Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az új hatályos szabs. szerint a határőrség szó ki van belőle húzva. Mehet a csekk.
Az a qrva motor eddig mindig ott volt, ahol én, remélem ez a továbbiakban is így marad. Egyébként mik az esélyek arra nézve, hogy konkrétan történt valami tévedés? Meg vannak-e költségei annak, ha kikérem a fényképet? (Lehet, hogy hülye kérdés, de én bármit el tudok képzelni egy olyan idióta rendszerben, ahol a BSA kiszámláz 300e Ft szakértői díjat, mert megállapították egy három helyen 10-es fúróval átfúrt winchesterről, hogy működésképtelen...)
Az a Qrva motor biztosan csavargott! Kérd a bizonyítékot.
Meg nem kellett neked ott lenni akkor, elég ha a járműved ott volt a rendszámmal...
Az szabs.előadótól kérheted, hogy mutassákl neked a bizonyítékot.
Üdvözlet a tisztelt társaságnak. Lenne egy villámkérdésem. (Biztos volt már itt ilyesmiről szó, de ha nem haragszotok meg, nem olvasnám vissza ezt a 10000 hsz-t...) Tehát a helyzet a következő: levélkét kaptam, miszerint a József körúton 50 helyett 68-al mentem, kábé másfél hónappal ezelőtt, ami egyébként akár még elő is fordulhatna, de a levélben megadott időpontban elvileg nem lehettem a megadott helyszínen. De ebben ugye nem vagyok biztos, mondom, régen volt, nem emlékezhetek pontosan. Tehát mi ilyenkor a teendőm? Írjak vissza nekik, hogy hiszem ha látom, mutassatok fényképet?
persze.pályán.a saját érdekedben.és utcán.ott is a sajátodban.
Nincs, csak a sisakra...
A motorosoknak, zárt ruházatra, van előírás valahol? (kresz?)
nézd meg a friss szabst. Nincs már határőrség, és az én értelmezésem szerint fel kell jelenteni.
Azzal szemben, aki a közúti forgalomban gépi meghajtású járművet engedély nélkül vezet, a szabálysértési hatóság járművezetéstől eltiltást alkalmazhat, továbbá a rendőrség, valamint közúti határátkelőhelyen a határőrség helyszíni bírságot szabhat ki.
helyszíni bírságra nincs lehetőséged.
minimum 100e és 1 év eétiltás, max 200 és 2 év eltiltás.
De a lényeg, hogy ez elő van írva valahol?
Hali!

Ugyanannyira mérik az engedély nélküli vezetés szabálysértését, kW-tól függetlenül, bárhol az országban. Előadó mérlegel és ráír egy számot a határozatára. Legjobban helyszíni bírsággal úszható meg, mert utána nem jár az eltiltás. Még olcsóbb, ha elvégzed a különbözeti vizsgát és jársz érvényes engedéllyel, nyugodtan az utat figyelve és nem félve attól, hogy a kanyar után áll e rendőr vagy sem. Amúgy aki normálisan közlekedik az ritkán van megállítva. Az ilyen dolgok balesetnél derülnek ki.
Motorostársak ,Pohi nincs a héten, okosodik! De egy kis logikával magad is eldöntheted: Ha lelősz valakit akkor mindegy hogy 5,5-ös kispuskával, vagy 12,5-ös gepárddal teszed.
pohi! azért itt és neked célzom a kérdést, mert talán kapok rá egy használható választ. tudom hogy már van erre külön topik meg ki lett vesézve, de milyen büntetésre számíthat minimum és maximum, aki A korl. jogsival 40kw-os motort vezet? van ennek a szabálysértésnek valami mozgása súlyosságban, vagy ugyanannyira megbüntetnek a 40 kw-ért mint ha 110 lenne? ez nem tiszta nekem, köszi a választ előre is! üdv
Értem én csak leszarom
Nem válasz volt csak a témakör továbbfűzése.
ők sehogy
az aszfalt annál inkább
Üdv!
Már rég meg akartam kérdezni, hogy a zárt motoros ruházat kötelező viselése le van írva valahol (kresz)? Mert anno a vizsgáztatók ezt nagyon szigorúan vették. Illetve hogyan szankcionáljátok a póló+rövidgatya kombókat? :)
Nem érted, amit kérdezek....
Ráérősen csorogtunk volna, és meg kellett előznöm, mert cikákoltunk mögötte!
de az ifa nem EURO 2-es besorolású , hanem BALKÁN 4-es...
Ment a mult héten előttem egy IFA. Kockabrikett potyogott a kipufogójából.
ez meg teljes mértékben a legigazabb....