Helló!
Ez nem igazság, Én nem játszhatok mert nincs jogosítványom.
Mivel már sokat segítettél kapsz egy szavazatot tőlem, legyen szerencséd, de ha nyersz viszel egy kört.
Ezervalahányszáz km-nél gariba cserélték a felső kuplungmunkahengert, majd ötezer környékén kirázta magából az alapjáratállitó csavart, most 12ezernél nincs más panasz
De aki megbizhatót akar, az vegyen japánt , nekem jó ez a tróger talján is
Amikor elütötte, nemtudhatta, h meghalt v csak a kabátjáról szakadt le a gomb..
Rohadék. Vagy kétévet simán lehúzatnék vele a kannibál társaságában még igy is.
Hát de itt nincs szó arról, hogy meghaltak.....sőtt a sérülés fokáról sem. Ez az elütte dolog nem teljes értékű hír. Lehet fellökés is karcolásokkal, lehet súlyos vagy halálos. Sőtt azt sem tudjuk, hogy nem e a busz takarásából léptek ki. Na majd holnap megtudom....
Pedig az ilyet kellene bevarni jópár évre, meg jó nagy sajtó visszhangot adni az ügynek. Bezzeg a csóriger kis faszikámat egyből bentartotta az az ügyész, akinek a konyhakerjében hazab@szta a villany a tolvaj cigót
Nem hiszem, hogy továbbra is rendőr lesz, sőtt biztosan nem, de a börtön az nem adódik minden bcs-ből csak úgy sok minden egyéb kell hozzá. Félre ne érts nem védem, mert elítélem az ittas vezetést.
Ez nem igazság, Én nem játszhatok mert nincs jogosítványom.
Mivel már sokat segítettél kapsz egy szavazatot tőlem, legyen szerencséd, de ha nyersz viszel egy kört.
De aki megbizhatót akar, az vegyen japánt , nekem jó ez a tróger talján is
Rohadék. Vagy kétévet simán lehúzatnék vele a kannibál társaságában még igy is.
Minek is csuknák le , mikor már alig van rendőr az utcán......