Akkor szabálysértési eljárásban lesz lefolytatva nem közigazgatásiban. Így az objektív felelősség alá nem tartozik. Kap egy nyilatkozatot amin 8 napon belül nyilatkoznia kell ki vezette az autót. Mindenképpen nyilatkozzon, mert ha nem akkor kitiltják azautót és megy a bünti azért mert nem nyilatkozott. Ha megmondja, hogy ő volt akkor kap bírságot, ha leírja amit itt mindenki tud már mit akkor megússza a dolgot.....de ne nekem kelljen már beírni...
Tudtommal csak tervben van, hogy különböző sebességtartományoknál nem mindig %-ban nézik a gyorshajtást, hanem, hogy mennyivel mentél gyorsabban. Ez még terv, szerintem...
A táblázat szerint belefér, de mégis küldtek papert.....ez kizárt dolog mert nem tudom. Majd Pohi elmondja.
40es táblánál 51el lekapták apámat, most kaptunk papírt, viszont az 51 még belefér a 30%ba(52Km/h), ilyenkor mi a helyzet? (4 éve volt gyorshajtása ez előtt)
akkor semmi a SZITU.ha nem fordítja Rád a kamerát.ha tudja forgatni persze.ezért ha elmentél mellette biztos ami biztos fordulj meg, mert hátha utánadfordították és akkor igy nem fogják látni a rendszámodat.de ha nem fordulsz meg akkor is menj vissza és kérdezd meg, hogy lekaptak e mert ha nem akkor bemutatsz még 1 kört...
Ha nem látod át a dolgot érdemes rendőrt hívni. Lehet te szívod meg, de lehet a másik fél. egy biztos sokkal jobban hozzáértők fogják vizsgálni az ügyet több idő alatt mint ami neked rendelkezésre áll a helyszínen. Legközelebb a kerékpáros csoportot lassan közelítsd meg vagy jó nagy ívben kerüld ki. Én ezt szoktam tenni, mert sok előbb kanyarodik mint hogy hátra nézne sajnos...
Aztán ezzel eléred azt amit itt elértek felénk, pár trafis kollégánál, hogy vadászik a motorosokra. Pont ilyen beintés meg egykerekezés, úgy, hogy majd el ütötték. Ez a tipikus bunkó dolog ami miatt a többi motoros szívni fog, ahelyett hogy elsunnyognaál szépen...
Szerintem nem, mi sem küldjük oda ki, nincs egyezmény csak hollandiával meg még pár országgal...de talán bekerülsz az ottani rendszerbe és ha leközelebb igazoltatnak, akkor el fognak kísérni befizetni a pénzt...
Ha bemertek, akkor lehet, hogy ki is intenek vagy rogton, vagy par szaz meter mulva. De utannad tudjak forditani a kamerat is. Szoval vagy meguszod, vagy nem...
A duda volt az első gondolatom, már rajta is volt az ujjam de időm már nem volt megnyomni olyan gyorsan vágott elém, hogy ha nem megyek le az útról telibe találom.
Kis városban lakom és tudták ki vagyok incidenst nem akartam.
egy fegyver kellett volna,két golyóval.Nem bringa kifizetés!
legközelebb kaszáld el őket úgy hogy hírmondó se maradjon
Ezt is csak a magyarokkal lehet megcsinálni,jó nagy a pofám de lehet én is inkább fizettem volna csak mondtam volna nekik elugrok egy automatához várjanak
Meg, hogy oszinte legyek, azzal, hogy ok ketten voltak, Te meg egyedul, azt mondtak volna a rendornek, amit akarnak... Igy jartal jobban. Talan el lehetett volna kerulni a dolgot, ha meg lassabban mesz, de egyaltalan nem biztos. Megsem allhatsz meg az orszagut kozepen, mig a ket kacsazo biciklis eldonti mit is akar...
jobbról csak a balra bekanyarodási szándékát jelző és a felező vonal mellé szabályosan behúzódott járművet,valamint a figyelmeztető jelzést használó járművet előzheted.
ilyen értelemben te voltál a hibás.
másfelől legközelebb a protektoros kesztyűvel jól pofánbaszod a kötözködő orkot,aztán tipli
sztem
A táblázat szerint belefér, de mégis küldtek papert.....ez kizárt dolog mert nem tudom. Majd Pohi elmondja.
Szerintem nem 30%-ra "mérik". Az sok volt....
Pohi?
40es táblánál 51el lekapták apámat, most kaptunk papírt, viszont az 51 még belefér a 30%ba(52Km/h), ilyenkor mi a helyzet? (4 éve volt gyorshajtása ez előtt)
http://www.youtube.com/watch?v...
http:
//www.youtube.com/watch?v...
Én motorra gondolkozom hogy veszek,de tudja-e azt amit írnak róla.
Hétvégén belefutottam egy mérésbe,most várom hogy küldenek-e levelet vagy nem.
olyan kérdésem lenne, ha szemből belefutnák motorral a lézerbe (csak felém mérne) akkor mi a szitu?
Kis városban lakom és tudták ki vagyok incidenst nem akartam.
legközelebb kaszáld el őket úgy hogy hírmondó se maradjon
Ezt is csak a magyarokkal lehet megcsinálni,jó nagy a pofám de lehet én is inkább fizettem volna csak mondtam volna nekik elugrok egy automatához várjanak
ilyen értelemben te voltál a hibás.
másfelől legközelebb a protektoros kesztyűvel jól pofánbaszod a kötözködő orkot,aztán tipli
sztem