Ennyi szabadság nem jár. Azt hiszem régebben volt vmi ilyen, de változott, nem minden esetben dönthetsz, van sorrend. Ha letudják tiltani biztos nincs opciód.
A keresetedtől függ, ha jó vastag egyben, de inkább szeletelve, 33% max., ha 1 letiltásod van, de ha szórtad a magot és van egy pl. gyerektartásod is mellette felmegy 50%-ig.
Azthiszem 5000/nap de ott fizetést is kapsz ám...
Melóhelyen addig kérek fizetetlen igazolt távollétet. Így is azt adnak minden péntekre a 4 napos munkarend miatt...
Persze, mert senki nem volt olyan hülye, h befizesse a 300-at...
Én is inkább leültem volna...
Ez igaz...sose fog megjönni nekik...
Jah, de rájöttek, h evvel nem tudnak, mert mindenki inkább közmunka vagy böri...
Na végre! Valamennyire megjött az eszük?
Rájöttek, h ha lakott területen 50 helyett 70-el letrafiznak, nem fogod befizetni a 300e-ret... Vagyis én tuti inkább leültem volna, mint kifizettem volna... Meg aztán nem vagy potenciális gyilkos mert városban nem 30-al mész át a vasúti átjárón, hanem 45-el...
Valóban nem kötelező abba, amiben gyárilag nincs.
Pár 1960 előtti Mercedes-el volt már dolgom és azokban sincs/nem is volt. (De az 1 hangszórós -középen, műszerfalban- Becker rádió benne figyelt )
Bár aki akar, szereltethet bele.
Az a "kaszni" része aminek van alvázszáma. Szerintem nem így van, de mindegy. Esetleg olyat tudok elképzelni, hogy mentesség van az OT-s autóknak ezen rendelet alól vagy bizonyos részei alól....
Max 50%-ot tilthatnak le akárhány kölköd van.
Ha már 50% oda,akkor gyárthatod őket orrba-szájba!
tudok olyat,akinek az egész fizetése erre megy el
Átadják az illetékes önkormányzatnak ahol ledolgoztatják veled közmunkába.
Melóhelyen addig kérek fizetetlen igazolt távollétet. Így is azt adnak minden péntekre a 4 napos munkarend miatt...
napi hány forintot ülsz le?
és addig a melóhelyed?
Én is inkább leültem volna...
Ez igaz...sose fog megjönni nekik...
Jah, de rájöttek, h evvel nem tudnak, mert mindenki inkább közmunka vagy böri...
sose jönmeg nekik
mitől jönne meg? mindegy ezeknek,csak pénzt szedhessenek
Rájöttek, h ha lakott területen 50 helyett 70-el letrafiznak, nem fogod befizetni a 300e-ret... Vagyis én tuti inkább leültem volna, mint kifizettem volna... Meg aztán nem vagy potenciális gyilkos mert városban nem 30-al mész át a vasúti átjárón, hanem 45-el...
De a gumimért tuti megbüntiznél...
Pár 1960 előtti Mercedes-el volt már dolgom és azokban sincs/nem is volt. (De az 1 hangszórós -középen, műszerfalban- Becker rádió benne figyelt )
Bár aki akar, szereltethet bele.
na jó,igazad van. te rendőrszemmel nézed a jogszabályt én meg nem.
tuti nem kell abba amiben gyári kialakítás nincs.