Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja.meg süt a szél oszt térdig ér.bármikor motorozok de szélben
Mi van Veletek ,alszatok?Aki legény volt éjjel legyen az nappal is! Világít a nap!
Mondd, hogy nézzenek körül a hősök terén.
Ja bocs:
1.: Valaki fel se mer menni.
2.: Valamelyiknek a keze is benne van...
9.-ben sajnos volt 1-2 érdekes évfolyam meg o.társam...
azé még motozni nem kell.csikis vagyok.hama le is szoktak róla
Akkor jol irtam!
Tudom te!

Csak picit viccesre akartam venni!Gondolom ez csak nem baj!?
"90 -ben vettem egy dáciát.Abban az időben jött be hogy felkapcsolt tompítottal kell járni.A két középső lámpában bekötöttem a két tompított szálat , és egy kapcsolóval azzal jártam. Azért,hogy ne égjen a műszerfalvilágítástól kezdve a helyzetjelzőig minden, mert a rendelet csak a tompított fényszóróról írt. És semmi baj nem volt vele.
Na olyankor kell a szabis papir.
A Triuvirátus egyik Don-ját .... ...ok nélkül ...

15négyzetméter gyorshajtási csekkel ...
hogy merték ...?...
Én nem biztatlak, nem javaslom a dolgot, mert felesleges csesztetésnek teszed ki azoknál, akik nem úgy gondolkodnak mint én. Ezért is írom, hogy .....szerintem...... Lehet nincs igazam....
Tehát akkor a következöt kell tenni!

járunk mindenféle rendszámfelhajto szerkezettel,és ha megálittanak,akkor csak átnyujtjuk Pohi telszámát,mondván ö biztatott,oszt usgyi tovább!
Oooooooooooooooo!

Már harminc vagyis!Rögtön sajnálni foglak!Én ha ujra negyven lehetnék,már annakis örülnék!
Javaslok Neked egy kúrát pohi. Kiteszel az ágy végére három szál szőrt betakarózol, és addig iszol míg kefének nem látod.Aztán valami csak lesz.
Aj de kár!Most akkor min kárörvendjek?
ja és mielőtt félreértenétek, a dokinak csak az egyik keze volt szabad, nem "hőmérőzött"
őszintén szólva, van már ezzel is tapasztalatom. Na szerencsére nem rendőri, orvosi
Viccből írtam Neki !
viszont tényleg ez a logikus megoldás alapjában, csak ott a bibi, hogy soha nem követtünk el semmit... Mondom még én szoktam ügyelni itt a környéken a rendre, elhajtom a garázda fiatalokat, hangoskodókat, és azokat akik TÉNYLEG itt szívnak. Sok errefelé a babakocsis, kisgyerek, stb, én is nyugalmat akarok. Pont ezért fáj, hogy minket cseszegetnek :)
itt a baj:hogy elküldöd őket ha van sapka azért ha nincs azé
köszönöm hogy idemásoltad!
az a baj, hogy nem vagyunk benne a rendszerükben, és egyikőnknek sem volt korábbi stiklije. Sokszor igazoltattak már minket, soha nem találtak semmit, és büntetlen előéletűek vagyunk. Más ötlet? :)
A megoldást az is jelentheti, hogy egy nyugodt környéken lakom, amit előszerettel használnak a füvesek is. Engem nem zavarnak, de el szoktam küldeni őket, ne vonzzák már feleslegesen a rendőröket.
Elöször tisztázzuk a fogalmakat. A "motozás" = testüregvizsgálat, ezt nem hiszem, hogy végrehajtották. Inkább a "ruházat átvizsgálást" gondolom

Bemásolom:

Igazoltatás

29. § (1) A rendőr a feladata ellátása során igazoltathatja azt, akinek a személyazonosságát a közrend, a közbiztonság védelme érdekében, bűnmegelőzési vagy bűnüldözési célból, a tartózkodása jogszerűségének megállapítása céljából, közlekedésrendészeti ellenőrzés során, továbbá az igazoltatott vagy más természetes, illetve jogi személy és egyéb szervezet jogainak védelme érdekében kell megállapítani.
(2) Az igazoltatott köteles a személyazonosító adatait hitelt érdemlően igazolni. A személyazonosságot - a személyazonosító igazolványon túl - minden olyan hatósági igazolvány igazolja, amely tartalmazza a személyazonosításhoz szükséges adatokat. Az igazoltatott kizárólag ezen okmányok egyikének bemutatására kötelezhető. A rendőr más jelen lévő, ismert személyazonosságú személy közlését is elfogadhatja igazolásként.
(3) Az igazoltatás során rögzíteni kell - ha további intézkedéshez, eljáráshoz szükséges, vagy egyéb körülmények ezt indokolják - az igazoltatott személyazonosító adatait, az igazolvány sorozatát és számát, valamint az igazoltatás helyét, idejét és okát.
(4) A személyazonosság igazolásának megtagadása esetén az igazoltatott a személyazonosság megállapítása céljából feltartóztatható, a személyazonosság megállapításának sikertelensége esetén előállítható, ha a személyazonosítás megállapítása más módon nem biztosítható, a személyazonosság megállapítása céljából az igazoltatottól ujjnyomat vehető, az igazoltatottról fényképfelvétel készíthető, továbbá a külső testi jegyek észlelés és mérés alapján rögzíthetők.
(5) A igazoltatás vagy a személyazonosság megállapításának sikertelensége esetén az előállítás csak a személyazonosság megállapításához szükséges ideig tarthat.

(6) A rendőr az igazoltatott személy ruházatát, járművét átvizsgálhatja, ha azt a személyazonosság megállapítása, a közrendet, a közbiztonságot fenyegető veszély elhárítása, bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésének gyanúja szükségessé teszi. (e miatt néznek át általában, például infó van arra, hogy füveztek, valakitől és ezért átnéznek)

(7) Az igazoltatás során rögzített adatokat - kivéve, ha ezek büntető- vagy szabálysértési eljárásban kerülnek felhasználásra - az intézkedés befejezését követő száznyolcvanadik napon meg kell semmisíteni. Ez a rendelkezés nem vonatkozik a 24. § (4) bekezdése szerinti igazoltatás során rögzített adatok 24. § (5) bekezdésében meghatározott törlési idejére.
(8) E § alkalmazásában személyazonosító adaton az érintett személy nevét, születési helyét, születési idejét és anyja születési családi és utónevét kell érteni.

Fokozott ellenőrzés, ruházat, csomag és jármű átvizsgálása

30. § (1) A Rendőrség a bűncselekmény elkövetőjének elfogása és előállítása, vagy a közbiztonságot veszélyeztető cselekmény vagy esemény megelőzése, megakadályozása érdekében a rendőri szerv vezetője által meghatározott nyilvános helyen vagy a közterület kijelölt részén az oda belépőket vagy az ott tartózkodókat igazoltathatja.
(2) A Rendőrség az (1) bekezdésben írt cél elérése érdekében épületet, építményt, helyszínt, csomagot és járművet átvizsgálhat.
(3) A Rendőrség a rendezvény, az esemény, továbbá a közlekedés biztonságát, a közterület rendjét veszélyeztető jogellenes cselekmény megelőzése, megakadályozása érdekében a rendőri szerv vezetője által meghatározott területre belépők és az ott tartózkodók ruházatát és járművét átvizsgálhatja, illetőleg az üzemeltető által előírt feltételek megtartását ellenőrizheti, a közbiztonságra veszélyt jelentő anyagokat, eszközöket lefoglalhatja, illetőleg azoknak a rendezvény, esemény helyszínére való bevitelét megtilthatja.
(4) A Rendőrség a nyilvános forgalom számára nyitva álló helyen őrizetlenül hagyott, a közbiztonságra veszélyt jelentő tárgyat szükség esetén az elvárható gondossággal eltávolíthatja, megsemmisítheti.
31. § (1) Akivel szemben személyi szabadságot korlátozó intézkedést foganatosítanak, annak ruházatát a rendőr a támadásra vagy az önveszély okozására alkalmas tárgy elvétele végett, előzetes figyelmeztetés után átvizsgálhatja.
(2) A ruházat átvizsgálását - halaszthatatlan eset kivételével - az intézkedés alá vonttal azonos nemű személy végezheti. Az intézkedés nem történhet szeméremsértő módon.
dehogynem.engem is basztattak már ilyennel egy darabig...valóban ok nélkül
ill. Thebear mondja a tutit ....

véletlen nem motoznak , pláne rendszeresen ...