Sajnos simán leírnak a rendőrök olyat, ami nem volt vagy nem úgy volt.
Közel 4 éve, mikor a körforgalomban oldalról belém jött egy nő. Aztán olvastam a rendőri jelentéseket...stb.
Simán le volt írva, hogy mindketten megfújtuk a szondát és negatív volt az eredmény.
Na most azon az estén el sem hangzott a szonda kifejezés, de szó nélkül sem került elő.
Meg volt még pár hasonló gurításuk. Helyszínrajzot sem tudnak készíteni....egy igazságügyi szakértő ránézett arra a móricka ábrára, amit csináltak és röhögött. Semmi támpont, méret, távolság....stb.
Ennyi.
voltam már a kapitányságon, bizonyítani nem tudok semmit mert csak a rendőrnek van igaza! hiába állítom h nem igazoltatott, akkor is a rendőrnek fognak hinni! ez a baj!
figyelj engem úgy jelentettek fel h nem állítottak meg nem igazoltattak nem volt semmi és tegnap jött egy kpm-es levél h április 6án igazoltattak és a motoromnak nem megfelelő a gyári kipuffja és nagy az elhaladási zajszintje! és nem igazoltattak nem állítottak meg, annyi h ez helyi rendőr ismer bármikor megszerzi a rendszámomat és írja akár ok nélkül is a feljelnetést mert a RENDŐRŐK EZT IS MEGTEHETIK! CSAK AZ IGAZI PRÓBLÉMÁRA NEM FIGYELNEK! MERT ATTÓL FÉLNEK!
gixxer. Tőlem ne várj választ, pohi, légyszíves erre te se válaszolj, amíg az Úr meg nem tanul tisztelettel beszélni az egyenruhásokról.
Gixxer, te meg gondolkodj már el mit írsz. A rendőr nem ír le olyat, hogy igazoltatott, ha nem. Könnyen számonkérhető. Téged nem véletlenül vettek elő. De ezt nem írod le valamiért.
Ahham. Hát azért a táblákat még ismerjük A másik válaszra reagálva: román volt, de beszélt magyarul. Lényeg a lényeg hogy bajunk nem lett, meg okosan megoldottuk, de elég vicces volt.
Ma is tanultunk valamit
Motorostársam! Szánj rá egy délutánt , menj be egy könyvesboltba, és vegyél egy illemtankönyvet. Ha már otthon nem tanítottak meg a jó modorra . És állj neki megtanulni. Hogy beszélünk egy nőről pldul.A rendőrhölgy lehet , háromgyerekes édesanya. Neked hogy tetszene ha a te édesanyádról valaki ilyen alpári módon nyilatkozna?Azt nem érted, miért mindig téged aszogatnak? Gondold át!Rá fogsz jönni.A 6 osztályt végzett anyám( nyugodjom békében) azt szokta mondani,egyszerű falusi asszonyként: Aki ordít annak nincs igaza, és azt a hangjával akarja pótolni.Próbálj átmenni kultúrember viselkedésbe! Olyan hangot használj másokkal amilyet te elvársz másoktól.
Köszi a segítségeteket de muszáj volt megkérdeznem ,mert nálunk is új dolog az autópálya.De most már értem azt hiszem. Csak azért volt fontos mert itt sokan parkolnak a pénzváltás miatt és keresztül sétálgatnak az autópályán ,meg ha eltéveszti a felhajtott erre vissza akar tolatni nem ritkán egy kilométert is stb.
te figyelj már apafej, segítséget kérsz egy rendőrtől úgy, hogy közben kurvázod a kolléganőjét? Észnél vagy te?
Még ha jogtalannak is érzed ami veled történik akkor is meg kéne válogatnod a szavaidat... Hidd el, jobb ha meghúzod magad, mert rádszállnak a helyiek és utána nem lesz nyugtod...
szeva Pohi!
kaptam tegnap egy levelet miszerint a motorom túl hangos és túl nagy az eéhaladási zajszintje! GSXR 600 K7ről van szó telejesen gyári a motor kipuff minden! na most a kpm-es papíron az áll h engem igazoltatott az rendőr kurva közben pedig nem is igazoltatott! akkor h is van ez: egy rendőr gondol egyet és írhat magától egy feljelentést? másik elviszem a motoromat a kpm-hez megnézhetik a kipuffot meg is mérhetik hány db-el szól de nem fognak tudni belekötni! kapok ott róla egy papírt h megfelelő bla blabla, én feljelenthetem a rendőr kurvát rágalmazásért hamis feljelentésért, mi alapján jelentett fel h állapította meg a kipuffrendszer-ről h nem megfelelő ha meg se állított stb... feljelenthetem a rendőr kurvát ezért?
Múltkor találkoztam egy mentős kollégával aki vásárolt egy kiszuperált régi mentőautót. Természetesen a feliratokat leszedte de a kék búbokat rajt hagyta amit egy kicsit meg is színezett de azt csak közelről lehetett csak látni.Távolról igazi mentőautónak tűnt. Szerinte ez csak díszítés mert teljesen ki van iktatva nem lehet használni és így már szabályos. És soha nem szolt neki még érte senki. Valaki azt mond hogy van olyan rendelet ami alapján ami nem üzemképes azt el lehet távolíttatni mondjuk én nem találtam meg. A kép csak illusztráció.
bocsi hogy ide irom de pohi általában ezt a topikot nézi azt szeretném kérdezni hogy ha megfognak a rend őrei és van jogsim viszont nincs renszámom akkor a jogsimat is elveszik vagy az marad A1 jogsim van és 125-ös a gépem
Közel 4 éve, mikor a körforgalomban oldalról belém jött egy nő. Aztán olvastam a rendőri jelentéseket...stb.
Simán le volt írva, hogy mindketten megfújtuk a szondát és negatív volt az eredmény.
Na most azon az estén el sem hangzott a szonda kifejezés, de szó nélkül sem került elő.
Meg volt még pár hasonló gurításuk. Helyszínrajzot sem tudnak készíteni....egy igazságügyi szakértő ránézett arra a móricka ábrára, amit csináltak és röhögött. Semmi támpont, méret, távolság....stb.
Ennyi.
Gixxer, te meg gondolkodj már el mit írsz. A rendőr nem ír le olyat, hogy igazoltatott, ha nem. Könnyen számonkérhető. Téged nem véletlenül vettek elő. De ezt nem írod le valamiért.
Ma is tanultunk valamit
Még ha jogtalannak is érzed ami veled történik akkor is meg kéne válogatnod a szavaidat... Hidd el, jobb ha meghúzod magad, mert rádszállnak a helyiek és utána nem lesz nyugtod...
kaptam tegnap egy levelet miszerint a motorom túl hangos és túl nagy az eéhaladási zajszintje! GSXR 600 K7ről van szó telejesen gyári a motor kipuff minden! na most a kpm-es papíron az áll h engem igazoltatott az rendőr kurva közben pedig nem is igazoltatott! akkor h is van ez: egy rendőr gondol egyet és írhat magától egy feljelentést? másik elviszem a motoromat a kpm-hez megnézhetik a kipuffot meg is mérhetik hány db-el szól de nem fognak tudni belekötni! kapok ott róla egy papírt h megfelelő bla blabla, én feljelenthetem a rendőr kurvát rágalmazásért hamis feljelentésért, mi alapján jelentett fel h állapította meg a kipuffrendszer-ről h nem megfelelő ha meg se állított stb... feljelenthetem a rendőr kurvát ezért?