Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát megúszhatnád olyan max. 30.000-ból ha lett volna vezetői engedélyed, de a nélkül szerintem......vagy 100.000 vagy 150.000 a maximum. Persze ha még nem követtél el szabálysértést és figyelembe veszik, hogy dologban kárt nem tettél (villanyoszlop, tábla, stb.) akkor figyelmeztetéssel is megúszhatnád. Minden a szabálysértési előadótól függ és tőlled mit tudsz kisírni nála....
A mentősöknek kötelességük személyi sérüléssel járó balesetnél rendőrt hívni.
Van amiben igazad van van amiben nem. Nem jó ha mindenki száguldozik az utakon. Lett egy eljárás ez ellen, ugyanolyan eljárás mint külföldön. Akié az autó az fizet. Sőtt itt még mindíg nincs akkora szigor mint külföldön mert külföldi ha beleszalad és nincs megállítva akkor nem kell fizetnie mert nincs sok állammal közös megállapodás, meg ugye itt a rendőrnek sem fizet, mert ajajjj az már nagyon korrupciógyanús......belgáknál meg havert elkísérték a bankautomatához és amig nem fizetett addig sehová. Megkapta róla a papírt és csak úgy mehetett tovább. Kezdésnek nem rossz rendszer ez, de főlleg itt a határvidéken sok a szlovák és a szlovák rendszámos magyar akinek az autójára sokminden nem vonatkozik...ezen kellene változtatni. Persze megállításkor a külföldi is megkapja a csekket vagy gyorsított eljárásban a szabálysértés ítéletet hoz, de ez nem egy egyszerű eljárási út.....Te is tudod lassan kell menni....én is tudom, hogy motorral nem lehet.....ez van,,,,,,,Reggel motorral megyek dolgozni és motorral fogok dolgozni aztán motorral fogok hazajönni na ez fincsi lesz...
Hali!
Kedden balesetet szenvedtem és ki kellett hívni a rendőröket.
Szóltam a mentősöknek hogy nem kéne de már késő volt
A lényeg:Kanyarba elcsúsztam nem volt szemtanú senki más nem volt a környéken csak én.
Az autósok akik odaértek kihívták a mentőt és elláttak.
A rendőrség is kijött és kérték a jogsimat.
Az sajna nincs(meg már nem is lesz egy darabig).
Szóval azt mondta a rendőrbácsi hogy szabálysértés mert nem volt jogsim meg mégegy mert nem az útviszonyoknak megfelelően választottam meg a sebességet.
Milyen büntire számíthatok?
Kb mennyi lesz a pénzbírság?
Te legalább elővetted a fegyvert (és csőre is töltötted), amikor a betegcigány baltával futott felétek... Máté, meg a harmadik társad, azt sem merték elővenni... mi lett volna, ha nem teszi le... megvárják még vérfolyik (a saját vérük) ...de a lejárt zöldkártyát ők is észreveszik... és bünteni is tudnak... fasza...
Te ne tudol olvasni?
Nem levegő-föld rakéta kell, hanem föld-föld rakéta!
Minden csak a beállításoktól függ.
Feloldhatnák végre a vadászati tilalmat orkokra...
Áhhh megint gyakrabban kell erre járnom, bár sok a panasz ellenünk ha kiszabadulunk Szécsénybe.....az orkok nem bírják a pofánkat.......ő bajuk.....
Akkor sem a személyednek szól (de Te ezt nagyon jól tudod)

És tudod azt is, hogy igazam van... sajnos...
köszönöm szépen
Kb 2 éve vettük úgy 250eFt körül volt. Majd apámtól megkérdem pontosabban, ő lepte meg magát vele.
mennyiért?
Ramet7, Multanova és a többi radar ellen itt a megoldás
Kérdez meg Ebit... de egyébként Varsányban...
Nem szeretnék nagyon beleszólni a nagyok beszélgetésébe, csak elmondom eddigi tapasztalataimat.
Amelyik blokkol az valóban jelez is.
Nem csak x másodpercig blokkol. Addig blokkol amíg be van kapcsolva. (legalábbis a miénk). A műszerfalra került 4 db led, 2 zöld 2 piros. Ha zöld akkor minden oké, ha piros akkor mérnek, ha a sofőr elaludt volna és nem látja a piros ledet akkor még jelző hang is van hogy mérnek. Ha a sofőr látja hogy mérnek akkor lelassít a megfelelő sebességre, és aztán egy gombal ami a kormány alatt van kikapcsolja a blokkolót.
Nálunk az autóra 6 db blokkoló fej (vagy mi) került fel. Ezek hosszúkás műanyag dobozoknak tűnnek. Elöl van 4db a rendszám alatt fölött, hátul pedig 2 db a rendszám fölött.
A magyar politikusok (Mszp, Fidesz stb. kivétel nélkül mind... nincs politikai erkölcs) a legnagyobb bűnözők... nem törődnek az országgal, csak az saját anyagi érdekeik, hatalmi harcaik számítanak... lenyúlják a befizetett adónkat... és amikor már államcsőd fenyeget... akkor persze miket (adófizetőket) nyúznak még tovább... 300eft szabálysértésért? Eszem megáll...
Te voltál hetedikes, esetleges nyolcadikba is jártál?
Mázlista!
Bange nem eleget hallgatlak Ebinél a garázsban még itt is ezzel idegesítesz Te őstermelők királya
Fizika, csak arra nem emlékszem, hogy általános iskola 7. vagy 8. osztály. Bocs, régen volt
ezt nem tudtam csak ezt a kis idézett részt olvastam valahol üzenőfalon és érdekesnek találtam

Legalább nem nekem kellett beírni.
Én nem politizálok!

A jelen lévő rendőrök között van egy barátom is... neki sokszor elmondom személyesen (sokszor indulatosan) a véleményemet... de ő tudja nem a rendőröket kritizálom... hanem azt amire a rendőröket haszálják (pénzbeszedés)

A fórum sokszor félreérthető... nem volt szándékom sértegetni őket... csak panaszkodom kicsit...
Amit irtál,azt ha jol tudom egy Francia krapek sütötte el a biroságon!
Asszem a végén a perköltségetis ki kellett fizetnie!
Nem siettek, biztos szóltak nekik, hogy még nem főtt le a kávé a klubházban