Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem eddig bevált.
Ez így igaz....
A windows saját mentési rendszer nem ér szinte semmit sem, ezt a tapasztalat mondatja velem. Ezért is tértem át a független mentőprogram használatára.
Nem a windows mentésére gondoltam, hanem ettől teljesen független mentőprogramra.
Mivel ha az operációs rendszer alól állítunk vissza az magában hordozza a bukás lehetőségét.
A független visszaállító programmal már az operációs rendszer betöltése nélkül lehet visszaállítani mindent, feltételezve, hogy egy jól működő-vírusmentes rendszert mentettünk le.
Ez a megoldás vírusfertőzések esetére is jól jöhet, nem beszélve a véletlen rendszerösszeomlásokról.
Vauuuu.....

Na most a winfoch saját magától is létrehoz visszaállítási pontokat. Egy program telepítése elött, frissítés elött ...stb.
Ha lényeg nem itt van (bár ezek a pontok zabálják a helyet), ha úgy pusztul meg a rendszer, hogy semmit nem csinál vagy úgy mérgezik meg, hogy blokkolják az ilyen funkciókat, akkor semmit nem ér a visszaállítási pont létrehozása....
Ami nem egy utólsó szempont, hogy minimális számtech. tudássalLétre lehet hozni visszaállítási pontot, ha minden rendben van ,és utána pofon egyszerű helyretenni.
Off
Bár nem vagyok egy számítógép guru, azért azt tudom ajánlani, hogy a jól működő operációs rendszert egy megfelelő mentőprogrammal lementve, sok idegeskedéstől óvja meg a felhasználót.Nekem egy teljes xp prof. visszaállítás kb 10 perc, ha valami kellemetlenség adódik. Így aztán azt rakhat fel mindenki amit akar.
Hiren s boot cd
On
Csatlakozom,Vista egy rakás fos,de hát vannak akik szeretnek telepíte(tt)ni...
Jah és egyébként vagy 35-40 km/ó-val lehet szggatni ezzel a p@csköszörűvel.
Jó reggelt!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Na azért izgul a szomszéd, hogy utólag is fel lehet jelentést tenni a yardnak? Ezt Én sem tudtam eddig, úgy hittem, ha a helyszínen nincs gáz akkor később sincsen.
A bukósisakot Én is javasoltam neki ,de ahogy ismerem nem fog venni, de majd a saját kárán megtanulja, hogy nem ártana használni.
Szép jóóóó reggelt ! ( pálinkásat ) Motorozós idő :-14C.Nem baj,ne sajnáld tőle a jó kis pistát ,majd 2 hét múlva rájön,hogy egyelőre az xp prof-nál nincs jobb. egyébként POHI sok szerencsét hozzá!
vista? neee.szopni fogsz.szar.vedd le!
Asszonynak nagyon bejön. Kinézetre nekem is, de még működni nem láttam, mert azonnal le lett adva vista telepítésre. Valami linux szerűség volt rajta az meg nem pálya, főleg, hogy még a bios-ba sem tudtam belépni az elején.....ennyire nem vágom a dolgokat e téren. Ha elviszi valaki az asztali erőművemet akkor veszek én is egy ilyet. Jó kis laptop.
no milyen a lapi?egy műanyagot ütünk?
értem én.... értem
A meló az meló kis meló vagy nagy meló, lényeg az hogy olyan jármű vegyen részt a forgalomban és úgy a vezetőjével együtt ahogy kell. Bár én még egy bringás mamit sem néztemmeg mikor ezekkel szaggat vagy 10-el.
ne bazz má ilyenekkel szenvedni....
Csalókák ezek. De a vékony gumi elárul mindent messziről is. Szerintem csak feljegyezte a dolgokat és utánanéz neki. Ha a kw-ot meghaladja akkor gáz mert feljelenti, ha nem akkor semmi probléma.
még jobb
Az elektromosra nem a 4KW vonatkozik. Ott 300W felett már jármű, annak minden vonzatával.

Ha sima "metrós" bicikli, akkor nincs félnivalója.
swgédmotorkerékpár: 50 ccm vagy alatti belső égésű motor, vagy 4 kw teljesítmény, max. 46km/h sebesség.Nem hiszem, hogy beleférne....maradjon nyugodt, valszeg a rendőr megnézi a típusbizonyítványt, és annyi. Ha bírságot kap, akkor meg kell panaszolni.
Ugyamakkor egy bukót vehetne. Nem csak a rendőr miatt, de maga miatt is.
Ha nem mondta hogy feljelenti akkor semmi nem lesz belőle.
Meg Ő sem írt alá semmit gondolom,ha meg egyedül volt a rendőr pláne felejtős...
Ja és így néz ki.
Sziasztok!
A szomszédom mesélte tegnap, hogy megállította egy rendőr az utcán közlekedés közben. Elektromos ,robogó kinézetű kerékpárral közlekedett. Az első kérdés az volt, hogy miért nem visel bukósisakot? Amikor közölte a rendőrrel, hogy ez elektromos kerékpár, akkor először nem hitte el, majd miután tényleg bebizonyosodott, akkor felírta a jármű adatait, illetve a tulajdonos adatait is. Ezek után útjára engedte, de a szomszédom be van gazolva, hogy biztos megbüntetik valamiért. A helyszínen nem állapított meg illetve nem közölt vele semmilyen szabálysértést.
Véleményeket várnék az esettel kapcsolatban.
Köszönöm.