Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké... bár lelépni nem fogok, mer nála van a személyim "lakcímkártya kíséretében"
Ki/mi ellen biztosította?
Miért kellett figyelemmel kísérnie a tevékenységüket?
na és mivel bizonyítja? volt ott olyan tábla, hogy tilos átmenni a síneken?
Szerintem meg ő biztosította az intézkedést. Ha mind a ketten belebújtak volna a papirba, akkor senki nem kisérte volna figyelemmel a tevékenységeteket.
ja és van az a poén h Angliában két rendőr közül az egyik ír, a másik angol... itt meg az egyik ír, a másik olvas (vagy vmi ilyesmi) ... szóvel ez igaz, mert mind a kettőnkét ugyanaz a csávó töltötte ki, nemhogy egyikünkét az egyik, másikunkét a másik, a másik addig csak állt, és beolvasta a nevünket a vókitókiba, azután csak nézett ki a fejéből... gondolom ő az aki olvasni tud, a másik meg aki írni
Vazze, 79'-ben megvágtak 10ft-ra mert a Thököly-Hungária sarkon átmentem piroson gyalog. Azóta nem hallottam ilyesmiről.....tényleg kell a lé az államnak.
nem viccelek... főleg azóta nem vicces, mióta valaki mondta h 20ezerre büntették...
Először azt hittem viccelsz.......vagy igen?
ja és izé... csak úgy simán leszálltam a vonatról... és a maradék 4sínen átmentem... nem a kijelölt helyen... (nemtom ménem Hajdúhadháznál szedik össze a sok cigulát akik ugyanezt csinálják... mer akkor államadósság se lenne, annyi pézt behajthatnának...)
"gyalog" szóval olyan 5-tel haladtam
30-nál gyorsabban haladtál? Tilos jelzésen mentél át?
Pedig de szép lett volna egy fotó miközben a sinek között menekülsz. Azé ilyet a 80'-as évek óta nem hallottam.........
nem hanem jöttek szembe a zsaruk, és személyit kértek "lakcímkártya kíséretében"... és fölírtak mindekettőnket
Lefényképeztek?
gyááá most basztak meg a zsaruk, mert átmentem a síneken (gyalog, az állomáson) ... aztmondták figyelemztetés lesz, vagy pénzbünti (gondolom pénzbünti )
Bemásoltam az egészet is, de a múltkor nem jött be. Most bejön...
De hülye ez az oldal. (nem én )
Bocsi, ez a cikk rövidlinkje, csak valamiért ez az oldal nem veszi be csak a főlapot. Ha az egészet bemásolod, akkor jön csak be a cikk. sorry, nem én hibám volt!
Ez csak maga a honlap ami változik. Gondolom a 650 db új trafiról akart tudósítani.
Ez mi is? Elég gyík a link.
Aki még nem tette, lassan kezdhet gondolkozni a rendszámon: http://hiroshir.hu/sw.!news/id.856
A cselekmény elkövetésének időpontjától számított 30 + 30 napon belül meg kell hozni a határozatot nagyjaink szerint. Az onnatól lévő ide oda postázás ideje botrányos. Felénk ez úgy néz ki, hogy Régióközpont-ból fel Orfk-ra ahol van 1-2 ember aláírási joggal vagy mi.....na azok aláírják mikor ráérnek aztán vissza a régióba majd onnan ki az embernek....valami nagyon ésszerű
6 hónapon belül megindítható, az eljárásra 30+30 napja van a rendőrségnek.
6 hónapon belül meg kell indítani az eljárást, tehát belefér....
Tudtommal.
Pohi javíts ki, ha tévedek.
Pohi!
Mennyi az elévülési ideje egy kiküldött 60ezres közig bírságnak?
60 vagy 90 nap vagy 3+3hónap?oktober 16-án történt egy illetővel és jan 17-én jött meg,és azt mondta neki valaki h lejárt 1 nappal a 90 nap,ne fizesse be.
nyugat magyarországi motoros rendőr Kicsit lejáratási szaga van már megint, főleg, hogy az ott dolgozó barátaim nem ismerik......csak nem megint minket akarnak feketíteni? Készülünk március 15-re?