Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez érdekes dolog, mert a gumi mintának a gumi teljes szélességében el kell érnie a minimumot, tehát ha egy helyen is kisebb mint a megengedett érték akkor már nem jó. Itt a tejes szélesség az érdekes tényező, mert ugye a pirelli supercorsa szélén nem lesz minta az tuti, sőtt minden sport motorgumi széle elvékonyodik bordailag......
Szia Pohi.
Azt szeretném kérdezni, hogy a motoron a gumi mintájának a mélységét hol méri a rendőr igazoltatáskor? Középen, ott ahol a legtöbbet van használva? Vannak olyan gumiminták is, ahol S-alakban kanyarog a minta és középen sima felület van.... Lehet hogy hülye a kérdés?
Nem engem kaptak el szerencsére hanem 2barátomat.Sima igazoltatás volt,megmérte a kis toloméröjével a gumit 1,1mm volt aztán ugrott a forgalmi.Kaptak utvonalengedélyt hazáig,jelenleg meg folyik a gumicsere és a kipufogo csere.A másik motoron sportgumi volt aminek a szélén nincs minta azért vette el forgalmit.
És pénzbirság kb mennyi?
50-60e körűl lesz a móka
Ez elég szép összeg.
ilyenkor új forgalmi is kell? Hát, egyszerűbb lett volna egy normális gumi
Köszi!
Kell rá az új gumi, az pénz. Kapsz majd büntetést is, az is pénz. Kapsz egy új forgalmit, az is pénz. Na meg a műszaki. Ami megint csak pénz. 4 pénzt kell szerezned ha jól számoltam.
A büntetést nem lehet meghatározni, előadótól és a helyi viszonyoktól függ az ára.
Tehát akkor Pet83 kérdésére válaszolva "csak" egy új műszaki kell?
Nem lesz +bünti;szigorított vizsga...?
(A hátsó ledes rész engem nem érdekel...)
Az szívás vettél volna yamahát
de nekem az egyik refi,a másik tompított
ez azért nem ilyen egyszerű. Ha nem bünteted meg minimálisan akkor nem fog venni, mert minek a rendőr úgysem szól érte, a következő rendőr meg mikor megbünteti, akkor még fel lesz háborodva, mert tudja, hogy előtte nem büntették meg és úgy is végződhetett volna a dolog, és a második rendőr már szemétnek lesz bélyegezve.....szerintem.....általánosságban, persze minden eset más és más.
De világíthat egyszerre a kettő, az fjr-en és az r1-en is világít egyszerre. De ha kiég az egyik még mindíg ég egy és az elég a szabályok szerint.
Ez 1x jól jártál később már szigorúbbak lesznek, bekerültél a rendszerbe...
kaptam ma képeslapot

A kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály feljelentése alapján indult eljárás során megállapítottam, hogy fk XY Kecskeméten xy úton xy időpontban úgy vett részt a közúti közlekedésben az általa vezetett xy forgalmi rendszámú motorkerépárral, hogy az engedélyezett 50 km/h sebesség helyett 81 km/h sebességgel közlekedett.

Az elbírálásnál figyelembe vettem, hogy a cselekmény elkövetésekor fiatalkorú volt, tanuló, önálló jövedelemmel nem rendelkezett, így jelen esetben a pénzbírság kiszabásától eltekintett és figyelmeztetésben részesítettem.
aako rám ez nem vonatkozik
sőt,nekem nem is éghet eccerre a kettő,mi?
Na ezt nem akartam leirni
Ez az izzókészletes dolog. Olyan mint a biztonsági öv. Meg a gyermekülés. Ha megbüntetném mert nincs gyerekülése, akkor megint csak nem venne mert nem lenne rá pénze.
Hát igen.....de néha jól jön......bunkófrenkiék ellen
Nem R1 vagy FJR mindegy dupla helyzetjelző dupla távolsági és dupla fényszóró ez nem gixer 1 lámpával vagyis igen 1 lámpatest de kettéosztott.
kinek írtad?
Ez a szabály azoknak való, akik csak ehhez értenek. Van ennél komolyabb szabálysértés is.
Ez is a mindenképpen kössünk bele valamibe kategória.