Mondom kézhezveszed és onnantól kezdve 8 nap, aztán emelkedik jogerőre......de előbb is ezt írtam. 8 napod van panaszkodni akármit csinálni és csak utána jogerős....
nem az árral van a gond!
Vallom,ezt már többször irtam,hogy ha valamit elkövetsz,akkor tessék az árát megfizetni!Nekem a jogeröre emelkedés idöpontja nem tiszta!
Általában elfogadja mindenki azt a lapot, mivel az igazolja, hogy van érvényes kategóriád és legyártás alatt van az új vezetői engedélyed. De ha nagyon szigorúan nézzük akkor nincs nálad az arra jogosító vezetői engedély.......most jött ki az új szabályozás április 1-től még nem olvastam át teljesen, de vannak benne lehetőségek, hogy pl. születésnaphoz lehet igazítani a vezetői lejártát így jobban tudsz rá figyelni.....meg erről is volt szó amit írtál.....de nincs itthon a jogszabály.
csá
ocsmányirodában ha megvan a jogsim ( mármint az amire éppen most járok az A) bemegyek kapok egy a4es lapot amivel vezethetek B jogsit ami megvolt. de ha én nagymotort is vezetek azzal a paipirral, akkor mi lehet a legynagyob probléma? elvehetik a még meg sem lévő jogsit?
Rosszul hiszed, először is adók módjára behajtják ha lehet, ebbe benne van a fizetéséedből letiltás, vagy az ingóságaid lefoglalása, ha nincs semmid akkor irány a kóter....
A szabálysértési bírságnál szoktak adni részlet lehetőséget, de a közignél nem annál max. pár hónap haladékot az egy összegben befizetésre...hiszen csekken megy.
És ha nemes egyszerűséggel aszondom nem fizetek hanem leülöm mit szólna hozzá a szerv?150e az jó 2 hónap minimálbér lehet jobban jönnék ki még pént is kapnék zacskóhajtogatással.
hy..én nem vagyok pohi,de nekem is jött egy 150 ezres csekk
szóval irj vissza egy levelet ahonnan kaptad,hivatkozz a gazdasági válságra,meg a nehéz családi körülményekre,azt kérd meg részletre......
jobb esetbe havi tíz ezrével kicsengeted
Nekem már volt ilyen,igaz azt ledolgoztam közmunkán 70 ezret,de ezt a 150 et megkértem részletre...
remélem egy havi 10 ezerrel sikerül kiegyezni
Kaptam kijött a gyorshajtásos birságom(40-pénz).
azt irják,hogy a"határozat jogeröre emelkedésétöl 30-napon belül kell fizetnem".De mikor emelkedik jogeröre?ezt nem irták meg!
Létszi segits!Köszönöm!
Köszi Pohi!
Én is erre gondoltam,csak azt hittem megsporolok 30ezret,
meg sürgetett az idő,hogy legyen gumim a nagy út előtt,
dehát ezzel ráfáztam..........
lehet elindulok éjszaka,de köszi mégegyszer!
köszönöm!