Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haladok, első nap 250 második nap 150 ma csak 50 zsepi fog elmenni.....remélem holnap mégkevesebb. Az algopirin részvényekbe most bőven beszálltam és a c vitaminéba is Csütörtökre már rendben leszek szerintem.....
Szia pohi! Látom már megmaradsz, használt a "terápia"? Idazán megfogadhatnád a sok hasznos tanácsot . Most voltam Zalaegerszegen,végig szakadt az eső. Autóval, eléggé el nem ítélhető módon!
Független szakértő nincs? Mármint én mint rendőr nem lehetek szakértő ezért külső rendőrségen kívüli embert bíznak meg jópénzért a szekértéssel...... (világbaromság, mert a németeknél vannak rendőrök mondjuk a helyszínelők és mindegyiknek van szakértői vizsgája mindnek másból és ők szakértenek)
A bíróság is őket kéri fel szakértőnek és nincs köztük két ember aki egyfélét mondanak.....illetve de, a büntetésről!
Értelmezni több féleképpen lehet valamit, de szabályos csak egy féleképpen lesz elméletileg. Bíróság ilyenkor nem játszik, ha nincs igazuk?
Ez tényleg nagy baj, főleg, hogy a tacho vétségért legalább 450000 a bírság ha helyszinen és 800000 ha utólagos ellenőrzésen kapnak el és ezen akarnak még növelni áprilistól.
Az a baj Fistván,hogy a szabály tényleg egyforma,de ha két KPM-st megkérdezel,két külömbözö féle képpen fogja elmondani,értelmezni!
ÉS ez itt a baj!
1forma a szabály egész Európában. Csak nem egyforma mértékben veszik szigorúan, betű szerint.
A konkrét kérdésre válaszolva valóban ne használd a pénteken használt korongot, mert esetleg kiszabnak egy laza 100 ezres bírságot. Viszont, ha munkaidő végén, a törvény adta lehetőséggel élve kiveszed vagy kiveteted a korongot, akkor utána, ha az autó áll, akkor nem kell cserélni, de nem szabad megmozdulnia! mielőtt bemozdítja valaki a járművet, ki kell cserélni a korongot!
Szabis papírral nem lehet hétvégi pihenőt igazolni, azzal szabadságot, betegséget, egyéb tevékenységet lehet igazolni.
valamikor ebben dolgoztam, kikérdeztem a Nemzeti Közlekedési Hatóság embereit is ezzel kapcsolatban.
Igaz akkor is leginkább vizet!
Ez a pohi egy rendes gyerek , olyan mint az ökör meg én , csak akkor iszik ha szomjas.
Ez mondjuk tényleg jolenne!

Vagy ha más nem,egy kád forróvíz,és mellé forralt bor!Én részemről antialkoholista vagyok,de azt mondják ez a kettős,csodákra képes!
Ha meg nem gyógyulnál meg,legalább jól berúgsz!Az is valami!
Először azt hittem , hogy azért szorul ,mert vastagnyakú kálomista vagyok, aztán rájöttem, hogy 2 gomb 2luk = 3 beállítás , és már nem is kékültem! Egyébként nincs a városban szaunázási lehetőség, 2 szer 15 perc a legfelső ülőkén és már rendbe is jöttél!
Figyelembe kell venni az EU normákat
Örülök, hogy tetszik. A legrosszabb esetben is csak ösztönöz egy kis fogyásra....vagy a súly megtartására
Micsoda perspektiva?!
Na végre! Van egy lovász ismerősöm ő azt mondja hogy a kehes lóval hugyos tormát kell etetni! Esetleg kúrálhatnád magadat. Jobbulást! Beöltöztem a bőrbe , hogy szokjam, jó kényelmes, meg épp minden a helyén van, egy pillanatra azt hittem hogy nyakban szűk lesz,(mint akasztott embernek a kötél) de megtaláltam a jó beállítást.
Alig aludtam este....elfújtam vagy 250 zsepit....ma szeretném ezt 150 alá szorítani
Itt is fúj mint az állat.A böjti szelek. Tudjátok, húsvét előtt meg babfőzelék füstölt csülökkel-után
érdekes.én ugy látom hogy mifelénk fúj
Én vagyok részemről,de egyenlőre semmi mondanivalóm nincs!

ha csak annyi nem,hogy nagyon fúj felénk a szél!
POHI ! Szép napot. fejezd be a betegeskedést, és ébresztő!
Megigazítottam a körtefát, a fülem meg majd le fagyott úgy fázott még a fejem is megfájdult Szép napot!