Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!
hosszabb távon persze meg lesz csinálva de ehhez az olasz kütyühöz nem találni semmit.........
Ennek jó lenne valóban utánanézni, az nem eljárás, hogy vegyem meg a jegyet és a bírság után még én menjek be az irodájukba tisztázni magam....persze motorral amire újra jegy, bünti, tisztázás.... A telefonos dolog megoldás lehetne ha működne rendesen, de az is furcsa, hogy regelnem kell és előre egy minimum összeggel feltölteni az egyenleget amiből vonják majd a díjat, de mindezt az összes parkolótársaságnál külön meg kell tenni pedig 1 évben talán ha 10X kell olyan helyen megállnom.
Csak nyugodtan, én nem értek hozzá. Így legalább többet tudunk meg
amíg így áll addig semmi, viszont közlekedés során ha ellenőrzés alá vonnak akkor 3-20.000-ig bírság vagy feljelentés. Én fényképet szoktam készíteni és feljeletést.
Szegeden is ez a helyzet, ha jók az információim.
Elnézést, hogy beleszólok, de Kecskeméten a motorkerékpárra biztos, hogy nem kell venni parkolójegyet.
Azt mondta az illetékes, hogy egy nyomon haladó járműre csak örzési díjat szedhetnének, de ezt nem tudják biztosítani.
Pohi, azért mi jár, ha belóg a rendszám elé valami "véletlenül", pl. egy motorzár?
okés, köszi, van rendőrismerős, lehet hogy ő tud valami olyat hogy ne menjenek tovább a papirok, de ez nem tudom pontosan hogy működik, azért hátha tud segíteni.
Útba épített hurok ellen is van megoldás!

DURANDAL

5-7 munkanapon belül tuti ott van. Addig marad a hívogatás...
és honnan tudom ha tuti ottvan? hivogassam őket?
köszi!
Na igen.....de fölényesen a yamahák a legjobbak...az első 6-ba 4 db. is bekerült......
Vezetett
Köszönöm.Hát meg fogom kérdezni a Bácsit aki osztogatja a piros csomagot itt kis Moszkvában,kiváncsi vagyok ö mit mond. Melandri vezet
Másik hozzászólás:

"Jogszabály szerint, motorra is kell fizetni. A gyakorlat bizonyitja, hogy senki nem fizet, m ivel "ellopták, elfújta a szél". Ezt ők is tudják, elnézőek."

Gondolom egy ideig elnézték aztán megunva, hogy mindenki nagy ívben lesz@rja a fizetést, választották az előbb bemásolt módszert, mi szerint vedd meg és ha miki csomagot kapsz mutasd be és megúsztad, ha nem tudod bemutatni akkor fizetsz.

Én motorral nem parkoltam még soha fizetős helyen, nem is merném otthagyni huzamosabb ideig sehol. Autóra pedig mindíg megveszem.
A motorban lévő minden féle izzóból kell 1 db. és biztosítékból is. Ezeket megveszed akár a benzinkúton is 1000 ft-ból kijön és bedobod az ülés alá. Szerintem kell bele 1 db. H4-es vagy H7-es 1 db. helyzetjelző izzó, 1 db. irányjelző izzó + 1 csomag biztosíték ami 300 Ft a kúton....
Példul én úgy csináltam, hogy az asszony suzukijából(autó) kicsórtam az izzókészletet. Ha kérik meg kell nekik lebegtetni. Úgysem tudják, hogy nem jó hozzá. Neked meg mindegy mert a helyszínen elég körülményes a csere, bár a te típusodat nem ismerem.
Bange, nem vagyok parkolóőr......nem tudom.

Utánaolvastam a net.-en, ilyeneket találtam:

"Vácon is kell parkolójegy motorra. Ezt úgy tudtam meg, h 2 perc miatt megbüntettek kb 7e ft-ra! Felhívtam a parkolótársaságot, h hová is kéne tenni a jegyet. Azt mondták, h nem ajánlatos kitenni a motorra, mert ellopják, lefújja a szél, stb. Ezért tartsam inkább magamnál, és ha megjön a fizetési felszólítás, akkor vigyem be az ügyfélszolgálatra és mutassam meg..."

Gusztustalan....
Örülök neki
Elméletileg 3 munkanapon belül megküldik a lakhelyed szerinti okmányirodába, ahol elmondják mi a további teendő. 1 héten belül tuti ott lesz érdeklődj, amikor tutira ott van menj be és tájékoztatnak. Ha jól tudom adnak egy papírt amivel elmehetsz megcsináltatni a műszakit aztán onnan a vizsgaigazolással visszamész és megkapod a forgalmit.
Ha veszel jegyet, egy autós nagyon fog örülni neki és már viszi is a szerzeményt

nem kell jegy , higgy nekem ....

nemtod hová tenni ...., mert lefújja a szél ...
Két futam között fogadjunk elmentél lépcsöt hegeszteni.. Én meg itt ülök az esöben,kezemben a 100-as nem merem bedobni
beraksz két darab biztit és két izzót. Ennyi.
Szia Pohi meg tudod mondani mit kell magammal vinni a motorral mert csak elsősegély csomagom van égő nincs mert nem gyártanak a 2008 RR hez égő készletet mi a teendő köszike