Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre gondoltam pontosan.
Bontatlannak kell lennie és érvényesnek. De az, hogy belül mi van az ezekszerint zsákbamacska.
Na , akkor ezek szerint nem írtam hülységet.
jah, ha elismerte egyezzetek meg egy összegben, cserébe nem pereskedsz vele, írjátok le, akár részletfizetést is adj neki, csak fizessen rendszeresen...
ha nem tudtok az összegben megegyezni akkor írjatok egy olyat, hogy elismeri a felelősségét ezt írja alá, tanúkkal...az összegről és a kifizetésről ne beszélj neki...csak legyen egy olyan papír amiben egyáltalán elismeri a károkozását
ha megvan beadsz ezzel a papírral egy fizetési meghagyást a bíróságra, ha van jövedelme letiltják, végrehajtják...még mindig gyorsabb mint ha peresíteni kellene...hátha bejön...
Ha ellentmond úgyis per lesz...
Elvileg ha felbontod, de nem használsz belőle semmit...akkor is kell egy új. Bontatlannak kell lennie.
Ezzel mondjuk én sem értek egyet, mert pl. a doboz nem megy tönkre...veszek(teszek) bele a kötelező listán szereplő dolgokból, aminek külön-külön megfelelő a lejárati ideje....akkor az miért ne felelne meeeeeg?
De az pénzbe kerülm, a muszájbiztosítás is...de az kell.
Miért, nem lehet előbb felbontani? Úgy már nem fogadják el ellenőrzéskor? Hiszen az a lényeg, hogy legyen meg a benne levő cuccnak jó legyen az érvényessége, nem?
Biztosan nem, mivel az a Magyar Biztosítók Szövetsége.
Na most, ha az embernek nincs biztosítása, ami valamilyíen módon átvállalná a felelősséget....tehát nem áll szerződésben semmilyen érintett biztosítóval....akkor a biztosítók szövetséges értelemszerűen nem rendezi a kárt. Szerintem.
Tudja a franc, ha lejár, kibontom azt is.
Be kell lépni a D.A.S. -ba és ilyen esetben intéznek helyetted mindent.
Autós eü. csomaggal is ez lehet a helyzet?
ehhez nem jó a mabisz,vagy mi?
Pohi, erre varrj gombot... Megvettem a Lidl-ben a 2014-ig jó EÜ csomagot és kibontottam a szűz, bontatlan régit amit 2003-ban vettem. Kb. negyede felszerelés hiányzott belőle mint ami a listán szerepel és a csomagon kívül 2009.05.04 lejárati idő volt, a kötszereken, egyebeken meg változó, de 2008.4.hó is volt benne! A fertőtlenítőszer műanyag üvege ki volt repedve és a cucc belefolyt -elöregedett a műanyag flakon. Jód abszolút hiányzott, az olló meg olyan görbe volt hogy semmmit nem vágott, kipróbáltam.
Ha ez élesben derül ki, mi a szart lehet az út szélén csinálni vele?
Ezt tapasztalatként írom ide, esetleges okulásként, ha SOS-ben kell, ilyenre számítsatok. Az EÜ csomag szerepeltetésével abszolút egyetértek a kötelező felszerelések között, de ha ilyen silány, szar a minősége, akkor gond van ha gond van......
Ja, amikor el adja, akkor tied belőle pár ezer péz....
De ha soha nem adja el?
Van egy ügy aminek hamarosan kezdődik a tárgyalása és már látszik, hogy a delikvens igyekszik szabadulni minden vagyonától, hogy ne lehessen behajtani rajta semmit sem.
Szia!
Bár nem Tőlem kérdeztél, de szerintem polgári peres eljárás során rendezheted a kárigényedet. Már ha nem tudtok megegyezni a kutya tulajdonosával a pénzösszegben. Ha már tudod mennyi a kárigényed, kérdezd meg hajlandó-e megtéríteni, ha igen akkor fizessen, ha meg nem akkor marad a pereskedés. Nekem ez a véleményem.
vagy ráterhelik a lakásra?
Polgári peres úton..... évekig eltarthat, főleg ha nincs "semmije".
Pohi mondja majd ilyen "§" bekezdésekkel is, szerintem....
Szia. Lenne 1 kérdésem. Történt velem egy baleset elütöttem egy kutyát a gazda megvan elvállalt mindent, de nincs lakásbiztosítása így nem tudunk biztosítózni.(cserbenhagyás, súlyos testisértés) Amikor lesz a tárgyalás akkor mondták a rendőrök hogy be lehet nyújtani a kárigényt és elvileg megítéli a bíró. Na és ezt hogy tudom tőlle behajtani vagy innentől hogy megy?
Szerintem többre mint amennyibe 2 db tükör kerül.
Sziasztok !
Ha egy db tükröm van a vason , mennyiért kaszálnak meg ?

Ha valakinek van ebbn tapasztalata , szívesen veszem válaszát !

Előre is köszi !
csá!
Inkább csak tipp adót mondanék...
Sziasztok.
Még nem voltam Lidliben, de már lassan dulok.
Pohi, ez egy pihenös nap!
Igen, ma megúsztad. Biztos szülinapod van...
Úgy néz ki megúsztam