A különféle adókat járulékokat ,regisztrációs díjakat nem azért kell fizetned,mert, hanem hogy legyen mit ellopni a politikusoknak.A lőtéri sánta kutyát nem érdekli mennyit szennyezel. FIZESS!
Vannak itt érdekes elgondolások...
Például...
Találós kérdés:
Melyik autó szennyezi jobban a környezetet?
- EURO 2 Dízel, 500.000+ kilométerrel,
mostanság ritkás használatban, évente kb 8-10000km
- EURO 5+ részecskeszűrős CR-TD kishaszongépjármű
napi üzemben, évente 90-120ezer km futással...
Mégis engem sújtanak akinek zömmel garázsdísz az autó nulla
emisszióval mert csak akkor fut ha vinni kell valakit/valamit vagy
röpködnek a mínuszok odakinn.
amilyen korrupt a magyarorszagi kozlekedesi fofelugyelet es az egesz bagazs, szerintem nem kell meglepodni, hogy olyan autok rohangasznak az utakon, amilyenek...
Ha veterán akkor majdnem mindegy, hogy mi villog és mi nem. Karos-indexes bogár is közlekedik magyar rendszámmal. Az Amiból behozott gép meg ha megfelelt a forgalomba helyezéskor az előzetes műszakin akkor legközelebb is meg fog felelni.
De az amerikai amerikai autókkal szemben van-e valami eljárás, mert ugyan nem az itteni hatályos KRESZ szerinti az autó, de viszont helyileg itt közlekednek vele.....
Ezeket nem rendelheted be műszakira...meg mire föl jelented fel?
Elég sok világító indexű autót látni erre....sőt egyre több villogó piros hátsólámpájút....magyar rendszámmal!
Az amerikai rendszámos kocsiknak nem kell megfelelnie az itteni közlekedési előírásoknak? Ergo nem közlekedhetnének halványan világító indexxel, egészben (pirosan) villogó hátsólámpával ...stb
Hello! Szeretném kérdezni, hogy van valami szabály a helyzetjelző színére? Mert most kék ledes helyzetjelző van benn, ezért szólhat a rendőr? Előre is köszöntem a választ. Hello.
én is hurcolom a kölköt évek óta
simsonnak kezdtük 3 évesen
igaz akkor elöl volt még meg többnyire az udvarban
mikor megnőtt ment hátulra mert már nem fértünk el
csak most beszereztem egy rendszámos gépet kellene közlekedni hivatalosan is
A lábtartóra érjen le a lába, ne akarjon leszállni menet közben, fogódzkodjon biztonságosan. A kis unokám a Kitti nagyon szeret motorozni, és a legjobb fegyelmező eszköz, a jutalommotorozás. Most 7 éves, és 133 cm.
Az eredetvizsgát az eladónak kell(ett volna) megejteni, és fizetni is ő szokta. Így nem sok értelme van, ha akkor derül ki, hogy sáros a moci, mikor már lelépett. Pont a vevő védelmére (na meg a szokásos lehúzásra) lett kitalálva.
Mondjuk én is elsunnyogtam, mikor eladtam a Banditát, de ha szóbakerült volna, akkor szó nélkül bevállaltam volna, mint ahogy bevasaltam az eladón az új mocimnál. Igaz én is bíztam benne, ezért utólag a vétel után, már én vittem vizsgára, de az árból levontuk (17 kHUF).
Például...
Találós kérdés:
Melyik autó szennyezi jobban a környezetet?
- EURO 2 Dízel, 500.000+ kilométerrel,
mostanság ritkás használatban, évente kb 8-10000km
- EURO 5+ részecskeszűrős CR-TD kishaszongépjármű
napi üzemben, évente 90-120ezer km futással...
Mégis engem sújtanak akinek zömmel garázsdísz az autó nulla
emisszióval mert csak akkor fut ha vinni kell valakit/valamit vagy
röpködnek a mínuszok odakinn.
Ezeket nem rendelheted be műszakira...meg mire föl jelented fel?
Az amerikai rendszámos kocsiknak nem kell megfelelnie az itteni közlekedési előírásoknak? Ergo nem közlekedhetnének halványan világító indexxel, egészben (pirosan) villogó hátsólámpával ...stb
simsonnak kezdtük 3 évesen
igaz akkor elöl volt még meg többnyire az udvarban
mikor megnőtt ment hátulra mert már nem fértünk el
csak most beszereztem egy rendszámos gépet kellene közlekedni hivatalosan is
Mondjuk én is elsunnyogtam, mikor eladtam a Banditát, de ha szóbakerült volna, akkor szó nélkül bevállaltam volna, mint ahogy bevasaltam az eladón az új mocimnál. Igaz én is bíztam benne, ezért utólag a vétel után, már én vittem vizsgára, de az árból levontuk (17 kHUF).