Szia!
Úgy látom te szakmabeli vagy mindenki téged fáraszt mindenféle kérdéssel.
Nekem csak egy kérdésem lenne ha krosszmotorral (se papír, se jogsi, se lámpa) megfognak közúton mi a következmény.
B kategóriámat elvehetik?
Nem vagyok fillérbaszó de ez a téma homályos.Feleslegesen minek vegyek jegyet ha lehet nem is kell .Hátha valaki elöjön valami hivatalos verzióval(amit öszintén szólva kétlek) amit a parkolóör is elfogad.Amugy én nem szerelgetem le a rendszámot.
Ok,ok, nyugodj meg .De láthatod mégis több helyen kérik azt a retkes kiba..ott jegyet !Kiváncsi vagyok a tapasztalatokra ezügyben,és ugy tünik még pár embert érdekel rajtam kivül is.
A rendszámnak elvileg rajt kell lennie a járművön. De van valami olyan szabály is, hogy rendszám nélküli gépjárművet 30 napig "tárolhatsz" az utcában, vagy hol...
Ponyváról meg annyit, hogy elvileg nem nyúlhatnak hozzá kedvük szerint.
Eddigi tapasztalatok alapján főként a köbcentivel foglalkoznak, teljesítménnyel nem annyira.
Viszont ha egy szőrszálhasogató rendőrt fogsz ki, vagy netán nem úgy beszélsz vele ahogy kéne, akkor beleköthet nyugodt szívvel... és neki lesz igaza
Pohi!
Rendszám nélküli parkolásnak milyen szankciói lehetnek?
Teszem azt autónál bevágom a parkolás idejére a csomagtartóba, a motorét meg mondjuk magammal viszem. Vagy motor/autó takaró ponyvát használok(gondolom nem piszkálhatják a járművet..).
Helló!
Ha A1-es jogsival vezetk olyan 125-ös mocit aminek 22kW-os papirjai vannak, akkor mire számithatok? Mert sok embertől halottam már, hogy a rendőr álltalába csak a ccm-et nézni. Ha igy megállit akkor mire számithatok ?
Tőlem egy mélygarázsban kérték...de mikor már el akartam menni...mert ugye nem vettem, minek.....
Elém akart állni, hogy ő most nem enged ki....meg a kamera felvette ahogy bejöttem....stb.
Válaszom: Ééés? Na állj félre, mert nem korlátozhatod a szabadságomat... tipli
Na szóval egyenlöre:Kecskemét-nem veszek ,Vác-veszek ,Szeged-nem veszek ,itthon meg a fa..om se tudja veszek-e,tökön szúrom magam TOVÁBBRA IS VÁROM AZ INFORMÁCIÓKAT hogy vajon vennem kell jegyet vagy sem motorra!
A jegy hátoldalára valami olyasmi van ráírva, hogy "az első szélvédő mögé, jól látható helyen kell elhelyezni...."
Tudom én ezt teljesíteni motoron? Nem.
Ha fényképez, akkor mit fényképez? A motort elölről és?
Ha hátulról, hogy legyen rendszám, akkor hogyan van benne abban a képben, hogy a nemlétező első szélvédő mögött van-e cetli?
Úgy látom te szakmabeli vagy mindenki téged fáraszt mindenféle kérdéssel.
Nekem csak egy kérdésem lenne ha krosszmotorral (se papír, se jogsi, se lámpa) megfognak közúton mi a következmény.
B kategóriámat elvehetik?
Ponyváról meg annyit, hogy elvileg nem nyúlhatnak hozzá kedvük szerint.
Viszont ha egy szőrszálhasogató rendőrt fogsz ki, vagy netán nem úgy beszélsz vele ahogy kéne, akkor beleköthet nyugodt szívvel... és neki lesz igaza
Rendszám nélküli parkolásnak milyen szankciói lehetnek?
Teszem azt autónál bevágom a parkolás idejére a csomagtartóba, a motorét meg mondjuk magammal viszem. Vagy motor/autó takaró ponyvát használok(gondolom nem piszkálhatják a járművet..).
Ha A1-es jogsival vezetk olyan 125-ös mocit aminek 22kW-os papirjai vannak, akkor mire számithatok? Mert sok embertől halottam már, hogy a rendőr álltalába csak a ccm-et nézni. Ha igy megállit akkor mire számithatok ?
Elém akart állni, hogy ő most nem enged ki....meg a kamera felvette ahogy bejöttem....stb.
Válaszom: Ééés? Na állj félre, mert nem korlátozhatod a szabadságomat... tipli
Tudom én ezt teljesíteni motoron? Nem.
Ha fényképez, akkor mit fényképez? A motort elölről és?
Ha hátulról, hogy legyen rendszám, akkor hogyan van benne abban a képben, hogy a nemlétező első szélvédő mögött van-e cetli?
Szóval....
Mert akkor ha ugy szedik le az autot,hogy marad egy kis idöm,meglátogatnálak!