Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah okos, csak sztem aki ott támasztotta le a vasát, az nemvolt képben, h van ilyen szabály, meg h egy pukkant autokereskedés kapujában ezt be is tartatják
Ez simán az a kategória , amikor nincs miért megbüntetni ,de ha már ittvagyunk, csak kiosztunk egypár csekket valamiért
Arrébb kellett volna menni, főleg ha messziről látszott, hogy jönnek.
Biztos Degecről származott a rendőr
Hát azzal az indokkal, h a kereszteződés metszéspontjától számitott 5m-en belül tilos megállni-várakozni, kivéve ha ott robban le.
Mivel öt motor állt ott az ötméteren, azok kapták meg a tizes büntit.
Kérdezd meg Crazyt vagy a POHI-tMi ilyenkor a teendő? Mert szerintem feljelentés a bíróságon hamis vád, meg hatalommal visszaélés miatt! Szóljatok ,ha nem jól tudom.
Na és milyen indokkal jelentette volna fel? Útszéli állásra?
Mire szabott ki 10e-t? Ha volt "fogás" a motorokon, akkor jogos, ha nem volt akkor simán jogtalan
Érdekes....
Arra már nyilván rá voltak állva korábbi dolgokért és pont ott kapta meg.
Tavalyelőtt mi Debi szélén bandáztunk a 47-es mellett nyáron éjfél körül vagy 10-20 motorral. Vót 1keró, stopie, mexkörözés, szóval szokásos dolgok. Aki nem szerepelt pont, azegy kis uttorkolatban várakozott. Nah vagy egy óra sem telt bele , gondolom vmelyik gyökér autós bejelentésére, kivonúlt a karhatalom villogóval, ugy hogy látszottak már vagy 6km-ről.
Természetesen akkorra mindenki leparkolt- cigizett.
A polisz kérdezi: Kik egykeróztak-gyorsúltak?......Áhh ,azok már hazamentek, csak mi még unatkozunk itt kicsikét
Erre az egyik az utkereszteződéstől lépet 5öt befelé a szervizútra, asztmondja ,Na akkor ennek az ötnek tizezer, ha nem fogadja el ,akkor feljeljelentem.
Szal ha a polisz rááll valaki(k)re, ott előbb-utóbb bünti lesz valamiért.
Ezért mondom azt , jobb inkébb lépni!
Ez hülyeség, te sem hiszed el.... a rendőr sem lehet ennyire ****.
Simán nem jogos és egyből megnyerhető a rendőri in tézkedéssel szemben.
Amúgy akkor motor dohányzásért is meg kellett vol a bü tetni, mert azt sem szabad....
hülyeség...
hát ez kicsit joghézagos....bepalizták a haverodat
ismerőst egyszer úgy büntettek meg, hogy ült az út szélén letámasztott motoron, (kulcs bedugva a gyújtásba, de nem volt beindítva, oldalsztenderen volt, bukó a tükörre akasztva) és épp cigizett, amikor megállt mellette a rendőrautó és megbűntették bukósisak nélküli motorozásért.
na ez milyen?
mondjuk nem mintha egyébként egy kisangyal módjára közlekedne, de akkor is ez sztem gáz.
Egyébként pedig respect a csepeli rendőröknek, mindig tök rendesek amikor megállítanak , ezt az 1 esetet kivéve.
Hát ha elolvasod megint számodra is kiderül a nyilvánvaló válasz miszerint a toló nem minősül a rajta csücsülő bizony annak minősül.
Szerintem is.
Értem. Általában mindenhez odaírom, hogy szerintem (már ha nem felejtem el) én is ember vagyok és tévedhetek, rosszul tudhatok dolgokat. Sőtt kollégákkal is sokat vitázunk 1-1 kérdésen, mert nem minden egyértelmű, sőtt sok minden nem.
Hát ez a befolyásoltságtól függ.....0.8 alatt csak szabálysértés...
Természetesen! Csak amit a bíróságról írtál, nem bírtam kihagyni.
Hát szerintem amíg nem indul el vele addig ülhet a járó autóban. Bár talán "kisérlet"-nek számít én nem csak jogilag te etikailaf sem tartom helyesnek ha egy járművel 1 cm-t nem mozdulót ezért "felkoncolnak". Ha megy vele akkor megérdemli....egyébként nem.
Kollégám nyert ilyen ügyet, hogy beült és beindította kocsit, d enem ment sehova. Odamentek hozzá és ...stb.
Megnyerte a tárgyalást, mert nem vezetett ittassan.
Mondjuk télen még csak-csak, de nyáron hülye duma, hogy beültem melegedni. Jó nyáron klímázni.....de ha nincs a kocsiban?
Jogos.Az ittas vezetés nem vicc,mások élatét veszélyezteti az isten barma.Sok helyen(pl.USA.) élből bilncset kap és lecsukják,ugyanis bünténynek minősűl.
Én olyat fogok meg aki közlekedik járművel és megállítom. Közben nem tévesztem szem elől, nem cserél az utassal helyet ilyesmi erre oda kell figyelni és le is kell írni szépen. Nem egyszerű a dolog, az emberek találékonyak. Ilyen láttam korábban aztán később álló vagy járó autóban csak ülök dologba nem megyek bele.... Egy eset volt amikor autót akartam megállítani és persze nem állt meg, de láttam a vezető arcát, (látásból ismertem) ekkor utánna kergetőzés, ház előtt megáll és alvást színlel. Na ő elő lett állítva és rá is lett verve, hogy ittas. Lehet hivatkozni arra, hogy most ittam, de a vérből úgyis visszaszámolnak ami meg nem olcsó.....
Én?
A 6/1990-es szerint amihez előírja a jóváhagyási jelet azon kell leeni is (ködlámpa, gumi, stb.) a rendszámtartó nem ilyen, amennyiben megfelel ennek:

A forgalomban levő jármű kialakítása, felszereltsége és tulajdonságai csak abban az esetben változtathatók meg, ha a változás a jármű közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi jellemzőit nem rontja le.

És ennek megfelel mert sem a közlekedésbiztonságot sem a környezetvédelmi jellemzőt nem rontja. Szóval felszerelhető az általad említett állítható dőlésszögű is. Ha ez rendesen áll akkor nincs probléma "szerintem" .
Akkor olcsón megúsztuk.
Azóta már felrakta normálisan,csak a desing miadt volt úgy.
Jobb a békesség....
Hát azért az bonyolultabb ügy mint mi azt látjuk. Nem mennék bele.... Biztosan nem egy hétköznapi dolgos munkás ember egyébként, sírni nem fogok érte...
A "csekk" jogos és lehet feljelentés is...
Ügyvéd kérdése...