vagy nem. Illetve ha észreveszi akkor büntet vagy nem.
Próbáltam rákeresni, de a kereső funkció nem működik a topikban.
az szomorú, oda miiiiindenkit felvesznek
ja, bár oda eeeeeeennyin múlott hogy nem vettek fel.
a szakszolgálat bekorlátoz. Onnan nincs hová menni.
hát ja.. de a szaxolgálatnál sem adtak volna sokkal többet.
mifene? nem kell két évig adyn szopni? én úgy tudtam az köll..
de jól gondold meg. Egy járőr 80-90-et keres havonta.
elég egy középfok, a tiszthelyetteshez. A tiszthez kell felsőfok és átképző.
ha ott betanulsz mehetsz megyére, vagy máshová. De nem egy kellemes szakma, elhivatottság kötelező.
várjávárjá, én nem vagyok pék, sajna anno nem mentem el, csak versenyeztem a brszki-nál.
hogy melyik kerbe kellesz. Vagy toborzóiroda, keress rá a googleban.