Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva mindenki!volt valahol itt a sprtmotoron valami megoldás a rendszám eltüntetésére.csak nem találom meg.tudtok segiteni?
az ellenséget tudod hogyan értem...
márha a te sulidban vannak gépészmérnökök
Nekem aztán nem ellenségem se gépészmérnök, se villamosmérnök.
Ígérem nem hiszek el mindent, hisz nálunk is vannak ferdítések! Meg nem szentírás amit tanítanak. De ettől független sok sok okos dolgot tanultam, aminek hasznát veszem. Csak ki kell szűrni mi a valós, és mi a kamu :) Ha rajtam múlna, több féléves feketegazdaság kurzus is lenne, de nem rajtam múlik :(
Széles utat!
En nem tudom ,de mikor gyerek voltam mindig azt mondtak,azt hallotam majd jovore jobb lessz.Hallod nem lett jobb! Tudod mikortol jo? Amikor elmesz mondjuk Canadaba vagy New-Yorkba leszalsz a repulorol es tudod mit? Mar masnaptol jobb is!
Hűűűűű baz ez űberLOL
Szavaid mint a szentírás
nah ... ez a lényeg ...
Most mondjak a hir teveben ,hogy 250 millio forint megy iden a Demokracia kutato intezetnek :))))) Hat mondjuk annak a leszopot nyalokanak tenyleg kell egy ilyen mert ,hogy fogalma nincs a demokraciarol az biztos.Megszorito csomag? Csak a multik es a bankok kivetelek alolla! Amugy lattatok a vagyonnyilatkozatokat? Kinek millye van? 50m es lakasa,a masiknak meg trabant van a neven.De en fizessek sulyadot? Figyeljcsak engem nem neznek hulyenek! Akarod tudni miert kell egyre nagyobb terhet cipelnie a nepnek? Roviden:mindent eladtak a penzt meg elloptak,meg lopjak a mai napig! Ennyi! Csak kifinomultak a modszereik torvenybe nem utkoznek a dolgok,mert sose felejtsuk el az elso arany szabalyt,mindig az arany diktalja a szabalyt! :))) De terjunk vissza az eredeti topic-hoz! Gyorshajtas,Yard,megoldasok temakhoz: angol rendszam angol kocsihoz,motorhoz,unioba vagyunk ,bekaphatjak.De most azert vagyok en a kocsog mert nem nyalok? Hallod amerikaban eltem 12 evig nem hogy sulyado nincs de eggyes alamokba ,peldaul Floridaba,meg muszaki sincs.Angliaban az atiras is ingyenes! Nem is tudtad? En nem tudom ,de mikor gyerek voltam mindig azt mondtak,azt hallotam majd jovore jobb lessz.Hallod nem lett jobb! Tudod mikortol jo? Amikor elmesz mondjuk Canadaba vagy New-Yorkba leszalsz a repulorol es tudod mit? Mar masnaptol jobb is! Minden ismeretseg nelkul mentem(szoktem canadabol) az usaba es 3 het mulva 5600cm es dodge kocsim volt.Igen van munka es a Dollar az nem forint.Ja jogsim sem volt soha amerikaba,2 szer alitottak meg.New-Yorkban mikor reggel eloztem mindenkit,meg kerdezte a rendor mit csinalok,mondtam megyek dolgozni, es kesessbe vagyok kerte a papirjaim mondtam nincs.Miert? Kerdezte. mondom magyar vagyok es nem adnak.Azt mondta szereted New-Yorkot,mondom persze,nezzen korul,o mosolygot,es mondta viszlat!Erted? Valamelyik nap mikor meg Irorszagba dolgoztam haza jottem egy leszakadt seat-toledoval.A sajat utcankba ahol szulettem 40 eve megalitot a rendor,kerte anyamtol a jogsit o ult baloldalt.Ne tudd meg,hogy kirohogtem a hulye rendort. Meg buntetett 36 ezer forintra.:)))) Mert kopot volt a gumim. NA EZERT NEM FIZETEK ES NEM IS FOGOK SOHA FIZETNI A TOLVAJOKNAK!
Ezt nem is tudtam. A gépészmérnök a közgazdászok legnagyobb ellensége? Na és a villamosmérnökökkel mi a helyzet? Csak, hogy tudjam hogyan viszonyuljak a gazdászokhoz.
tisztán látszik rajtad a főiskola hatása(ha egyetem,akkor bocs)
romániát meg szerintem felesleges itt mindenféle hülye számítással szóba hozni
az a baj,hogy ahogy ő fejlődik,mi úgy hanyatlunk.és a legeslegfőbb probléma messze nem egy hülye közgazdász számításaiban fog meglátszani,hanem egyszerűen ott,mikor ők egyfelé tolják a saját szekerüket,mi meg ahányan vagyunk,annyifelé.
az adó kell hát,mert igazából ez az állam bevétele.nem kell szeretni.csak róják ki úgy,hogy ARÁNYOSAN fizessük.
az meg hogy mire látsz rá,azért tudjad,hogy a jéghegy csúcsán a zászló.a kormányt meg nyugodtan lehet szidni,mert ekkor akárt még senki sem okozott.
én meg egy egyszerű gépészmérnök vagyok,a gazdászok legnagyobb ellensége.engem is lehet anyázni

az ötleteidnek biztos lehetne örülni,sőt elhiszem,hogy jó irányba gondolkozol,de ezt az iskolai szart,amit letolnak a torkodon,ne vedd véresen komolyan.gigászi érdekekkel állnak szemben jó ötletek...
a sulidhoz meg sok sikert(csakaztán nehogy te is beállj a sorba...)
Seducertt,

ez a romános dolog nagy melléfogás volt! Ha kicsit utánanézel, TÉNY hogy a GDP növekedésük /év sokkal jobb mint a miénk.
DE (és ezt nem kell figyelmen kívül hagyni)
Ha románia a jelenlegi magas ütemben fejlődik ceteris paribus (azaz a többi tényező változatlanságát feltételezve) (a GDP*t tekintve), akkor 2040ben még csak ott lesznek, hogy az eut átl. GDP/év 65-70%át sem érték el! Ezen érdemes elmazsolázgatni. Az adatok a 2008as évből származnak!

És ezt csak Neked Seducertt:
nem akarok haragban lenni Veled. Nem kívántalak bántani. De légy oly jó, és mellőzd a kötözködést. Persze rám fér a tanulás, nem véletlen tanulok. Sok dologban van mit fejlődnöm, és senki nem született zseninek. De igyekszem!
Viszont ha megtennéd, és választanál más elfoglaltságot, minthogy 30éves létedre magyartalan, érthetetlen hozzászólásokkal próbálsz cseszegetni, azt nagyon megköszönném!

Nem tartom magam nagyra, csak egy közgazdász hallgató vagyok, aki egyre jobban rálát a pénzügyi /gazdasági dolgokra, mikro és országos szinten. És bizony lehet sokaknak fáj amiket mondok a gazdasági helyzetünkről, de ez a valóság. Az adó senkinek sem jó, de muszáj. Lehet engem anyázni, de nincs értelme. Ugyanúgy lehet szidni a jelenlegi kormányt, de annak sincs sok értelme. Inkább közös erővel gyártsunk jó ötleteket, amivel előrébb juthatunk!
Maradok tisztelettel,
Tyt
Az ír közlekedésrendészet hónapok óta kereste Prawo Jazdyt. A lengyel legalább ötven szabálysértésért kapott bírságot, de sosem találták, ráadásul lakcímét is állandóan változtatta. A rendőrök végül kiderítették, hogy a Prawo Jazdy valójában vezetői engedélyt jelent lengyelül.

Végre megoldódott az ír közlekedésrendészet fantomjának rejtélye. Prawo Jazdyról kiderült, hogy nem megrögzött szabálytalankodó, hanem jogosítvány - lengyelül.

Ír rendőrök legalább ötvenszer bírságolták meg "Pravo Jazdyt", ám "ő" sohasem fizetett, és sohasem csípték el. Állandóan változtatta a lakcímét - mindegyik megbírságolt lengyel máshol lakott.

A tévedést az okozta, hogy a lengyel jogosítványokban a jobb felső sarokban virít a felirat: VEZETŐI ENGEDÉLY. A rendőrök meg mindig azt hitték, ez a szabálysértő neve. Töltötték is ki szorgosan Vezetői Engedély névre a bírságcetliket, ám egy lengyelt sem hívtak így az érintettek közül, ezért mindegyikük megúszta a dolgot.
Akkor ismered az érzést :....... kicsit húzom..... na még egy kicsit ....ááááááááá had szóljon ...

Köszi hogy szóltál azonnal töltöm az adatlapom
nézd meg a reglapomat
azt,amit te nem töltöttél ki...
Milyen motorod van Gábor?
Te nem szoktad nyújtani a gépet?
Köszi a hozzászólásokat, de én egy motoros mechanikára gondoltam , ami tulajdonképpen nem is látszana...
Viszont gyorshatásnál előről bemérhetnek , hátúlról CLICK aztán VISZ LÁT !
ha mindenképpen baszogatásra vágysz,meg büntetésre egy egyszerű igazoltatásnál is,akkor csak tessék...
20.000 Ft helyszínbírságért vagy szabálysértési feljelentésért, alkalmanként mikor megállít a rendőr....érdemes.
Sziasztok !
Felhajtható rendszámtáblát konstruálok a gépemre ....

ÉRDEMES ?

Ha valakinek van tapasztalat légyszi írjon !
Köszi ....
akkor még jegyeztek minket valakiknek,most meg valamiknek

na, adios amigos
Azért matyi alatt volt még pár szé évünk...
az a baj birkák lettünk és minden szart megetetek velünk, max. egy kicsit bégetünk és minden megy tovább

Az árpád házi uralkodók kihalása óta csak szopunk,nyalunk,és süllyedünk.

nem offolok tovább,megyek a lőtérre,gyakorolni
akkor még mi okunk lett volna rá?
azt leszámítva,h aki addig komcsi geci volt,utána ugyanúgy maradt a helyén más néven...
ebben is igazad van,de sztema csordaszellem még nem halt ki
ha van egy kitartó mag,akkor ahhoz azért szép lassan(ez mondjuk az egész halála,hogy lassan)jönne még
Azt 1989-ben kellett volna,és akkor most ott tartunk mint a szlovének.
A Magyarokban nincs már meg ez a szellem, már senki nem tart a nyilainktól, mindenki gyávának-birkának tart minket, és ki is használ.
lőni kell!

vér nélkül nincs forradalom és változás