Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az alvázszám az meg van csak ccm meg adatáblám nincs
Asszem ott mozgó trafi van,de nem biztos.
A multkor én is ott téptem Gyöngyöstől visszafele 16 km-t.
Ha ott van akkor rábasztam,de én nem láttam sehol a felüljárókon
szasztok! tudja valaki hogy van-e telepített trafi az M3-on? és hol ? köszike. Ja és mér hátulrol?
NKH-nál érdeklődj, hogy bevizsgálást követően beleütik e a cm50-et
Lehet félreolvastam....alvázszám van csak adattábla nincs?
Szerintem ez nem valami jó, mert az új 35/2000 szerint az összes smkp.-t amely 50-es azt el kell látni az cm50 jelzéssel. Bár azt most nem tudom hogy április 1-től vagy majd csak július 1-től... nem emlékszem rá. De alvázszám nélkül nagyon érdekes a dolog......én nem mennék vele közútra, valaki eltávolította azt az alvázszámot, tehát elkövette az egyedi azonosítójel meghamisítása bcs-t. amiért elővesznek valakit előbb utóbb.
Ne vezess vezetői engedély nélkül, mert a folyamatban lévő "A" is mehet a levesbe ha elkapnak. Nem éri meg. Bírd ki ezt a kis időt megéri. Ha már több éve van "B" kategóriád akkor az "A" nem lesz kezdő vezetői engedély mivel a jogalkotó nem a kategóriát hanem a "első kategóriát" így az első vezetői engedélyt korlátozza, mert ekkor veszel részt először a forgalomba rutintalanul......táblák nem teljes ismeretével...stb.
Sziasztok segitsetek van egy 50 ccm-es motorom és a hengeren nincs ccm és nincs adatábla akkor most mit csináljak ha meg álít a rendőr hogy tom bizonyítani hogy 50 ccm?

válaszotokat várom köszönöm.
Sziasztok, szia Pohi!

Több mint tíz éve van "B" kat. jogsim. Most van folyamatban az "A".

Két kérdésem lenne:
Vettem egy 250-es mocit, amit még elvileg nem vezethetek. Milyen büntetésre számíthatok, ha ezt mégis megtenném, ill. eltiltás jár-e hozzá?
Mivel már van egy "B" kategóriám, kezdő jogsinak számít-e az új "A", ha meglesz? Ebben a tekintetben többféle választ kaptam eddig, ill. itt is beleolvasgattam az előzményekbe... Előre is köszönöm a választ.
Nálunk tegnap a Jászberényin 2 mocis rendőr fel-le, egész nap!
Nem tom mi volt, de amúgy sosem látok erre.
Kilehet, mondom, csak a szabványnak megfelelő minőségű és mennyiségű anyg legyen benne. Ha lejár a kötszer veszel a gyógyszertárban és kicseréled, de akármi jár le benne azt is kicseréled és megint érvényes az eü dobozod, és ki van bontva
Annyit amennyit a lábtartó meg a bukócső megenged
Bombába?
Gondolom, elhiszitek, h még mindíg kerül elő világháborús bomba útépítések alkalmával. És ilyenkor egész pályás lezárás meg terelés van. Nos, az biztos kevésbé hihető, hogy a héten KÉCCER futottam bele ilyenbe, ugyanott
Én se bízok még benne, majd ha kezembe lesz a kp....
Nincsen! Szürke patentos elsősegélycsomi. A gyógyszertárban vettem vagy 5 éve...
kivétel életellenes bűncseló,ittas vezetés,és a családjog egyes részei(örökösödés)
Nyugtával ....
Én is ezt mondom. Miért ne lehetne kibontani?
Köszönöm szépen aki segített. Eddig úgy néz ki sikerül megegyezni vele!
Plomba nincs rajta?
Az vicces lenne, ugyan is az enyém patentos, szóval bármikor felbonthatom...
És milyen időket mennek?
Szoktak ott gyakorolni oktatáskor a gokartpályán. Az oktatás, "kiképzés" része....
37.000 Ft egy év kb. legalább is legutóbb ennyit fizettem. Nagyon jó jogvédelem megéri szerintem.