Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen kis rendszámot? Motorkerékpárra 1 féle adható....az van nincs más.
pohi jel.kezz!
Szevasztok!
Csak azt szeretném megkérdezni,hogy,ha kis rendszámot akarok a motorra rakni akkor ahoz engedély szükséges?Vagy nem megengedett?Sajnos nem vágom a dolgot...
És még mi is jól járnánk!
hát nem tudom,nem én telepítettem...
száj után mondom,ha nem igaz akkor bocs
Biztos, hogy trafi és nem csak megfigyelő eszköz? Van szlovák motoros haver aki néha velünk jön és azt mondta, hogy náluk csak akkor van bünti ha megállítják az elkövetőt.
Hú bakker,ez nagyon durva pénzbehajtás!
Vagy úgy FAX
trafipax
Vonószem?
Kávéautómata?
a szlovákok nem szórakoznak
amúgy is rosszul írtam,csak pályáztak rá
Mintha az opel-t húzta volna ki a válságból a rendőrség a gk. cserékkel....
hát ha tippelnem kéne akkor ford focus,mivel egyik ismerősnél 100 db szolgálati autót rendeltek...de ne mondj rá semmit
Mekkora igazság bakker na arra nem állna rá tuti senki...ha meg igen azonnalos lenne a büntetés
Hát elképzelehtő, bár nem tudom a cégnek milyen autója van aki hitelesíti a gépeket, természetesen ők is mérnek de abból nem lesz semmi, csak tesztelik a gépet. Ők szoktak általában mozgás közben rámérni valamire...
Gondolom erre a pénzhiány a válasz. Különben tényleg rendes vagy......elintézhetted volna azt is, hogy szöges akadályt tegyenek ki.
Lacettiből sok van a szivárvány minden színében, de ne keresd őket mert lassan megszűnnek, mert lejár a szerződés és lesznek másféle típusok, hogy mi az titok persze gondolom valakik megint jól járnak ezzel.....de megszokhattuk.
Bizony figyelni kell,én három civil mérős kocsival folyton találkozok.
Egy lesötétittet fehér 2 astra veszprém környékén,szintén veszprém és várpalota környékén,egy fehér kombi 4-es Golf,folyton méreget ez valami új szerzemény lehet mert mostanában mindíg kint csövezik.
És budapesten már töbször láttam,egy Fosbarna renault kangoo,de lehet hogy partnar mindeggy ilyen kis dobozos szar,na azt menet közben kétszer láttam hogy mérnek,vagy kamerázza a szabájsértést a fasz tudja,meg vagy 3-szor az út szélén.
A közút kezelőjénél kell verni az asztalt tábla ügyben, gyalogátkelő felfestés ügyben. Én nagyon nehezen tudtam elintézni itt Balassagyarmaton, hogy történjen valami. Barátnőm közlekedésbiztonsági előadó és sok sok utánajárás után sikerült felfestetni a gyalogátkelőket, buszmegálló helyét, és személyes találményomat a gyalogátkelőhely előtt 5 métert jelző sárga csíkot ami a padkára van felfestve, hogy szerencsétlen állatpolgárnak legyen valami támpont, hogy ne álljon már meg állandóan a gyalogátkelő hely előtt közvetlenül vagy rajta, mivel rossz a szemmértéke, és ne kelljen agyonbírságolni e miatt. Hát nem egy jótétlélek vagyok , azóta kb. 80%-al visszaesett az ilyen helyen szabálytalanul megállók arányának száma. És ez jó mindenkinek. Nade persze azt el kell mondanom, hogy a festékből nem volt sok és kb. 1 év alatt intéződött el a dolog.
Ott a pont.
Bp-n sok helyen látok kereszteződés előtt fák takarásában jelzőtáblákat. Mondjuk én ismerem a környéket, tudom hol mi van.
De ha olyan jár ott, aki nem ismerős, akkor simán berongyol a kereszteződésbe, mert nem lát táblát és jogosan gondolva, hogy jobbkezes kereszteződés. Aztán majd a rendőr rámutat neki a fa ág mögötti elsőbbségadás kötelező táblára....
A szabálysértésünk tényét én sem vitatom bár a 30-as tábla egy főút tökegyenes és széles kb 1km-es szakaszára került ki tavaly ahol a polgármester lakik. Most nem is a táblakihelyezés a gond, inkább az, hogy tök mindegy milyen pénzbeli szankciót vetnek ki az emberek úgy gondolják, hogy megússzák és nem tartják be. A gyalogátkelőhelyek jó részét egyszerüen nem is lehet látni annyira lekopott a jelzőtáblája pedig sokszor a fák miatt csak pár méterre látszik.
tesóm asszem pont a 11. kerbe dolgozik , majd megkérdem ha hazajött
van amikor maga a rendőr sem tudja , hogy mit kell kísérniük, tesómék is kapnak közbe ilyen ksérgetős feladatot de nekik sem mondják meg, hogy mit visznek, civileknek meg még annyira se mondhatnak el ilyeneket ha tudnák sem.
pedig már kezdtem örülni h végre balhé lesz.de semmi sem zökkentett ki a tanulásból
ilyen lacetti sok van?figyelnem kell,ilyen beépített autókra nem terjed ki a lézerszemem