Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még a hétvégén volt a szakadó esőbe az m3-on szval reménykedek:D
Általában szemből nézik valóban, de éjfélig vegyél egyet és akkor nem lesz gond! Azt hiszem 12ezer a büntetés.
Ha ma volt az autópályás kaland, gyorsan (még ma!)vegyél egy 4 napos matricát.
Így lesz a leggazdaságosabb.
az autópálya kamera általában szemből néz....tudtommal
autópályán matrica nélkül mentem és ha lefényképeztek mennyi a bírság?(persze rendszám fel volt hajtva de vhogy útközbe lehajlott:D)
a szegedin, ahol az autókereskedés van.....há' ott írja!
Hol van az a kurvasor?
jaja mész a külső szegedin és ahogy van a autó kereskedés ott bekanyarodsz a kurva sorra aztán mész egy 200métert és jobbról lesz egy kék kamion na ott a parilla
hol van ez a parilla?
külső szegedi útra emlékszem kerítéstől beljebb van valami raktárszerű építmény
az lenne az? jól el van rejtve
sajna amikor arra voltam be volt zárva minden........
Törekedj rá, hogy ne legyen okuk fényképezni....
Feljelentettek, mert mást nem lehet ezen esetben. viszont mivel nem volt forgalmi nálad így elismervényt sem kaptál valamint útvonalengedélyt hazáig. Menj vizsgáztasd le aztán irány az okmányiroda. A pénzbírságról a határozatot majd megkapod....idővel.
Szia Pohi!

Igen sajnos igyvan, lejárt a műszakim és pont megálitotak forgalmi nem volt nalam de rendszámot nemv ettékle nem kisértek haza semmi iylesmi felveték az adataimat visza adtak a kulcsot és mehetem nem mondta h feljelent e vagy ccsak figyelmeztetés a rendőr. Két kérdésem lenne hozátok :viszgánál lehet e ebből para vagy semiköze a kettőnek egymáshoz? Vajon feljelentetek e ha mehetem tovább és nem mondtak semit de az adataimat felvették? előre köszönöm a választ
A Parillában nézted Kecskeméten? Rengeteg bukót láttam legutóbb.
de akkor a csekk is jön ha lefényképeznek .....
felénk 2 motorosboltban nem volt rám való, pesten egy boltot néztem ott sem volt ami kényelmes
rák enné meg ez itt nem a nyugat..........
meg azért 50ezer alatti érdekel csak
de már megnéztem átrakható a régi bukó szíja az agv-re
idén még kibírja
Én azt ajánlom hagyd meg a gyárit különben állandóan ezért leszel megbírságolva vagy feljelentve. Nameg a hátad is sáros lesz esőben
Szia pohi!

Át akarok alakítani egy gyári rendszámtartót. Gondolkodtam hogy lemezből csinálok FIX konzolt de magyas dőlés szöggel. Akkor a másik 2 az egyik egy elektronikus lenne amit kapcsolóról hajtok meg egy manuálisan állítható. Melyikből van kisebb baj ha megfognak ? illetve mit ajánlasz/ajánlottok? Mert kicsit cinkes ha manuális felvan hajtva és szemből megállít a rendőr :D
Na igen...tényleg a mercinek az anyósülés alatt van a alvázszám.....biztos eresztett az anyós pelenkája
Árnyalatnyi a különbség... Nem a savaseső korrodálja csak és kizárólag az alvázszámok környékét, pláne az utastérben az anyósülés mellett a kárpit alatt
Hát az erkorrodálódás és a kiköszörülés távol áll egymástól....
Tudom felénk nincs precedens de felmentés lett a vége azzal az indoklással, hogy nem változtatta (hamisította) meg a jelzést azaz akkor történt volna bcs. ha átüti vagy beüt helyette másikat. Itt meg csak annyi történt, hogy a fémbe ütött számok véletlenül elkorrodálódtak , a szegecselt tábla elveszett a matricákat meg elengedte a ragasztó mindenhol . Már a luxus-Merga se olyan minőségben készül, mint régen
Hát nem ismerem a történetet.........amúgy is bonyolult dolog ez.....bizonyításilag........szakértők bevonásával vizsgálják gondolom, ez már nem az én asztalom.
Gondolom, mert nem volt nálad...
Az csak azért érdekes mert bálnamercis ismerősön végül nem tudtak semmi kapaszkodót találni és szabadon távozott az s600-zal amin egy fia azonosító sem volt sehol A kocsi eredete nem ide tartozik de nem lopott.
Az jó külföldön általában a sok XL-es kupakok olcsóbbak mert nehéz eladni...