Asszem ott mozgó trafi van,de nem biztos.
A multkor én is ott téptem Gyöngyöstől visszafele 16 km-t.
Ha ott van akkor rábasztam,de én nem láttam sehol a felüljárókon
Szerintem ez nem valami jó, mert az új 35/2000 szerint az összes smkp.-t amely 50-es azt el kell látni az cm50 jelzéssel. Bár azt most nem tudom hogy április 1-től vagy majd csak július 1-től... nem emlékszem rá. De alvázszám nélkül nagyon érdekes a dolog......én nem mennék vele közútra, valaki eltávolította azt az alvázszámot, tehát elkövette az egyedi azonosítójel meghamisítása bcs-t. amiért elővesznek valakit előbb utóbb.
Ne vezess vezetői engedély nélkül, mert a folyamatban lévő "A" is mehet a levesbe ha elkapnak. Nem éri meg. Bírd ki ezt a kis időt megéri. Ha már több éve van "B" kategóriád akkor az "A" nem lesz kezdő vezetői engedély mivel a jogalkotó nem a kategóriát hanem a "első kategóriát" így az első vezetői engedélyt korlátozza, mert ekkor veszel részt először a forgalomba rutintalanul......táblák nem teljes ismeretével...stb.
Sziasztok segitsetek van egy 50 ccm-es motorom és a hengeren nincs ccm és nincs adatábla akkor most mit csináljak ha meg álít a rendőr hogy tom bizonyítani hogy 50 ccm?
Több mint tíz éve van "B" kat. jogsim. Most van folyamatban az "A".
Két kérdésem lenne:
Vettem egy 250-es mocit, amit még elvileg nem vezethetek. Milyen büntetésre számíthatok, ha ezt mégis megtenném, ill. eltiltás jár-e hozzá?
Mivel már van egy "B" kategóriám, kezdő jogsinak számít-e az új "A", ha meglesz? Ebben a tekintetben többféle választ kaptam eddig, ill. itt is beleolvasgattam az előzményekbe... Előre is köszönöm a választ.
Kilehet, mondom, csak a szabványnak megfelelő minőségű és mennyiségű anyg legyen benne. Ha lejár a kötszer veszel a gyógyszertárban és kicseréled, de akármi jár le benne azt is kicseréled és megint érvényes az eü dobozod, és ki van bontva
Gondolom, elhiszitek, h még mindíg kerül elő világháborús bomba útépítések alkalmával. És ilyenkor egész pályás lezárás meg terelés van. Nos, az biztos kevésbé hihető, hogy a héten KÉCCER futottam bele ilyenbe, ugyanott
A multkor én is ott téptem Gyöngyöstől visszafele 16 km-t.
Ha ott van akkor rábasztam,de én nem láttam sehol a felüljárókon
válaszotokat várom köszönöm.
Több mint tíz éve van "B" kat. jogsim. Most van folyamatban az "A".
Két kérdésem lenne:
Vettem egy 250-es mocit, amit még elvileg nem vezethetek. Milyen büntetésre számíthatok, ha ezt mégis megtenném, ill. eltiltás jár-e hozzá?
Mivel már van egy "B" kategóriám, kezdő jogsinak számít-e az új "A", ha meglesz? Ebben a tekintetben többféle választ kaptam eddig, ill. itt is beleolvasgattam az előzményekbe... Előre is köszönöm a választ.
Nem tom mi volt, de amúgy sosem látok erre.