Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Pohi! A szöveg lemaradt a képhez
Nyáron történt velünk az az eset,hogy motorozni indultunk haverommal. Éppen kiértünk a városból mikor a semmiből előbukkant mögöttünk 3 motoros rendőr. Nemondjam egyből rácuppantak a haver motorjára,a rendszámfelfogatás miadt.(valamilyen szinten jogosan) 3-an voltak,az egyik közüllük irtóra felvolt pörögve,habzott a szája,elakarta venni a forgalmit...stb
Szerencsére a másik két kollegája elnézőbb volt,végül megusztuk egy 10-es csekkel. Azt szeretném kérdezni tőled,hogy egyébként milyen büntetés járt volna a szabály szerint.
Szerintem az sem kétséget kizáró bizonyíték, hogy azt mondják "látták korábban őt a városban".
Az autót látták csak, vagy azt is, hogy konkrétan ő vezette?
Erről valami felvétel?
Ha látták is korábban és mondjuk ezt bizonyítani is tudják, akkor még ott van az, hogy akkor lehet józan volt akkor és csak utána ivott, mikor megállt.
Ez azért más történet, mert látták korábban őt a városban,,,,és úgy gondolom manapság már nem ítélnek el senkit kétséget kizáró bizonyíték nélkül.

Szerintem Hajdú más véleményen van, talán még jogosan is.
Ha jól tudom a Németeknél ha módosítasz valamit a motoron
akkor vagy TÜV vagy EU engedéllyel kell rendelkeznie. Nálunk
a Műbizonylat a hasonló engedély neeem ?
Szerintem ha NEM LÁTTA felhajtott állapotban, akkor nem büntethet.

Kb. úgy, ha neked képes 300 at menni a motorod, de ő nem tudja bizonyítani h mentél is annyival, akkor nem büntethet meg - csupán a képesség miatt.
Sztem meg érdemes Nagyon soxor esélytelenek a motor ellen. Persze mikor már képre rögzitették a rencámot, akkor kár.
Terepmotor után az itteniek meg már sztem az autójukat se inditják be . Túl kényelmesek , h a sárból tolják ki a z oktáviját.
De azér' birom őket. Mindig trükköznek valamit.
Ha nem lennének kinn , nem is volna olyan izgalmas a motorozás
Szia Pohi lenne egy kérdésem,ha veszek egy olyan rendszámtáblatartót ami felhajtható,mert olyan a szerkezeti kialakítása,de nem kötök rá semmilyen mechanikát amivel fel le tudom hajtogatni akkor abba bele lehet kötni
Ime a Policebusa
Menekülni nem érdemes
2009. január 19. hétfő

Itthon még el-ellóg az Octaviák elől az, aki mer. Odaát Oklahomában a Hayabusa azért rágósabb falat...

Na, nem mintha minket érintene a dolog, bár az itthoni felhozatal is kezd felzárkózni a nyugati szintre – vagy talán már fel is zárkózott? A BMW 1100RT, Yamaha FJR1300 elől már most is nehéz meglépni – mármint meglépni annak, aki meg mer/próbál lépni. A motoros rendőreink? Penge motorosok, a többségük legalábbis; egykerék, dekliérintés, vagy visszaintés a motoros társnak – nem probléma, biztos úr. Azért ha valaki Oklahomában jár, majd jobban figyeljen oda, hogy a kerek piros szegélyes alumínium táblára milyen számkódot festettek. Az érték be nem tartása súlyos retorziókat vonhat maga után, ami azzal kezdődik, hogy kapunk egy Hayabusát a hátsónkba.

Az oklahomai autópálya-rendőrség embereit szerelték fel ezekkel a csinos kis Suzukikkal, hogy lehetőleg senki nem léphessen olajra előlük. Az oldalkofferek és a szirénák valamelyest szokatlan látványt nyújtanak ebben a szegmensben, mint ahogy a lézeres traffipax sincs a gyári rendelhető extratartozékok listáján. A különleges szolgálati járműre jogosult zsaruk a messze földön híres kaliforniai Superbike Iskolában kapnak továbbképzést; ellenük nem lesz elég az eggyel kisebb fogaskerék elöl.
Vigyázni az ilyennel, engem majdnem lehúzott 100 000Ft-ra egy hasonló "cég". A Contact alatt nincs cím, csak telefon, azt meg hiába hívod, ha utaltál és 2 hónapja nem érkezik meg a csomag...

Nekem is a DNS whoisból kellett címet tudakolnom: whois eurocent.hu aztán valami csoda és némi ráhatás folytán visszakaptam a pénzem. De fél év telt el a megrendeléstől.
Láttalak ma! Dolgoztál keményen!
Azért ez a tolom dolog érdeks..... ......A megyek vele és mikor meglátom a rendőrt leugrom róla és tolom az más kategória...
Engem megvágtak úgy hogy toltam a motort, mert nem volt rajt biztosítás.Nem köcsög rendőr mert volt sok más vaj a fülem mögött de akkor éppen csak toltam
Milyen sisakról?
sisakról semmi hír?
Tréfi trafizni járunk és járőrözünk autóval, segítünk a baleseti helyszínelőnek ha kell....ilyesmi.
Vezetőnek...
Pohi, rámjött hogy ezt muszáj megtudnom: mit csinál télen a motorosrendőr?
Köszi!
Azért kérdeztem, mert egyszer a lerobbant simsonnal gurultam a járdán hazafelé és az úton elhaladó rendőrautóból eléggé nézegettek felém a közegek. De mivel látták hogy néha lábbal kell fenntartanom a sebességet, nem álltak meg intézkedni. Na mindegy legközelebb a békesség kedvéért majd tolom.
Ha tolja, gyalogos. Ha gurul, vezető.

Ha rollerezik vele, akkor X, lehet h UFO...
Ezért egy kollégámat ittas vezetésért büntették Dorog környékén. Ráadásul elektromos bringán volt.
Szia!
Aki nem működő segédmotorkerékpáron ülve gurul az úton, az minek minősül?
Vezetésnek vagy nem?
Sziasztok!

Bocsi h bele kontárkodok de gondoltam leírom nektek mi a vezető fogalma: az a személy aki az úton járművet vezet vagy állatott hajt.A smkp-t és a kerékpárt toloó személy nem minősül vezetőnek.+ de ez már nem fontos ide a gk esetében a gyakorlat és a vizsga idején a gépkocsi vezetőjének az oktató minősül.Ennyi van a kreszbe. Ha ilyesmi kérdésetek van és unatkoztok keressétek 1/1975 (II.5) KPM-BM eggyüttes rendeletétt
Ez megint más történet, de nem áll távol a valóságtól mivel köteles vagy bezárni az autódat, hogy ilyen ne történhessen meg. Ha beindítja, azt hogyan teszi, a kulcsot is benne hagyod? Mondhatja, hogy beült melegedni ennyi. De ha már a vezetéket szétbarmolva indítja be akkor egyértelműbb a helyzet, mert akkor már hihetetlen, hogy csak a fűtés miatt indította be. Vannak szép mesék....nem egyszerű a dolog. Ezért van a Bíróság.......