Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell az a nagy pompa. Én póvertéppel ragasztottam össze az enyémet
akkor tényleg változott a jogszabály?
csak azért kérdezem mert a szomszédtól fél évre elvették a jogsit mert jogsi nélkül ment(2 napra rá kiküldték a jogsiját)
Hát igen. Bár ha thebear szerint jogászkodunk akkor nem, de senki nem fog belemenni a dologba annyira, szóval nyugodtan mehetsz vele, de csak az okmányiroda által kiadott fényképes pecsétes lappal.
Motornál nem, mivel 1 db. van azt köröztetni fogják, kapsz egy újat. Autónál 1 db.-ot legyártanak, ha megint elveszik akkor ott is átrendszámozás...
Hali!
Azt hallottam hogy ha kész a jogsim kiküldik a papírt amivel lehet menni az okmányirodába ott adnak 1 papírt amivel tudom vezetni az új kategóriát is.Állítólag április 1-én lett ez az új jogszabály.Igaz ez?
Azért tegyünk hozzá annyit, hogy az alulfizetett ügyintéző, akinek folyamatosan fenyegetik a munkáját, a megélhetését, plussz nem ő állapítja meg a díjjakat.

Amúgy ha elveszted akkor nem ugyanazt adják ki még egyszer?
A komlói rendőrkapitány már ismer, megnyugtatlak. Volt alkalma a komló fórumon olvasni a hozzászólásaimat. És ott is csabu987 vagyok, üsd be a google keresőbe a nickemet, megláthatod. Én nevemet, arcomat vállava írom az agyszüleményeimet, vállalok is érte kivétel nélkül mindent, ugyanis utálom a neten az ész nélkül vagdalkozó arctalan karakterkaratésokat.
Én szeretem ha a dolgaim nem úgy néznek ki mintha a vasas cigány utánfutójáról esett volna le. Tudod dolgoztam németeknél németeknek.És a koszon kívül ez is rám ragadt. A motorom 23 éves , de gond nélkül el merek vele indulni, pl 200 km-re.
Szerintem a rendszám legyen minél viseletesebb Én kartonpapír alatt kikalapáltam törés után, átfúrtam és jó nagy parasztalátéttel felcsavaroztam.

De láttam már kettészakadtat is alulemezre felpopszegecselve egy enduron...
Qrva hosszúnak fog tűnni!
Ha valami ésszerű az miért nem jó?Leadom a régit , átveszem az újat,és letudva.A régit meg ha félnek tőle dugják fel maguknak.Csak akkor nem lehetne az új forgalmiért lehúzni 6000 Ft ot.
Igen, sajnos hosszú év lesz.....
Nem bosszantana, de az összes adó már svédországi! Még van egy évük és majd jövőre mi fogunk véleményt nyilvánítani !
Hát ez bizony így van. A régit nem adják ki újra az kifutott, ha meg újj kell akkor az pénzbe kerül. semmi nincs ingyen felszámolják az ügyintézést.
Nemhogy közelítenénk,el se érjük a szinvonalat!
Ez a Magyar állam!
Szép napot jendőj bácsi!Mondom kicseréltetem a rendszámomat , mert a régi ronda , bemegyek az okmányirodába és újragyártatom a régit. Nemúgyvanám?!?Régit nem gyártják újra, új rendszám új forgalmi, biztosítóhoz bejelenteni, de a lényeg, 10400 Ft !Az egész ha mindent összeszámolok nem ér többet , 3000 Ft nál.A közszolgálat közrablás.Miért kell új rendszám? A régit leadom, az újat átveszem,Ezt nem lehet, mert ez ésszerű lenne!Igaz akkor nem lehetne pénztbekarmolni. Az adómból eltartott állam ha valamit csináltatok vele , akkor jól lehúz , : mert csak.És nem sül le nekik! Úgyhogy marad a régi. Nekem jó foltosan is. Az előzó gazdája kifúrta , nekem is jó lukasan is.Ebben mikor közelítünk Európához ?
Rendben van, értem azt hogy nem itt élsz, de mivel van némi rálátásod a dolgok menetére, ezért sírunk neked.
Ezt a bejelentős, sicc - állampolgári vélemény kinyilvánítása dolgot nem is tudtam eddig, mindig tanulok valami újat.
Minden esetre azért köszönöm, hogy válaszolsz az újabbnál-újabb nyaggatásokra.
Mindegy egyik se jusson be
Én a szadeszről beszéltem!
Na végre egyetértünk valamiben!
Hát egyszerű a képlet, ha van kutyád felelős vagy érte. Ha látsz egy kutyát nem biztos, hogy kóbor, lehet másé tehát ne lődd ki, neked is fájt volna ha kilövik a bulit mikor elkóborolt. Ami meg a fő lényeg nincs pénz állatmenhelyre az önkormányzatnak meg sintérre. Persze az orkokat etetjük....én is inkább a kutyákat eteném helyettük.
Remélem jövőre be sem jutnak....
Nem 1% hanem 18%
Nem sírunk-ríunk bazdmeg, hanem próbáljuk meggyőzni a másik oldalon álló felet, a saját igazunkról! Te amúgy melyik országban élsz? Itt komám, egy 1%-os párt irányít mindent! Tehát 60 000 ember dönt 9 940 000 sorsáról! Amikor virágzik az apeh-feljelentősdi, amikor elvihetnek újra mert bele kiabáltál egy nótorius hazudozó újabb kamubeszédébe, akkor szerinted az összefogás felé tart az ország?
másik
egyik ismerős az utca végén lakik
van egy elhagyatott rész(hivatal területe), valamikor játszótér akart épülni de semmi nem lett belőle
tiszta gizgaz, mindenféle fák, bokrok stb
már egész benőtt a kerítésig
ismerős kitakarított kb 2 méteres részt kivagdosta a bokrokat, fákat, le gyomirtózta
erre kapott felszólítást hogy fizessen ennyi meg ennyi pénzt mert lopta a fát
képesek voltak megmérni mekkora törzseket vágott ki
5 centistől 17-ig felsorolva darabonként
mennyi a fa ára és mennyi a bünti a lopásért.....