1., megnyomják azt a piros gombot ami olajat spriccel az útra és te elesel. ha nem esel el akkor szögeket szórnak eléd egy másik titkos gomb megnyomásával.(james bond eljárás)
2., ha megelőzöd akkor azt a gombot nyomja meg ami kis rakétát lő ki rád.
3., szó nélkül nem,de te úgysem hallanád.
4., olyan jogcímen mint Zsanit.
Ma reggel a szentenderi úton befelé feltartott két rendőrautó meg egy kék villogós nissan terrano .. valahova nagyon siethettek a fiúk, mert szirénáztak rendesen..csak úgy nyílt szét előttük a sor (dugó volt ám).
Utolértem őket, hiába is mégis csak jobban elférek a sorok között. aztán tötymörögtem utánuk egy darabig... nem mehettek 50-60nál többel. Majd a békási kereszteződés előtt az utolsó autóból, a terepjáróból hirtelen kihajolt az ablakon három feketeruhás legény maszkkal az arcukon meg bilivel a fejükön..talán vmi fegyver is lógott az oldalukon. Aztán integettek hevesen...én is integettem nekik, gondoltam barátkozós kedvük van; persze vettem a lapot..aztán igyekeztem lemaradni... de aztán annak ellenére h minden pirosnál kivártam a zöldet feszt utolértem őket...kezdett is frusztrálni hogy nem tudok haladni...majd hála az égnek elmentek az árpádhídon pestre.
Menet közben több kérdés is felmerült bennem.
1 mit csinálhatnak velem, hogy mögöttük megyek
2 tudom h nem szabad meg illik az ilyen konvojt megelőzni...de ha még is megelőztem volna őket, milyen véűálaszreakciót kaptam volna
3 ugye csak úgy szó nélkül nem lőhetnek (a múltheti eset után ez is eszembe jutott)
4 milyen jogcímen baszhatnak meg ezért,a követésen kívül teljesen szabályosan mentem.
?
(azt h hülye vagyok mert mentem utánuk, nagyjából vágom..ezért külön hozzászólást nem kérek; nem ez az első eset h egy kék villogós feltartott...)
Neeem, nekem nem mernek szólni.....a kedvencem rendőrorvos előtt: fáj valamilye? Igen, a karom nem bírom emelni.
-A rendőrök bántották?
-Háát, igen, szoros volt a bilincs.
-De miért fáj a karja?
-Mert 5 éve eltört és nem mentem orvoshoz.
-Hülye.
Na azért ez nem ilyen egyszerű. Az igazoltatásról jelentés készül, amit megnéz az ü. nyomozó. Aztán megnézik te hol voltál, amire tanúkat állíthatsz. Pl.
De ha neked van igazad már megéri, hogy kicsit megrángassák.
az a baj ezzel Te is tudod, h nem nekem fognak hinni hanem a rendőrnek és a rendőr fogja majd még feljelent gyártja az íratokat rólam hamisan megteheti ennyi!
Ha elolvasod még egyszer, akkor látod, hogy hogyan kezdem. Ebben az esetben egyértelmű, hogy arról az esetről beszélek és azokról, akik kint voltak. Pedig elég nagy körzet az övék, de ha így "dolgoznak"...
az első piros megfog, persze ha 90-ig gyorsítasz minden lámpa után...lehet versenyezni velük...
2., ha megelőzöd akkor azt a gombot nyomja meg ami kis rakétát lő ki rád.
3., szó nélkül nem,de te úgysem hallanád.
4., olyan jogcímen mint Zsanit.
Ma reggel a szentenderi úton befelé feltartott két rendőrautó meg egy kék villogós nissan terrano .. valahova nagyon siethettek a fiúk, mert szirénáztak rendesen..csak úgy nyílt szét előttük a sor (dugó volt ám).
Utolértem őket, hiába is mégis csak jobban elférek a sorok között. aztán tötymörögtem utánuk egy darabig... nem mehettek 50-60nál többel. Majd a békási kereszteződés előtt az utolsó autóból, a terepjáróból hirtelen kihajolt az ablakon három feketeruhás legény maszkkal az arcukon meg bilivel a fejükön..talán vmi fegyver is lógott az oldalukon. Aztán integettek hevesen...én is integettem nekik, gondoltam barátkozós kedvük van; persze vettem a lapot..aztán igyekeztem lemaradni... de aztán annak ellenére h minden pirosnál kivártam a zöldet feszt utolértem őket...kezdett is frusztrálni hogy nem tudok haladni...majd hála az égnek elmentek az árpádhídon pestre.
Menet közben több kérdés is felmerült bennem.
1 mit csinálhatnak velem, hogy mögöttük megyek
2 tudom h nem szabad meg illik az ilyen konvojt megelőzni...de ha még is megelőztem volna őket, milyen véűálaszreakciót kaptam volna
3 ugye csak úgy szó nélkül nem lőhetnek (a múltheti eset után ez is eszembe jutott)
4 milyen jogcímen baszhatnak meg ezért,a követésen kívül teljesen szabályosan mentem.
?
(azt h hülye vagyok mert mentem utánuk, nagyjából vágom..ezért külön hozzászólást nem kérek; nem ez az első eset h egy kék villogós feltartott...)
-A rendőrök bántották?
-Háát, igen, szoros volt a bilincs.
-De miért fáj a karja?
-Mert 5 éve eltört és nem mentem orvoshoz.
-Hülye.
Na lépek mert hulla vagyok.
De ha neked van igazad már megéri, hogy kicsit megrángassák.