Te ha lejelented az eladást, akkor nem küldhetnek gépjárműadós papírt. Annyi a baj kezdetben ezzel a rendszerrel, hogy a rendelet előírja az okmányirodának, hogy aki nem íratja át időben azt bejelentse a szabálysértésnél, nade vannak elévült ügyek azokat is be kell, hogy jelentse, ezzel már nem kezdenek semmit csak ami 6 hónapon belül van, azzal tud foglalkozni a szabs. előadó.
írj egy +6almazást, és küldd el a zasszonyt, vagy valakit. Én is úgy csináltam.
Igaz, én eladtam mocit, és a bejelentést intézte, de semmi akadálya az átiratásnak sem szerintem.
Azt is mondták, hogy ezt telefonon is lejelenthettem volna.
(Na persze, aztán ha balhé van majd jól letagadják, és rámverik.)
gondolom a fehérektől behajtanak mindent...
extra szolizott falkának 6 éve eladtam egy csodálatos 1200as zsigulit és még nincs átíratva
hivatal amikor küldi a telj. adós papírt ott még szerepel a zsiguli, igaz 0 forintos tétellel
direkt kivettem 2 nap szabit az ügyintézésre, mert betervezett vétel volt
aztán bejelentette a vezér ne is gondoljak júniusban szabira........
aztán most vakarhatom a fejem mert hétvégén nem dolgozik senki, max mobil eredetiség vizsgálót találni
Az új 35/2000 szerint értesíti a szabálysértési hatóságot az okmányiroda ahol eljárnak veled szemben hivatalból + az okmányiroda kényszerátírást végez és kiállítja a nevedre a forgalmit és törzskönyvet melynek árát behajtják tőled. Persze akkor ha az eladó bejelenti az eladást. aki ugye bejeleti, mert nem várja meg, hogy te sebességtúllépéssel trafiba szaladva megszívassad és fizetnie kelljen.
Amikor én az enyémet vettem, másfél hónap telt el, méltatlankodtak, de mondtam hogy nem kellene lehúzni az ügyfelet több tízezer Ft-ra és akkor nem kellene várni,hogy a pénz összejöjjön. .
ha vétel után később íratok át egy mocit jár érte valami bünti?
nem évekre gondolok max 1 hónap
eredetvizsga, biztosítás, adásvételi, forgalmi, törzskönyv kell még valami az átiratához?
köszi
"jártam már úgy pár webes bolttal hogy állt egy vízfejű csávóból a bolt, meg egy pár irodabútor"
Na ja. A 90% ilyen. Vidéken 99%.
A weben kinézed a cuccot, aztán odamész, és nincs. De megrendelik, ha akarod.
Aztán rendelj találomra bukót/csizmát, vagy ruhát.
Megrendelni én is meg tudom innen a karosszékből.
A Parillában vettem a bukómat én is, de felpróbáltam többet is, és ők beszéltek rá a kisebb méretűre, amit utólag nem is bánok.
decemberben voltam arra ünnepek előtt nem sokkal
kurva egy sem, kocsmában volt némi élet......
elég késdobáló kinézetű volt az ivó inkább elkerültem
akkor jó helyen voltam csak rossz időben
ritkán járok kecskeméten, max kórházba látogatni, de akkor megnézem ismét ha arra járok
jártam már úgy pár webes bolttal hogy állt egy vízfejű csávóból a bolt, meg egy pár irodabútor és annyi......
már ezt a parillát is elkönyveltem annak....
Van hogy a narancssárga autóból nézik, ami lassan megy a külső sávban. Szerintem akkor nézi, mikor megelőzi az ember, és a hátsó rendszámot.
Sötétben szerintem nem nézik. 1x-2x már mentem az M6-on motorral sötétben, és nem jött csekk.
Én novemberben mentem az M7-en kocsival matrica nélkül, tényleg véletlenül (új céges kocsi, a régin 4 évig volt), de úgy tűnik, megúsztam. Egyébként én este mentem
11éves 152 centi
csak van-e valami megkötés a motor utasnak?
akárhogy keresgélek nem találok semmit
Igaz, én eladtam mocit, és a bejelentést intézte, de semmi akadálya az átiratásnak sem szerintem.
Azt is mondták, hogy ezt telefonon is lejelenthettem volna.
(Na persze, aztán ha balhé van majd jól letagadják, és rámverik.)
életkor vagy magasság megkötés van?
korlátlan jogsi van vagy 15éve
extra szolizott falkának 6 éve eladtam egy csodálatos 1200as zsigulit és még nincs átíratva
hivatal amikor küldi a telj. adós papírt ott még szerepel a zsiguli, igaz 0 forintos tétellel
aztán bejelentette a vezér ne is gondoljak júniusban szabira........
aztán most vakarhatom a fejem mert hétvégén nem dolgozik senki, max mobil eredetiség vizsgálót találni
Szóval írasd át inkább időben.
de egy hónapért nem fognak szólni ....
max a rendőr , ha elkap .....
nem évekre gondolok max 1 hónap
eredetvizsga, biztosítás, adásvételi, forgalmi, törzskönyv kell még valami az átiratához?
köszi
http://www.youtube.com/watch?v...
Na ja. A 90% ilyen. Vidéken 99%.
A weben kinézed a cuccot, aztán odamész, és nincs. De megrendelik, ha akarod.
Aztán rendelj találomra bukót/csizmát, vagy ruhát.
Megrendelni én is meg tudom innen a karosszékből.
A Parillában vettem a bukómat én is, de felpróbáltam többet is, és ők beszéltek rá a kisebb méretűre, amit utólag nem is bánok.
kurva egy sem, kocsmában volt némi élet......
elég késdobáló kinézetű volt az ivó inkább elkerültem
akkor jó helyen voltam csak rossz időben
ritkán járok kecskeméten, max kórházba látogatni, de akkor megnézem ismét ha arra járok
jártam már úgy pár webes bolttal hogy állt egy vízfejű csávóból a bolt, meg egy pár irodabútor és annyi......
már ezt a parillát is elkönyveltem annak....
izé........ kurvák drágák voltak?
Sötétben szerintem nem nézik. 1x-2x már mentem az M6-on motorral sötétben, és nem jött csekk.