Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, Pohi! Létszi segíts!Biztosítás,engedély nélküli vezetés,közuti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése. 45000ft pénzbirság és 5 hónap járművezetéstöl való eltíltás. ilyen levelet kaptam!Ha fellebezek lehet ez jobb?vagy örüljek hogy enniyvel megusztam?!Előre is köszönöm!:)
Hello mindenki.

Volna egy kérdésem, amit valószínűleg pohi, vagy patrol_fz6s eléggé könnyedén meg fog válaszolni:
Elvették a jogosítványomat, és eltiltottak minden kétkerekűtől 3 hónapra. A rendőrségi határozaton az eltiltott katágóriák között viszont nem szerepel a "B".Ez akkor azt jelenti, hogy személyautót elviekben vezethetek.De mivel elvették a jogsimat a helyszínen, ezért nincs semmilyen okmányom.Ilyenkor mi a teendő, hogy valamivel igazolni tudjam, hogy kocsit vezethetek?Kérhetek az okmányirodában ideiglenes jogosítványt "B"-re, vagy a Rendőrségen visszakérhetem a jogosítványomat, mert a számítógépben úgyis fel van jegyezve, hogy a motoroktól el vagyok tiltva?

Előre is köszi
azért én nem bízok semmit a véletlenre
Az meg hadd legyen.
arra felé nincsenek is radaros dobozok csak egy térfigyelő és ez a kamera
Sebességet csak akkor tud mérni ha az úttest alá beépítették a szenzorokat. Ha viszont lenne akkor nem lett volna szükség a 4 db radaros dobozra.
Szia pohi!
Húsvétkor "elkaptak" a benzin kúton a zsanéros rendszámom miatt és hallás alapján azon kívül,hogy a papírokat elkérték,lefényképezték a technikát és azt mondták elteszik talonba és legközelebb rendőrség parkolójában landol a moci!
Egyik rendőr ismerősöm érdeklődött az előbb,hogy kaptam e már büntit....kérdés az hogy ilyenkor mit tudnak csinálni?
Úgyértem nem írtak fel semmi adatot,csak megnézték a papírjaimat!
Helyszini az tiszta vagy ha ott elveszik a forgalmit,de utólag mit csinálhatnak?
Feljelentés hogyan zajlik?
ebbe ne legyél olyan biztos mert a kamera erre is képes tettem is fel videót a sportmotorra http://www.sportmotor.hu/motor...
Akkor ha rossz oldalon megyek fel a nullásra és utána megállok a leállósávon, riaszt a rendszer. Még szerencse, hogy sebességet nem mérnek.
Az első az térfigyelő általában, már ha van aki nézze vagy működik....
a megyeri hídtól egészen Pécelig de lehet hogy még utána is lehet arra nem igazán járok.
Sziasztok!
Azt tudjuk, hogy ez hol van?
Az új M0-ás szakaszon ez a kamera van http://www.intellio.hu/
itt találsz érdekes dolgokat a kameráról.Érdekes dolgokat tud ez a kamera.
Motorral voltam, s már az előttem lévő teherautó záróvonalnál váltott sávot, meg is lepődtem, hogy hirtelen jobbra sorol, s lámpára nézve pont sárgára váltott, a kamera ami ott van, nem kimondottan szerintem arra van ráállítva hogy azokat nézze, akik átmennek a piroson, mert Kecskeméten van másik 3 kereszteződés amiről köztudott, hogy ott már osztottak ki bírságot, s ott másfajta kamerák vannak, itt meg mivel egy hosszú sétáló utca van az út mellett inkább a közbiztonság miatt rakták ki szerintem.
az első képen az a kamera látható amelyikkel találkoztam,
a másodikon pedig, amiről tudom, hogy ilyen van kint, ahol büntetnek is érte
Nem! Radarra maximum ez jó:
Azt csak jelezni lehet, de ha tudom, hogy hol a doboz akkor olcsóbb betartani a tempót vagy elkerülni az útvonalat. A radardetektor minden szarra bejelez még az áruházak, benzinkutak automata ajtóira is. Ráadásul mivel nem szemben néz veled hanem elhaladóra van felszerelve és a radartányérja iránysugárzó így nem jelezhető előre hatékonyan még a legjobb műszerekkel sem. Én inkább elkerülöm az M0-t mert ott 80-nal menni életveszélyes! Nem akarom egy kamion kerekei alatt végezni.
erre is jó a ketyeréd?
Ne válaszolj, megtaláltam. Radar, RAMET AD9
Pohi! Az M0-ra kitett új műszerek típusát nem tudod? Radar vagy lézer bújik a dobozokban esetleg földhurkos?
Jövőre az összes lézeres sebességmérőt lézerágyúra cseréli a rendőrség

..vagy egyszerűen a képen láthatóra
lassítottam egy folyamtosan fékező puttonyos mögött a kamera előtt, aztán kikerültem jobbra kicsit nagyobb sebességgel de viszonylag takarva voltam, mert bal oldalon álltak. aztán visszavettem a sebességből. de ahogy elnéztem, nem kapkodtak utánam köszi
9528 neked is
Nagyon szépen köszönöm!
Akkor így fogok tenni...
További szép napot!
Mérhetnek közeledőt és tvávolodót is valamint utánad fordíthatják, kis sebességnél ez sikeres nagynál már kevésbé. Szerencse és ügyesség kérdése...
Fúrd fel én is ezt tettem annak idelyén. A lényeg, hogy lehetőleg ne betűnél és számnál fúrd meg és az, hogy ahol megfúrtad ott a csavart fesd olyan színre amilyen a tábla színe lenne ott.