Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az EÜ csomaggal egyetértek, de az izzókészlet...... Már nem MZ Jawa korszak van ahol az út szélén lehetett égőt cserélni, de ezt a kérdést már kiveséztük..... Indexem, hátsó lámpám, helyzetjelzőm LED-es, de magamban nagyot röhögve hordok magamnál egy készletet, amiből a H7 meg a biztosíték ami a gépben használható....
amúgy pedig megkerülted ezt a kérdésemet de mindegy
ez a bizonyos hangnem a rendőrők ellen azért van mert űgy videlkednek kivéve az az 1-2százalék akik tényleg normálisak tudom h olvassák a más rendőrők is a topikot tudom nagyon jól! de amig ilyen a hozzállás részükről is addig én is így beszélek róluk megvádolnak olyan dolgokkal aminek alapja nincsen ez az ügy h hangos a gyári kipufogom amit a rendőr nem is látott mivel nem igazoltatott ez kicsit felhábórító! a kocsmából részegen autóba ülöknek pedig előre tisztelegnek mert azok haverok! álljon már meg a menet ki a veszélyesebb egy motoros vagy egy részeg autós? vagy egy dinnyés zsiga aminek se műszakija se forgalmija nincs átíratva neán balesetet okoz és a RENDES ÁLLAMPOLGÁR az az én járok a pénzemért ami jogosan jár a biztosítohoz? mert azok is szemétkednek! na mindegy az tuti h nem egy a nézőpontunk! de amíg ilyen a rendőri többség hozzállása a dolgokhoz addig én is olyan hangnemben beszélek róluk ahogy akarok senkit nem neveztem meg név szerint csak pár rendőrt!
Ők már nem romlanak meg... Amúgy lehet, hogy én régebben jártam ott, mint te, az idén még tán nem is!

Részemről nincs több off, bocs mindenkitől!
Be vannak fagyasztva?
Micsoda? A műjégpályatetőt már rég lebontották onnan
Gondolom.Ma olvastam vissza,nem csuklottál?Voltam kb. másfél hónapja a Koronázó városban!Hogy esetleg honalapító királyaink panteonját megnézzem.Na mit gondolsz , van ilyen? Ehelyett mi van helyette?
Jajj, tudod te, hogy miért kaptad!
Szép estét matska.olvasd mégegyszer.
Ezt mondom én is
Hogy jön ide a politika?!?
Szia Pohi! Értelmes embernek látszó tárgy. Legyél szakszerű.Olvass bele politikai fórumokba..., hogy ott milyen sötét emberek vannak. E a sportmotor a Lordok háza. Na jó, majdnem!
Na kérem, sikerült összehozni a tesztet
Kb 120m-es egyenes szakaszon, FámaIII tripodon.
Azt azért mindenek előtt hozzá tenném, hogy a leírás szerint 100m-en belül nem hatékony a blokkolás.

Tapasztalatok:
Eleje tökéletes, csak közvetlen közelről voltam mérhető de akkor is csak kiegyenesedve. Tempóhoz behajolva még pár méterről is 100%-os volt. A hátsót valahogy feljebb kell tenni (majd szombaton kitalálom mert a hátamról többször is volt találat még 50-60m-en is. Csiszolok rajta és jó lesz szombaton megoldom, vasárnap újra teszt.

Ja és óriási köszönet a srácoknak még egyszer! (azt is megtudtam, hogy olvassák a fórumot
Ha valaki "baszakodna" velem azt kiszívatnám. De tudod már te is a határon táncolsz a beírásaiddal De most komolyan engem kérdezgetsz, válaszolok rendesen és a hangnem amit a rendőrökkel szemben megadsz az kritikán aluli. Lehet problémád van, de nem biztos, hogy a jó út szidni azon csoport egyes tagját amely csoport másik tagjától infókat kérdezel. Én sem használom a "bunkó állampolgár" szókombinációt, pedig jópárral találkozom. Nem általánosítok, mert itt általában értelmes emberekkel beszélek.
Nem jól mondod, nem kell aláírni csak lehetőség van nyilatkozatot tenni bizonyos személyes adatokról valamint arról, hogy elismered e a szabálysértést vagy nem és ez esetben a szabs.előadó figyelembe veszi, ha aláírtad és lenyilatkoztad. De sokan azt válaszolják, hogy "nem írok alás semmit" innentől kezdve nem sok értelme lenne kötelezővé tenni az aláírást........
ha egy rendőr feljelent engem, akkor nekem is alá kell írni a feljelentést? vagy pedig nem kell?
A tudsz-ból kimaradt a DDDDDD.
Mint bennfentes!Igen tusz ellene tenni!Felnyomod okirathamisításért!Neked lesz igazad,mert ha ő ellenőrzött téged,és baj volt a feljelentést neked is alá kellett volna írnod.Na ezt egyszerűen kideríti a grafológus,csóri bohócunk meg mehet a hadbíróság elé,kirakják a testülettél,és eztán te még tovább is perelheted.Ennyi.
Pohi most öszintén, téged is bántana ha veled is hasonló aljas módon járnak el! sztem tuti nem esne jól, legalább az a kis szaros rendőr állt volna elém! nem ám csak így a hátam mögött!
Ez egy jó ötlet
Ahogy az üvegtigrisben mondták: "Olyan nincs, hogy nincs. Akkó meg van"
Övtáskában is elfér
nem bírja a burámat egy helyi rendőr és feljelentett csak úgy a semmire aztán pár napra rá kaptam egy levelet a közlekedési hatsóágtól h igazoltatott ápr.6án és nem megfelelő a kipuffom és nagy az elhaladási zajszintem hehe közben engem ez a rendőr nem igazoltatott soha! tök hamis alapon csinálta ezt igazából semmit se lehet ellene csinálni mert ő RENDŐR! és mindent megtehet! kivéve a büdös cigányok, őket nem merik bántani! még emberölésért se! na mindegy van egy mondás miszerint: azt a lóvát verik amelyik húz!
köszi akkor asszem be kéne szerezni ezeket, csak nemtom, hogy hordjam magamnál, mert nincs sok kedvem mindig hátizsákkal járni csak ezért