Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma 400km motoroztam (barátnőmmel) Eger, Bükk, Mátra... kétszer próbáltak bemérni... de jeleztek szerencsére
Nem vagyok indulatos...

Felest csak akkor, ha buli van...
megkentek egy gyorshajtással? igyál egy felest, azt pihenj le....ilyenbe manapság könnyű belefutni...
nem politikai szervezet... én ezt nem is írtam... viszont eszköz a hatalom kezében... a bírság, is egy adó forma lett... újabb lehetőség pénzbeszedésre...

nem olvasom a kurucinfót.... magyarországon élek... nem vagyok büszke az országra ahol élek... csak arra hogy magyar vagyok...
...te meg valszeg nagyon okos... vagy rendőr... milyen érzés büntetni? Mit érzel? Kéjjes érzés?

olvasgass, tanulj egy kicsit mielőtt hülyeségeket beszélsz (ne a kuruc infón), szerencsére alapvető jogi ismereteket és társadalomismeretet már az általános iskolában kezdik tanítani, ugorj neki...
kezdésnek annyit h a rendőrség nem politikai szervezet...
Sztem, tudja!
hüjjje vagyol vazzeg..........
Pohi, illetve bárki aki tudja!
M1-M7 közös szakasza, ahol le lehet kanyarodni az M0-ás hoz, vörös villanás a tükörbe....?! Buktam 30 ezret, vagy csak matrica ellenőrzés? Ott eddig nem volt telepített! Az késöbb van, és ott nem is volt villanás,....... Mi lehetett? Ha valaki tudja, megoszthatná velem!
Már volt ilyen autóval máshol, de nem kaptam semmit, és nem is mentem gyorsabban a megengedettnél! Most megint villanás, de gyorsabban mentem, szerencsére, csak ott kezdtem a kigyorsítást!
Előre is köszi a válaszokat!
Ha én rendőr lennék, szégyelném a munkámat...

Szégyelném, hogy eszköz vagyok egy olyan állam kezében... aki nyúzza, alázza, kizsákmányolja a saját polgárait...

Mert ez már nem rendfentartás, hanem már szinte vadásznak ránk... ugyanúgy mint más ragadozók (bűnözők) ,csak törvényesen rabolnak, fosztogatnak...

Ha én rendőr lennék, szabotálnám ezt a kormányt (államot) ... oké, félti a munkáját... de ha van benne jóindulat, és van egészséges értékrendje... akkor nem szolgál ki egy kizsákmányoló kormányt...
Ezt a magas labdát nem lehetett kihagyni.
Góól!
Jó egészséget hozzá,legalább a vállad szélesedik, nem a hasbőséged.( nem kell új motorosruha)
Óóóó jó lenne, öcsém elment, ő húzza neki......én egy barátomnál voltam aki építkezik és övet törtünk (túl nagyok voltak amit hoztak) az alapba......most értem haza reggel 8-tól...kifáradtam.
Meg a szervnek a szerve!
Jah:D Kádárkolbász:D
Tudod Te milyen univerzális szerszám egy gumibot?
Fuj. :D
Vagy ráfektetnek a motorodra, és az ártatlanságodnak annyi!
Szóval legfeljebb utánamjönnek az újonnan kapott Yamaha R1 ükkel és jól elfenekelnek a gumibottal?:D:D:D
Szép napot POHI! menj motorozni!
Mindenesetre kevessebb ideig megy 100-zal mint mondjuk egy astra amivel utánnad mennek(vagy ne aggy isten egy Fjr-rel)
Éa akkor elvernek gumibottal
Na jó, akkor inkább úgy fogalmazok, hogy nem megy sokáig 100-al
Köszönöm, minden világos!
Dehogynem csak nézz meg pár jobban tuningolt Simsont a videók között. Van ami többet is megy mint 100:D
Nem is megy annyival De ha igen, akkor megállítják, ha akarják.........