Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nameg a kocsi/motor eleve többet mutat 100-nál simán 5 körül, de a céges busz a 140 karcolja mikor a gps 130at mondd. magyarán ha pl motorral pályán 138-re állok be az nem nagy gáz? városba mindig annyiva megyek általában amennyivel lehet, ott az a parám ha nem veszem észre a táblát de az kivédhetetlen ha megtörtént vagy nekem elég könnyne jár a gáz és megpöccintem minnyá 30 helyett 35-40 azt nem akarom hogy bemérjenek ecce úgy persze az is más lehet ha 150-nel kapsz fizetős célfotót füstölgő guimikkal éppen
Olyan nincs, hogy 67-től mérnek......május egytől van az új rendszer, de nem sokban változnak a sebbességhatárok. úgy lesz, hogy 50 + 15 + 3 = 68-tól közig. ez eddig is így volt. Alatta szabs., de lehet 55-re is mérni csak nam szoktunk 63-tól szoktunk szabsra elkezdeni mérni de akkor meg is állítunk. A változás a kis tábláknál jelentős mert 30 + 15 + 3 =48-tól közig.... autópályán meg 130+ 20 + 5 =155-től közig. Érdemes ezek alatt maradni. 100 alatt + - 3-at tévedhetg a gép 100 felett + - 5-öt tévedhet a gép, ez rá van hagyva....
Hát x napod van bejelenteni a lakcímváltozást. Ez a levél ajánlva megy kézbe kapod aláírással igazolod az átvételt. Ha nem veszi át senki, akkor kiderül hogy miért és kiküldik az új címre szerintem. de utánakérdezek a csajoknál ők küldik ki....ez nem az én asztalom.
Bocsika
Te fox a Fülöp Gabinak dobot csinálni ugye?
Fasza a géped
Ha nem lopott a gép(forgalmi,kötelező,stb).akkor sima ügy.
Sportdob+egyéb extrák nem gond.
Világítás legyen a látszat miatt.
Ha a féked szar akkor azt úgyis te szívod meg.
Én csak segítek.
Rendes a csávó.vizsgadíj+egy 5-ös.
Egy fél órára letámasztod oldalra és ennyi.
Ja bocs:a GIXXER-nek jár le a műszakija!(Adatlapomon 87-es fekete!)
Szeva LACI! Nekem is 3-hét múlva jár le,és én is szeretném visszafaragás nélkül megúszni!(Kép az adatlapomon,minden elérhetőséggel együtt!) Ha tudsz emberi megoldást ,írj egy privát mailt!Köszi előre is! :Fenyő
Le tudsz jönni siófokra?
+5e.
Sziasztok!
Műszakiztatni szeretnék kicsit máshogyan
valaki segíteni ebben?
adatlapon megtalál
légyszi
A kézi körfűrész egy kisgép?
Zsír új, Vaterán vettem egy sráctól aki egyénileg hozza külhonból szóval egy kisker árrés és az IFA megspórolva.
Az még nem közig. bírság... nem kapsz semmit max nyilatkoznod kell, hogy ki vezette az autót. Azt meg mindenki tudja hogy kell
kéz alól vetted 42 ért?mert 59.9 alatt nem találni?
A fejegység nem vízálló de ott a plexi alatt max egy cunami tudja elönteni.
hol kaptad meg ennyiért?ez a vízálló fajta kimondottan motorra?
monnyuk budapestről Fort Lauderdalebe?

nem te szálltál be a házba a kisgéppel?
az új hülyeség,hogy 67-től mérnek,mikor lép életbe?
Pohi, Mi a helyzet akkor ha valaki az 50-es táblánál belefut a trafiba 75-el, ki küldik a büntetést de az illető időközben elköltözik az állandó lakciméről máshová pl. bérel lakást, ergo nincs uj állandó lakcime, a régire ki postázzák a büntetést de ott ugye nem veszi át illetve nem értesül a birságról. Mivel ameddig nem jelentkezel be uj állandó lakcimre addig a régi él a nyilvántartásban... Na tessék egy államigazgatási kérdés..
Reggel bele is szaladtam mikor az óvodába vittem a gyereket, a helyi szerv kamerázott a saját kocsijából, de szerencsére nem a 30-as táblánál, az óra 65-öt mutatott ami kb 58-59 lehet(gps szerint), de nálunk nincs tolerancia, biztos megkapom a csekket.
Legénybúcsún már voltam Én is , nem is mesélek róla senkinek.
Látom nem apróztátok el.
Ez a mától érvényes ellenőrzési hullám országos lesz?
Akkor jól gondoltam. Csak tapasztaltam, hogy volt olyan aminél visszafelé menet amikor a rendszámomat mutattam is jelzett, másiknál meg csak közeledőben.
A régi radarostól nem félek az csak 250-ig mér
Igen, külön lehet választani hogy melyiket szeretnéd vagy mindkettőt. Mi mindkettőt használjuk motoros kollégámmal, mert általában hátulról jönnek a vadak..... A főtrafisok nem nagyon használják az automata módot ők manuálisan "lőnek" kivédve a mentő, rendőr, ismerős egyéb autók felvételét ezzel.
Rendőrös, rendes teszt majd jövő héten, a most elérhető kollégáidnak nem volt affinitása kivenni és állványra tenni a műszert .
De annyi tuti, hogy múlt hétvégén jelzett már egy kilóméterről. Az autóban autómatában hagyottat csak közelről jelezte de az rendben is van mert szögben állt az útra a kocsi meg gondolom automata módban fix távolságra van belőve.

Tényleg azt meg akartam kérdezni, hogy az beállítás kérdése, hogy közeledőt mér csak vagy távolodót is?
szia
érdekelne ez az okosvizsga dolog.
Tudnál ebben segíteni?
Fontos lenne
Valahogyan kapcsolatba tudnánk lépni?
e-mail: zolzoka2@freemail.hu
az msn-em is ez vagy telefon?
Legénybúcsú volt egy gyerekkori barátomnak, kissé elharapództak a dolgok. Kapott elefántos tangát, guminőt (dagadt ázsiai punci) testápolót meg papírzsepit, mondtuk neki, hogy erre szüksége lesz, mert házasság után nincs sex . Aztán előkerültek a régi idők kedvelt italai, Ouzo 12, charlston, jim beam, nameg jó kis házi borzagpálinka.......a többit nem mesélem el, mert nem emlékszem rá....