Akkor nem értem minek jössz néha oda.
na mind1. ne vedd rossz néven,de melyik beírás alapján kellene hogy megítéljelek Téged?amiket hónapokig írtál mindenhova,vagy most ezt a rendőrös fellángolóst?
Nézzétek milyen gyorsan kabriót lehet csinálni egy Kadettből. Tűzoltóknak 5 perc Van találós kérdés is. Vajon kik ültek az autóban nagy vezetési tudással, jeges havas aszfalt 4. sebességi fokozatban
Nem akarlak megbántani de ahogy a családos emberek beszélnek az LFP topicban az kicsit erősebb mint hogy egy tizenéves ( na jó már huszon ) hétvégén egyszer kétszer bebaszik a haverokkal
Engem az rémisztett meg egy kicsit hogy sógorom kezdő diplomás és nem talál munkát( mostebbe ne menjünk bele miért hol stb.. ) de ha elvégzed a rendőrszakközepet kapásból van munkád.. erre az egy pozitivumra gondoltam.
ha értitek miről beszélek...
Eddig nekem nem volt, pedig szeptemberben az üllőin ugyanaz a csapat oda-vissza biztos voltam benne, hogy elkapott. De nem jött semmi eddig. Ma a 0-on jöttem haza és meglepően betartották a sebhatárokat, senki nem akart letolni még 80-nál sem a belső sávból pedig csak tegnap foglalkozott vele a tv. Igaz én se mentem gyorsan.
A kamerák felülről is vesznek sok helyen ha eszed van nem felfelé, hanem befelé hajtod vagyis akarom mondani, hagyd gyári helyzetben és akkor nem büntetnek meg, és teljesen szabályos is lesz, főlleg ha betartod a sebességhatárt.
csak neked se legyen ( tudom hogy nincs ) azzal hogy én néha iszogatok
a rendőröset meg kb 3 éve tervezem mióta leérettségiztem, csak először bepróbálkoztam főiskolával
ugyhgy peace