Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért ?Szerinted ez haladás?
nem erre gondoltam, anem arra, hogy ki van nekik adva. Vagy valami korábbi stiklidért vagy a látókörben a haverokkal.
Még örülj , hogy testüregi motozást nem végeznek rajtad, ami úgy történik, hogy gumikesztyű , jobbkéz a jobb válladon, bal kéz a bal válladon.....
még régebben még a sapkát sem találták fel, meg kőből készültek az autók, meg mamutot lehetett kapni a tescóban.
lehet mindig viszonyítani a régi szar időkhöz, de úgy nem fogunk fejlődni, haladni...
Érdekes dolog amit mondasz. Soha nem találtak nálunk semmit, nem is fognak. Eléggé félre lehetnek tájékoztatva..
örülj neki , hogy megkérnek , hogy vedd le a sapkád....

régebben ezt megoldották egy taslival , és már le is esett a sapka ....
valami miatt basztatnak benneteket, nem véletlen. Nem maguktól találják ki, hidd el.
ja és szívem szerint az ilyen rendőröktől megkérdezném:

"nagy ész kell egy pár füves 16éves gimnazista elkapásához, vagy féltek a valódi bűnözőktől?"
nem a füves barmokat védem, de itt már eléggé a ló túloldalára estek át a rend őrei.
Pohi, ehhez kapcsolódik a kérdésem. Sétálok az utcán, megmotoznak. Mennyire tehetik? Nálunk mindenkinél füvet keresnek (99%ban alaptalanul). A sima motozásba mi fér bele? Kipakoltatják a zsebeim, ez benne van. Terpeszbe állítanak, aztán végigtaperolnak.
Sapkát levetetik (kérdem én, -5 fokban mennyire jogszerű levetetni a sapkát?!?!). Ha már egy helyett 2 öngyújtó van nálam, rögtön kötekednek. Haverokról nyáron még a cipőt is lehúzatták az utcán, a cipőben keresték a cuccot (sikertelenül).
Ha megtennéd hogy a motozással kapcsolatos rendeletet bemásolod, nagyon hálás lennék. Minden érdekelne, mi fér bele a jogilag elfogadható kategóriába, és mi nem. Mert én egy mocsok undorító dolognak tartom, hogy ha megyek az utcán gyalog és épp rohanok valahová, leállítanak, kipakoltatják a zsebeimet, mindenbe belekötnek, levetetik a sapkát, megmotoznak, stb.
Ez a "gyanú" dolog is egy nem semmi dolog, mert alapos gyanújuk úgy sincs semmire, gyanús meg bárki lehet, ezáltal bárkit bármikor motozhatnak. Arról meg nem tehetek hogy gonoszbácsi fejem van, meg a haveroknak is (más magyarázatot nem találok).
A saját utcánkban igazoltatnak gyalog, motoznak, stb. És kezd elegünk lenni.
a választ előre is köszönöm!
Csak szegény deguk nehogy megrémüljenek!
Most nem is borotválkozom vagy szerdáig, addigra olyan leszek mint Runcájsz akkor is csak azért, hogy a motorkiállításra beengedjenek és ne küldjenek el a hajléktalanszálló irányába az őrök
7562-es hozzászólás neked is Bence RS A rendszámon egyenesíts még mert ez a 45 fok még a függőlegestől igen messze van
Joó van na ! Most olyan szőrös képű kölyökre gondoltam.
Ez a rendszám dolog érdekes. Ha felhajtod azzal nem változtatod meg és nem távolítod el, tehát "egyedi azonosítójel meghamisítása bűncselekmény" nem jön létre szerintem, ellentétben azzal mikor tényleg leveszed.

A köhémben nem találtam olyat, hogy szabályozva lenne, vagyis tiltva a mozgatható rendszámtartó. Nem kell rá jóváhagyási jel sem, tehát csinálsz otthon egyet és felrakod.

A kresz szerinti és köhém szerinti szabálysértést valósítod meg, ha használod ezt a szerkezetet. Ha nem használod akkor semmit .................szerintem.......de javítsatok ki ha rosszul gondolkodom...

Én ha genya akarnék lenni akkor azért büntetnélek meg, mert nincs rendszámtábla világítás....fogadjunk elfelejtetted .....ha nem akkor okés
Kölyök kép hol van az már 30 lettem....
Legalább most a "kölyök " képedhez férfias hangod van
Jobbulást neked!
Pontosan 497 Km.Meg köd is volt.Helyenként.
Beteg vagyok mint a dög, jövő héten szabin lennék, de lehet inkább kiíratom magam...ne a szabi foggyon, ha már taknyos lettem....nem kicsit...
Énis igy tudom!
Értem!
RTV 29§ (6) A rendőr az igazoltatott személy ruházatát, járművét átvizsgálhatja, ha azt a személyazonosság megállapítása, a közrendet, a közbiztonságot fenyegető veszély elhárítása, bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésének gyanúja szükségessé teszi.
Szia pohi. Nagyon pocsék idő van , szerencsésen hazaértem (23.05).Remélem szabadnapos vagy és nem a gyanútlan autósokat zargatod?