Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, csak az asszonyé....
Az ő neve van a forgalmiban, tehát a kötelező meg a teljesítményadó neki jön.
Amúgy minden más rám marad....
Én meg nem tudtam eléggé behajtogatni a hycomat térdeimet
Na de ne offoljuk szét itt a, úgyhogy amúgyis cakát. Ja és ne hajcsá gyorsan meg ne fürgyé' le.
suzuki a ti autótok?
Amúgy azt nem most próbálgatja, hanem 9 hónappal ezelőtt....
Én arra rá sem mertem ülni...
A legalsó képből kellett volna rájönnöm vagy most a pockibike-kal nyomod amit a Trónörökös próbálgat a képeken épp?
Csak májkrém van... A Falusi csirkeleves és a Langos elfogyott
Talán meg kéne nézni az adatlap update-emet.
Miért? Megy a motorod vagy mindezt az ICE fedélzetén élted át szintén árjaföldön
Já..já...áhtung...áhtung! Kindevasszer niht kövér felnőtt, mervestájjer und nátürlih!
A helységnevek bárminemű honi vonatkozása csak kényszerképzet, valóságalap nélkül persze de azt hiszem ezt túlragoztam.
Weisenburg - Wudersch zentrum 18 minuten haus-tól haus-ig. Persze lakotton lassan, öregesen. Ugye, hogy Dójcsland?
Persze ez nem igaz...csak a fantázia szüleménye.
Ejnye pedig ilyet csak az ottóbáhnon szabad
A német ótópályán? Hát én...azaz mi (hogy ne egyedül legyek hülye) bőőőőőőven megvolt ez....pedig ótópálya sem volt.
Az más, ha sietek akkor cikkcakk-kamikaze, nem fogom mondjuk telefosni a bőrt senki kedvéért
Ja a (német) ottópályán elhúztam a bajszát úgy rendesen, utána visszaálltam az utazós 150-re, olyan volt mintha lassított felvétel lenne a világ
50 helyett 55-57 körül gurulok....
Ha sietek, akkor sietek....azaz sietek és akkor......áh...le sem írom!
Mint notórius (ésszel)gyorshajtó igyekszem mindig naprakész lenni
ok, igazad van
Az 50 még 30%. Az 50 feletti a 20, így szól a parancsolat.
Óra szerint 100 az úgy 93, tuti nem érhet meglepetés. Én azért kicsit jobban a borotva élén táncolok. 50=óra szerint 70 alatt kicsivel, ottópálya óra szerint 150 alatt kicsivel úgy még kényelmes is.
0-49ig 30%
50-99ig 20%
100- 10%
(papiron)
te pohi, én úgyszoktam hogy 90-nél szűk 100, ótópályán (ahova nem gyakran megyek me drága) meg 130 helyett szűk 140.. városban is egy 50-54 et szoktam.. mit tudunk mi az ingerküszöb?