Nekem meg van egy kölcségfelezős megoldásom: a feleségemmel egyszerre váltottunk bérletigazolványt: az övének a vége 6-os az enyém 5-ös beírjuk a számokat ugy hogy az utolsó akár 5 akár 6-os is lehet, Igy felváltva használjuk
esetleg akinek kell hamis bérlet megoldhatom....5000.ft a havi....
teljesen ugyanaz,mint az eredeti..csak hiányzik a hátuljáról az a tályékoztató jellegü írás,vagy mi a fasz....szal nem gagyi hamisitvány....
már egy sorozatot legyártottam és most tesztelik a haverok(meg én is).... . . . eddig semmi gond..de hisz nem is lehet...hisz profi vagyok
februártol lehet kapni nállam...azért csak akkortol,mert a 2009-es fémcsíkok amik díszitik a bérletet...na azokból csak a jövőhónapban lesz....de jó sok . . ..amik voltak felhasználtam arra a pár "tesztbérletre"
Ő esetleg megfog "visszatart" a rendőr kiérkezéséig. Ha te menekülni akarsz és ő nem enged el akkor nem ő rángat, hanem te rángatod magad. Egy a lényeg legyen jegyed vagy bérleted és akkor nem fog rángatni senki.
Van a városban egy srác, kollégám barátja, beleszaladt a trafiba, kifizette a bírságot. Legközelebb ugyan ott lassan ment. Örömmel hívta kollégámat "kibasztam velük a 60-as táblánál 40-el mentem"
behúzol egyet magadnak majd földhöz vágódsz miközben várjátok a rendőrt.lehetőleg ne lássák,és ha nincs szemtanú akkor 1 az 1 ellen bíróságon.bizonyítsák be h nem ő volt.
amúgy nem tudom mit kell problémázni kb 60szor használtam már a szeptemberben megvett jegyemet,eddig 4 ellenőr volt aki fennakadt rajtam,1 se büntetett meg.az utolsónál ki kellett lyukasztanom.
Nekem jó, én is ezt a megoldást használom(bár rágen voltam bkv-n), de jelen esetben egy leányzóról beszélünk, aki méretei miatt nem tudja megvédeni magát az erőszakosan fellépő piócák ellen.
A rendőr kiérkezéséig visszatarthat, ha jól tudom. De a lényeg, hogy "kölcsönös igazoltatás során" az erről készített jelentést tartalmazó adataidat 8 napon belül kikérheti megfelelő indokkal az ezt kérő személy jelen esetben a kaller. Sajnos most nem tudom bemásolni. Talán az ő esetükben "közfeladatot ellátó személy" azonnal át is adható, de nem vagyok most 100%-ig biztos, mert volt ebben változás régen nem lehetett aztán már lehet ha jól tudom. Végül is mindegy, mert mindenképpen odakerül az adatod.
Én sokat utazok BKV-val és utálnak az ellenőrök....
Ugyanis.....
Azt kell mondani mindenkinek akinek nincs jegye,hogy...
nincs se bérletem se jegyem....hivatalos okmányaim vannak,azokat viszont nem adom oda magának...
amiben segithetek Önnek az az,hogy a következő állomáson leszállok..
Amennyiben ez nem tetszik Önnek,úgy sajnálom,de ez van...
Rendőrrel természetesen fenyegetőzhet,viszont nem gátolhat meg abban,hogy menjek a dolgomra és elhagyjam az állomást,ugyanis az személyi szabadság korlátozása,amit a törvény elég keményen büntet...Ugyhogy ha itt valakit megbüntetnek az nem én leszek
Ugyhogy : Im sorry...seggfej
nekem ez mindig bejön . . . . .
pohi
Nem motoros a dolog, de a BKV ellen is fogjunk össze alapon....
Nem rég egy rokonom sajnos nem tudott jegyet venni, mert nem volt rá lehetősége(nem fogadta el a jegypénztáros kisasszony a pénzt , mert két centin celluxozva volt) és jöttek a kallerek. Persze nem adunk hivatalos okmányt, mert ki nekem ez a köcsög?
Tehát a kaller rendőrt hív, végállomás, leszállás, leányzó azzal a lendülettel el akart sétálni, de az ellenőrök megfogták a ruháját és visszarángatták. Rendőr megérkezik kéri az igazolvány(ugye a rendőr már nem ki ez a köcsög?) tehát átad.
Mi van ha a rendőrnek mondom, hogy nem járulok hozzá, hogy kiadja az adataimat? Ill. tehetek e feljelentést a paraszt ellen?
És ez fix, vagy esetleg lehet hatni a rendőrre? Ha elveszik a forgalmit akkor milyen procedúra után kapom vissza, és mennyi a bünti?