Nekem ha megállítanak és elkezdik nézegetni a járművet mindíg az index ellenőrzéses vicc jut eszembe ( most jó, most nem ). Pláne ha Lada Niívás az elkövető.
Nah, azt nem is néztem látod. De már vagy 5 éve ezt használom vagyis ez van a motoromban az tuti...
Nem is szoktam hasznát se venni, még akkor sem ha elvágom a kezem motorszerelés közben, arra ott a szigszallag...
A lényeg az hogy kategóriának megfelelő legyen nálad. A lejárat a kötszeren van, általában 3 vagy 5 évig garantálják a sterilizáltságot. Ez után kell cserélni. Általában az olló nem romlik meg Esetleg még a jód amit kell cserélni de mindenen rajta van a gyártási és szavatosság idő. Ez a mérvadó ez határozza meg a csomag érvényességét nem a külső matrica vagy plomba. De jó nagy bunkónak kell lenni ahoz hogy ezt nézegesse a rendőr, vagy a rendőrnek kell annak lennie......
Válasz ment.... Az a baj, hogy mindíg mindent a járőrtől várnak el és már annyi tiszt van mint járőr.....tudod a vízfej ami csak van és hasznot nem igen hajt. A nyomozókat nem vádolja senki, hogy miért nem lett meg a robogó, pedig az ő fő dolgok megtalálni.....nemde?
Én megértem a srác problémáját. biztos nem unalmából túráztatja magát. Ha igaz amit ír (ilyet általában nem talál ki az ember) akkor igen vérlázító ami vele történt. azt írtad, "ha az elején normális hangnemben tisztáztad volna helyben az ügyet nem ment volna eddig" Könyörgöm, pont erről van szó, hogy Lindával nem is találkozott. Hogy a Jó Isten nyalka haragjában tudta volna helyben tisztázni magát? Még csak meg sem állították! Kamu feljelentés az egész.
Gixxer amennyiben igaz amit írsz minden esetre én a helyedben a megfelelő szerveknél feljelentés tennék Linda ellen. Olyan nincs, hogy ezt megúszhassa. Minimum fegyelmit érdemel, de ilyenért a szűrét is kitehetik nagyon könnyen.
HA MÁS LEHETŐSÉG NINCS TE SE JÁTSZ TISZTÁN Biztos találsz két- három tanut, aki igazolja, hogy az igazoltatás napján még a városban sem jártál...
Bocsika de komolyan nem értem a nagy problémát.Berendeltek szemlére?Be.
Gyári a motor?
Igen.Kell e fizetni a szemléért?Pohi szerint ha gyári akkor nem.
Mért kell ennyit túrázni rajta?
Beviszed azt mondják rendben van a feljelentőnek meg nincs igaza oszt kész.Mindenki megy a maga dolgára.
Ha sok az energiád már mondták tegyél panaszt a feljebbvalóinál vagy ügyészségen vagy tudja fene hol.
Bár szerintem pöttyet túl van lihegve az ügy.Lehet hogy ha az elején normális hangnemben tisztáztad volna helyben az ügyet nem ment volna eddig.Engem is vágtak meg 1,5 Km re a munkahelyemtől jogsi holléte miatt 10e Ft ra pedig csak a másik kabátomban maradt és 5 perc mulva bemutattam.Idegeskedtem heteket miatta,Nem befizettem oszt csókolom pedig jogszerű de nem méltányos volt.Ennyi nyugodt emberi hangon sokmindent jobban el lehet simítani mint hangoskodva.Na befejeztem remélem nem haragszol rám.
Nálam nincs semmi. Se izzókészlet se EÜ csomag. De esküszöm már parázok. Értelmét nem látom, de rövid időn belül beszerzek egyet-egyet.
Ha magamat nézem, van értelme az ellenörzéseknek.
"Ahogy az üvegtigrisben mondták: "Olyan nincs, hogy nincs. Akkó meg van""
Nem is szoktam hasznát se venni, még akkor sem ha elvágom a kezem motorszerelés közben, arra ott a szigszallag...
Gixxer amennyiben igaz amit írsz minden esetre én a helyedben a megfelelő szerveknél feljelentés tennék Linda ellen. Olyan nincs, hogy ezt megúszhassa. Minimum fegyelmit érdemel, de ilyenért a szűrét is kitehetik nagyon könnyen.
HA MÁS LEHETŐSÉG NINCS TE SE JÁTSZ TISZTÁN Biztos találsz két- három tanut, aki igazolja, hogy az igazoltatás napján még a városban sem jártál...
Gyári a motor?
Igen.Kell e fizetni a szemléért?Pohi szerint ha gyári akkor nem.
Mért kell ennyit túrázni rajta?
Beviszed azt mondják rendben van a feljelentőnek meg nincs igaza oszt kész.Mindenki megy a maga dolgára.
Ha sok az energiád már mondták tegyél panaszt a feljebbvalóinál vagy ügyészségen vagy tudja fene hol.
Bár szerintem pöttyet túl van lihegve az ügy.Lehet hogy ha az elején normális hangnemben tisztáztad volna helyben az ügyet nem ment volna eddig.Engem is vágtak meg 1,5 Km re a munkahelyemtől jogsi holléte miatt 10e Ft ra pedig csak a másik kabátomban maradt és 5 perc mulva bemutattam.Idegeskedtem heteket miatta,Nem befizettem oszt csókolom pedig jogszerű de nem méltányos volt.Ennyi nyugodt emberi hangon sokmindent jobban el lehet simítani mint hangoskodva.Na befejeztem remélem nem haragszol rám.
Ha magamat nézem, van értelme az ellenörzéseknek.
http://motorozz.hu/main.pl?men...