Hát ez érdekes dolog, mert a gumi mintának a gumi teljes szélességében el kell érnie a minimumot, tehát ha egy helyen is kisebb mint a megengedett érték akkor már nem jó. Itt a tejes szélesség az érdekes tényező, mert ugye a pirelli supercorsa szélén nem lesz minta az tuti, sőtt minden sport motorgumi széle elvékonyodik bordailag......
Szia Pohi.
Azt szeretném kérdezni, hogy a motoron a gumi mintájának a mélységét hol méri a rendőr igazoltatáskor? Középen, ott ahol a legtöbbet van használva? Vannak olyan gumiminták is, ahol S-alakban kanyarog a minta és középen sima felület van.... Lehet hogy hülye a kérdés?
Nem engem kaptak el szerencsére hanem 2barátomat.Sima igazoltatás volt,megmérte a kis toloméröjével a gumit 1,1mm volt aztán ugrott a forgalmi.Kaptak utvonalengedélyt hazáig,jelenleg meg folyik a gumicsere és a kipufogo csere.A másik motoron sportgumi volt aminek a szélén nincs minta azért vette el forgalmit.
Kell rá az új gumi, az pénz. Kapsz majd büntetést is, az is pénz. Kapsz egy új forgalmit, az is pénz. Na meg a műszaki. Ami megint csak pénz. 4 pénzt kell szerezned ha jól számoltam.
A büntetést nem lehet meghatározni, előadótól és a helyi viszonyoktól függ az ára.
ez azért nem ilyen egyszerű. Ha nem bünteted meg minimálisan akkor nem fog venni, mert minek a rendőr úgysem szól érte, a következő rendőr meg mikor megbünteti, akkor még fel lesz háborodva, mert tudja, hogy előtte nem büntették meg és úgy is végződhetett volna a dolog, és a második rendőr már szemétnek lesz bélyegezve.....szerintem.....általánosságban, persze minden eset más és más.
A kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály feljelentése alapján indult eljárás során megállapítottam, hogy fk XY Kecskeméten xy úton xy időpontban úgy vett részt a közúti közlekedésben az általa vezetett xy forgalmi rendszámú motorkerépárral, hogy az engedélyezett 50 km/h sebesség helyett 81 km/h sebességgel közlekedett.
Az elbírálásnál figyelembe vettem, hogy a cselekmény elkövetésekor fiatalkorú volt, tanuló, önálló jövedelemmel nem rendelkezett, így jelen esetben a pénzbírság kiszabásától eltekintett és figyelmeztetésben részesítettem.
Ez az izzókészletes dolog. Olyan mint a biztonsági öv. Meg a gyermekülés. Ha megbüntetném mert nincs gyerekülése, akkor megint csak nem venne mert nem lenne rá pénze.
Azt szeretném kérdezni, hogy a motoron a gumi mintájának a mélységét hol méri a rendőr igazoltatáskor? Középen, ott ahol a legtöbbet van használva? Vannak olyan gumiminták is, ahol S-alakban kanyarog a minta és középen sima felület van.... Lehet hogy hülye a kérdés?
A büntetést nem lehet meghatározni, előadótól és a helyi viszonyoktól függ az ára.
Nem lesz +bünti;szigorított vizsga...?
(A hátsó ledes rész engem nem érdekel...)
A kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály feljelentése alapján indult eljárás során megállapítottam, hogy fk XY Kecskeméten xy úton xy időpontban úgy vett részt a közúti közlekedésben az általa vezetett xy forgalmi rendszámú motorkerépárral, hogy az engedélyezett 50 km/h sebesség helyett 81 km/h sebességgel közlekedett.
Az elbírálásnál figyelembe vettem, hogy a cselekmény elkövetésekor fiatalkorú volt, tanuló, önálló jövedelemmel nem rendelkezett, így jelen esetben a pénzbírság kiszabásától eltekintett és figyelmeztetésben részesítettem.
sőt,nekem nem is éghet eccerre a kettő,mi?
Ez is a mindenképpen kössünk bele valamibe kategória.