Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hb 3000-20.000-ig vagy feljelentés ami 3000-30000-ig van....
Fénék úr! Félvonóhídhóóó rémék lánc eládó ákcióssan!
Ha náluk a pisztoj(ly)(?) azonnal lelőnek
Szia ha felvan a rendszám hajtva de nem zsanéros hanem maszívan ál ha megnézi a rendőr mit lehet értek kapni büntit?
Ez csak természetes , persze a légvédelmi rakéták mellett
Köszi...
Azt hallottam a sarokbástyán 1-1 db "gepárd" fog őrködni! Mozgásérzékelős?
Ahhhh....még a várárokba most telepítem a krokodilokat meg a cápákat.......a kacsaláb csak ezután jön
Szia! A kacsalábat kúpgörgös vagy nyomcsapággyal szerelted?
Rajta vagyok a témán de vastagságban(80 mm), szigetelésben (2 üveggel 1,0 3 üveggel 0,7 k érték)és árban eddig az aluplast a nyerő. A beépítéssel nem lenne gond, de mindenhol úgy adják a garanciát ha ők építik be, így le tudnak húzni egy kis pénzről. A tomtom bt. ezt nem használja ki durván eddig ők a nyerők nálam. Szétküldtem jópár árajánlatkérőt még úton van pár, de természetesen megnézem élőben is az ablakokat, mert így neten keresztül mindegyik szép meg jó....
Pohi, a műanyag ablakokat nagyon járd körbe, eléggé nagyok a szórások árban és minőségben is. Nálunk itt Komlón van ablakggyár, barátom felesége ott a mindenes ügyintéző, ha gondolod, megadom a számukat. Nekem 2006 óta van bent a családi házban a termékük és nagyon elégedett vagyok vele. WIMAR gyártmány amúgy. A beépítése nagyon egyszerű, szakember sem kell hozzá. Mi is magunk csináltuk.
Na eddig csak 99% volt a műanyag mellett, így mostmár 100%, hogy az lesz
Értem, köszi a választ!
Ez hűlyeség vegyél nyugodtan fát
Ne csak én szopjak,azt a redvás faszt rugnám agyon aki kitalálta hogy az jó,az haggyán hogy kétévente festegetni(kéne)mert lepereg,lepattog lerohad,4évente(teljessen át kéne csiszolni)azt ugy lekenyni,és akkor is lepatog lerohad lebuzul,télen bedagad nyáron belötyög,ugyanannyiba kerül,nekem 12db ablak van a házon az emeleten 6,ami csak létrával 5méter magassan,festegesse meg csiszolgassa az akinek 7vagy 8 annya vande lehet 9-is,majd mikor végleg kirohad kiverem és veszek műanyagot
Buona notte! Döglenem kell.Jó idö esetére megigértem fiamnak megyünk Szilvásváradra kisvasutazni,mivel szombati nap idöjárás végett ki volt löve.
az az ablak jó lesz ...
Igaz ,egyszer kell megvenni.
majdnem eltaláltam ....
most 30.000
ja csak akkor még megúsztad 5000 helyszínivel ...

most az egy 30as mutatvány lenne ....
akkor még 8.000-be került
67-el belementem ott 2001-ben
De mivel lusta vagyok és a faelgázosítót kevesebbszer kell megrakni így nálam az az 50% már meg is térült
50%nem nagy különbség?ezt mondhatnád majd ha belefutok egy traffiba nagyorosziban