ismerőst így szivatták be......
útjavításkor kiraktak egy 30ast (leszórták kis kövekkel)
ott is volt 3 hétig majd egyszer csak be volt fordítva
így mérték be és küldték is a befizetni valót
tök röhej volt egy szakadt diesel 1es gofal aminek a vége kb 60 gyorshajtásért megbüntették.....
Olyan helyen nem mér a trafi....ha sebességkorlátozó tábla van akkor levideózzák az elején, hogy az hol áll, mennyire látható, szóval a táblát és a környezetét. Elfordított táblára miért mérnének?
Ilyenkor lehet fellebbezni, de legjobb, ha van nálad fényképezőgép, és ott helyben csinálsz képet, vagy valahogy bizonyítod, hogy a tábla korábban is úgy volt. Nekem legalábbis fél év után visszafizettek egy behajtani tilos miatti büntit, miután reklamáltam, mert a táblán nem volt egy molekula festék se. Csak egy kerek szürke tábla (kép az adatlapomon)...
Hello. Volna egy kérdésem.
Itt a falu szélén kint felejtettek egy 30-as táblát. Néhány helyi gondolt egyet és a 30-as táblát úgy elfordította hogy most a szántóföld felé néz, és az út egyik oldaláról sem lehet látni mi van rajta.
A forgalom nagy általánosságban 90-110 körül szokott elzúgni a tábla mellett. Ha ott bemérnek valakit akkor mi van? Aki nem látta előtte azt a táblát amikor még normálisan állt az nem tudhatja hogy az 30-as.
Ilyenkor lehet felebezni vagy ilyesmi?
Egyébként aki kamerázik az a felvételre és az autóra koncentrál, nem látja a rendszámot, a másik kolléga mikor elhaladsz akkor megnézi és beírja a naplóba a sebességeddel együtt. A videófelvételen nagyon látszik a rendszám mikor visszanézed, de felvételt készíteni, képben tartani az autót.......szóval ebbe nem fér bele a rendszám megjegyzése és felírása is. Főlleg ha egymás után sokan szaladnak bele.......
Hát mire te észreveszed már benne vagy és ha esetleg megfordulnád akkor meg rád zoom-ol. Előlről hátulról mérnek folyamatosan autóból a legtöbb helyen, tehát közeledőt és távolodót is. Lassan kell menni. Az, hogy ki hol mér az nem téma szerintem. Ott mérnek ahol biztonságos és ez általában az egyenes. Van aki iskola ovoda előtt mér 30-as 40-es táblára akkor az a baj, van aki nyilt terepen mér úgy hogy messziről látszik akkor meg az a baj.
A lényeg menj annyival amennyi a megengedett és nem lesz probléma. Én is ezt teszem, nekem sem tudnák kihúzni a bírságot, de nincs is rá szükség.......és 80-90-nél kevesebbet fogyaszt az autó is.......nem sokkal érsz előbb oda ha nyomod neki, mert valahol úgyis lesz egy IFA vagy akármi ami miatt gyök2-vel kell menned....és ugrott az előny.
mi van ha kocsibol szmeből trafiztak és mire észrevettem lelassitottam 90re max kézzel tudták felirni a rendszámot mert ugye kamera müszerfalon volt nekik.Nagyon lestek oldalra...
Meg mivan ha 3lábú elött 800métere megfordulok?Ugye egy dolog,hogy a lézer bemért de milyen kamerával veszik a felvételt?
800méterről ad olvasható képet?
Egyik Püspökladánynak be másik meg ki fele volt a 4es n ma kb. 17óra fele.
Vagy bebuktam és 2X60e? :((((
Jogsit ugye nemveszik el?(kb. 130-140volt ami vagy 60e vagy 40e ugye).
Pohi a kollégáid minek nyil egyenes terepen mérnek,inkább városba mérnének zebrák fele meg ovoda fele.... :(((
Ja bocsi nekem ipari 4es verzios van a molos az 3mas ja pohi amit rendeltél az R1re kipuff kittet iszonyat jól szól. Ha a hétvégén jársz a ringen meghalgathatod .
szia,drz 400 e-mocim van,nincs index meg ilyenek,bütykös gumi stb.Hogy díjjazzátok ezt a gyakorlatban?index kötelező vagy karjelzés?tükör 1db vagy 2db?előre is köszi
Ok.....lehet, nekem nem szedte le soha. A MOL kúton kaphatót használtam mindíg 6-800 Ft között mozog egy nagy flakonnal és kíméletlenül felold minden olajat. Leginkább a felni tisztítására használtam és a felverődő láncspray egyéb helyről letakarítására amibe a rendszám is beletartozott néha, főlleg az elején mikor IGOL-t használtam. Később kevesebb volt a gond a teflonos Valvoline-al, azt csak 200 felett dobálta, akkor sem nagy mértékben, nameg 1600 ft-ért jó árban van......öcsém gsr-éhez is ezt használjuk.
útjavításkor kiraktak egy 30ast (leszórták kis kövekkel)
ott is volt 3 hétig majd egyszer csak be volt fordítva
így mérték be és küldték is a befizetni valót
tök röhej volt egy szakadt diesel 1es gofal aminek a vége kb 60 gyorshajtásért megbüntették.....
jogsi és biztosítás nélkül hajtom a motort ha elkapnak mi a legszigorúbb büntetés?
(19 nap múlva jogsi)
Itt a falu szélén kint felejtettek egy 30-as táblát. Néhány helyi gondolt egyet és a 30-as táblát úgy elfordította hogy most a szántóföld felé néz, és az út egyik oldaláról sem lehet látni mi van rajta.
A forgalom nagy általánosságban 90-110 körül szokott elzúgni a tábla mellett. Ha ott bemérnek valakit akkor mi van? Aki nem látta előtte azt a táblát amikor még normálisan állt az nem tudhatja hogy az 30-as.
Ilyenkor lehet felebezni vagy ilyesmi?
Szóval ezért néztek nagyon...valószínűleg.
A lényeg menj annyival amennyi a megengedett és nem lesz probléma. Én is ezt teszem, nekem sem tudnák kihúzni a bírságot, de nincs is rá szükség.......és 80-90-nél kevesebbet fogyaszt az autó is.......nem sokkal érsz előbb oda ha nyomod neki, mert valahol úgyis lesz egy IFA vagy akármi ami miatt gyök2-vel kell menned....és ugrott az előny.
mi van ha kocsibol szmeből trafiztak és mire észrevettem lelassitottam 90re max kézzel tudták felirni a rendszámot mert ugye kamera müszerfalon volt nekik.Nagyon lestek oldalra...
Meg mivan ha 3lábú elött 800métere megfordulok?Ugye egy dolog,hogy a lézer bemért de milyen kamerával veszik a felvételt?
800méterről ad olvasható képet?
Egyik Püspökladánynak be másik meg ki fele volt a 4es n ma kb. 17óra fele.
Vagy bebuktam és 2X60e? :((((
Jogsit ugye nemveszik el?(kb. 130-140volt ami vagy 60e vagy 40e ugye).
Pohi a kollégáid minek nyil egyenes terepen mérnek,inkább városba mérnének zebrák fele meg ovoda fele.... :(((