nemogy volt már,minden 3.ilyen.dögöjjön meg a szomszéd lova is alapon.ezesetben a biztosító saját hatáskörben dönt az okozó személyéről vagy a kármegosztás százalékos arányáról.
biztosítók ezt korrektan kezelik általában nincs vele problem.
Hát ez érdekes szituáció...volt már ilyen a történelemben. Pereskedés szerintem. Ha zűrösnek látod a dolgot és 100% nem vagy felelős hívj rendőrt, vetesd fel a helyszínt ne engedd magad lebeszélni a dologról, indoklásként ott van a megbízhatatlan, szavahihetetlen okozó. Ha totál normális a másik fél és elismer mindent, biztosítás stb. rendben van akkor jobb a kárbejelentős megoldás mivel az előbbi esetben a rendőri eljárás végéig nem tudsz intézni semmit a biztosítónál, míg a második esetben már azonnal mehetsz a biztosítódhoz. Szituációfüggő a dolog.
Pohi még egy kérdés és eldugulok.
Akkor mi történik,ha a balesetnél elismeri,papírokat is aláírja,és mondjuk holnapután meg megkérdőjelezi,hogy egyáltalán nem is ő volt a károkozó?
Balesetkor ha a felek megegyeznek abban, hogy ki volt a felelős és kitöltik az Európai kárbejelentőt (kék-sárga) akkor minden rendben, mert azon minden olyan adatot meg kell adni ami a további kárrendezéshez szükséges. Ha ezeket nem tudják megadni, főleg a biztosítást akkor érdemes a rendőri intézkedést kérni és elmondani a probléma okát.....onnantól már minden megy a maga útján.
Sziasztok.
Pohi: Baleset van,nincs rendőri intézkedés,ha nem mutatja meg a biztosítását a másik fél akkor mi a teendő?
Ha a balesetnél rendőri intézkedés van, akkor kérik a bitzosítást,vagy akkor per pillanat ilyennel nem foglalkozik a szerv?
köszi
hát ha most elkezdesz inni és kurvára sietsz ma még azé bé lehet basznyi
dehogy bántalak én itten-mé tenném,csípem a hsz eidet-de mostmár elég a nyalakodásból mer úgy pofánvágom magam ,hogy pohi fogja lehelyszínelni..
Azért azt kihagytam valamelyik hsz-emből, hogy attól hogy milyen stílusban megy a beszélgetés az LFP-ben , attól még vágom ( a karácsonyos videóból ha jólemlékszem) hogy korrekt csávók vagytok és mindenki letett már otthon valamit az asztalra keményen...
előttem meg még itt az élet , de azért ma nem iszok
ja hogy mi a alpján kellene megitálned...
hát ebben igazad van nagyon sok offot nyomok a topicokba, de azért mondjuk a CRm eseknek szinte mindig segitek sokmindenben, mert a kevés dolgot is de azt nagyon vágom, nameg mivel imádom a supermoto témát ezért oda is szoktam értelmes kérdéseket benyogni, meg mióta megvan a KTM azóta a KTM fórumban kérek és abok néha segitséget
biztosítók ezt korrektan kezelik általában nincs vele problem.
Köszönöm.
Akkor mi történik,ha a balesetnél elismeri,papírokat is aláírja,és mondjuk holnapután meg megkérdőjelezi,hogy egyáltalán nem is ő volt a károkozó?
köszönöm.
Bár,mindenkinek jobb,ha nem kell konzervet bontani!
730 bar megteszi,amit meg kell!
Pohi: Baleset van,nincs rendőri intézkedés,ha nem mutatja meg a biztosítását a másik fél akkor mi a teendő?
Ha a balesetnél rendőri intézkedés van, akkor kérik a bitzosítást,vagy akkor per pillanat ilyennel nem foglalkozik a szerv?
köszi
Bazmeg !
dehogy bántalak én itten-mé tenném,csípem a hsz eidet-de mostmár elég a nyalakodásból mer úgy pofánvágom magam ,hogy pohi fogja lehelyszínelni..
előttem meg még itt az élet , de azért ma nem iszok
hát ebben igazad van nagyon sok offot nyomok a topicokba, de azért mondjuk a CRm eseknek szinte mindig segitek sokmindenben, mert a kevés dolgot is de azt nagyon vágom, nameg mivel imádom a supermoto témát ezért oda is szoktam értelmes kérdéseket benyogni, meg mióta megvan a KTM azóta a KTM fórumban kérek és abok néha segitséget