Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

odaálltam, azt joo megbőgettem neki. ahaja égnek állott!
Reggel fél ötkor kelned kell, este 11 van, és a hülye gyerek ahelyett hogy délután elmenne kirándulni motorral már hetedszer veri fel az éjszaka csendjét ! Mert neki joga?!
hádebőgetni sem.
"ami hihetetlen béna nyomi kfejezés".Egy egy szimóra nem mondhatom hogy bömből-dübörög-mennydörög
Szóval az antiszociális viselkedés ha egy kiskamasz suli meg edzés vagy diákmunka után este megy az utcában a motorjával akár többször is mert élvezi? igeeen: oodaaa-vissszza, mer ta szinyóval nem nagy móka az országút.
Bőgetve motorozott az utcán.
Én bőgetésre-nyelezésre értettem.
jaja, ez lehetséges, de nem 40-50es mentő volt az méég régen, szal tárgytalan.
most az utcában motorozott ahol joga van, vagy bőgette (ami hihetetlen béna nyomi kfejezés de ha ez tetszik.. ) mer nem mindegy.
A szabályok objektívek, nincs olyan hogy emberi normák. Hivatalos normák vannak és kész. Méég jó! képzeld el ha azt mondaná a zsaru: ugyan itt lehet 50-nel menni de az emberi normák szeriont maga túl sportosan vezet.
"mert itt mindenkinek mindent szabad és joga van" - Rátapintottál a lényegre.Nálunk kötelességei senkinek sincsenek csak jogai.
Voltam kint Svájcban de még ott voltam addig ilyen dolgokkal nem találkoztam.Valahogy szerintem nyugaton másképp gondolkodnak arról az emberek, hogy mi a szabályos, meg mi nem,pedig van miből kifizetni a bírságot. Ott természetes az hogy megpróbál mindenki úgy élni hogy ne zavarjon senkit. Csak Magyarországon kell ilyen dolgokkal foglalkozni szerintem a rendőrnek hogy a jogszabályokat buja és elmagyarázza valakinek azt amit úgysem ért meg, mert itt mindenkinek mindent szabad és joga van ,ha nem megy a bíróságra mert szólni mert neki valaki.
Olvasd el a 9438-at, ott elmondom, miért lehet utolérni tök szabályosan.
Pedig nagyon egyszerű a magyarázat. Valószínűleg az a mentő egy koraszülöttet, vagy egy csecsemőt vitt SOS-ben és az ilyen piciknek van kb 2 max 3 deci vére. Ha olyan az állapota, sem gyorsítani, sem hirtelen fékezni nem szabad vele a megszokott módon, mert az esetleg az életébe kerülhet. Előfordulhat, hogy az ilyen megkülönböztetett jelzést használó mentő pont ezért max 40-60 km órával "száguld", mert a kis beteg állapota sajnos ezt engedi meg. Ha ilyet láttok, szinte biztos hogy odabent extra figyelem van ez okból!
Jól tetted! Az ilyen suttyó parasztok miatt ,akik késő este bőgetik a fostalicskáikat van rossz hírűnk.
ejjj

én egyszer vettem le egy kiscsávót a szimójáról, vég nélkül frenkyzett este 11kor az utcában
megnyugtattam ezt a találkozást túléli de a többi után már nem biztos

szerintem elterjesztette a többi suttyó között mert alig jár az utcánkban motoros.......
Hello, hát az ok, hogy ha szabályos akkor elméletileg nyélen mehetsz pl. 50-nel, de emberi normák is vannak..
Nekem mondjuk rohadt hangos a motorom, egyáltalán nem szabályos, de csak azért van kinyitva teljesen 1400 ccm mellett, hogy meghalljanak az idióták.. Már kétszer elütöttek ugyanis mert "nem vettek észre.."
Viszont: éjszaka és lakóházak mellett Soha nem húzom neki, vagy robbantom be direkt a megmaradt keveréket..
Egy forgalmas út mellett lakom a kertvárosban ahol viszont néha éjfélig is nyélgázon mennek a faszfejek, az egyéves srácom meg nem egyszer felriadt az üveghangra, pedig jó az ablakok szigetelése. Megfogadtam hogy a következőnél utánamegyek, de nem azért hogy műszakira vigyem..
adót és kresz.
ja és az útért meg fizetek nem kevés adód hogy akkor és úgy hazsnáljam a kresznek megfelelően érvényes forgalmival ahol és amikor akarom.
de vaze.. ha nekem totál széria a motorom, vagy autóm vagy bármim, forgalmi engedéllyel is rendelkezik, akkor azzal haakarok egészéjjel nyélen közlekedhetek a megengedett sebesség mellett, mivel abszolút a normáknak megfelelő a zaj és egyéb terhelés. na akkor mi van? feljelent akárki? és? vigyék műszakira, meg fog felelni. és biztos hogy lenne aki ugat hogy jaaj de hangos vagy akármi.
Szerintem minden olyan dolog ami másokat zavar az szabálysértés. Lehet hogy volt egy lakossági bejelentés a rendőrségre, hogy hangos a motorod a rendőrnő meg valahogyan intézkedett veled szemben.Mert intézkedési kötelezettsége van. De szerintem nem biztos az hogy ami gyári az még szabályos is egyben, attól függ hogy hol gyártották a motorod itt szerintem a 6/1990 rendelet a mérvadó.De a kereskedő is felszerelhet mindent csak hogy eladja még ha nem is szabályos sajnos.
mostanában sehogy
akkor már értem, h éred utol...
elnézést..javítom ZSARUK... bocsika
úgyhogy masszív dugó van...lépésben halad a kocsisor...ezek között a szaruk se tudnak tempót menni...

azt meg nem hiszem h 1be..kicsigáz kuplung..kicsigáz..kuplung...várunk az autósokra stílusban nyomod dugóban...nyilván ésszel, de tovahaladsz a dugón.
Most sem volt ez másképp...