Koszonom szepen!
ma megint jartam arra es valszeg nem engem mert, harman mentunk viszonylag szorosan egymas mogott es ott pont 80 volt, en meg talan 82vel mehettem... erre csak nem kuldenek ki csekket
Valamennyire lehet, de nem annyira.....amennyire te gondolod.... Egyébként közeledőt és távolodót is mér. Nem biztos, hogy mindíg szemből fogsz jönni....
Sziasztok!
Tudja valamelyikotok, hogy az M0-on telepitett traffipaxok mikortol elesek? tobb hir is volt ujsagban, teveben, hogy csak a januar kozepetol bemert autosoknak kuldik a csekket. igaz ez? vagy csak kamu?
Koszi!
Borso
Jah van még egy kérdésem!
Azt a trafit, ami az autón belül van elhelyezve, ha azt tudják hirtelen forgatni?
MOndjuk a szembe jövőt trafizzák, és utána mtudják fordítani?
Ezt is köszi!
Igen de a csavar fejét olyanra kell fújnod amilyen színű az a hely ahol átfúrtad. Nem lehet olyan helyen átfúrni amely helyen a rendszámot megváltoztatná......szóval érted maradjon olvasható és nem megtévesztő, tehát a 3-as ne nézzen ki 8-asnak.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Át lehet fúrni a rendszámtáblát?Van hozzá keretem is, csak nem akarom megkockáztatni, hogy elhagyjam a rendszámtáblámat mert az elég drága mulatság lenne!Ezért szeretném átfúrni!
Talán 50 helyett 95. 68-tól lőttük őket falu közepén. Nagyon humánus vagyok. Volt egy ork aki oda és visszai is belement, mivel előlről hátulról mérünk....a balek....2x olyan 75-el
Az a baj,hogy ezt a gépet vistra tervezték. A neten, csak vista driverek vannak fent. Xp driver nincs. Innentől kezdve nem rakattam xp-t, mert driver nélkül mit sem ér a gép. Ez eddig bevált ultimate, frissíti magát szépen....csak nem lesz nagy gáz vele.
ma megint jartam arra es valszeg nem engem mert, harman mentunk viszonylag szorosan egymas mogott es ott pont 80 volt, en meg talan 82vel mehettem... erre csak nem kuldenek ki csekket
Tudja valamelyikotok, hogy az M0-on telepitett traffipaxok mikortol elesek? tobb hir is volt ujsagban, teveben, hogy csak a januar kozepetol bemert autosoknak kuldik a csekket. igaz ez? vagy csak kamu?
Koszi!
Borso
Azt a trafit, ami az autón belül van elhelyezve, ha azt tudják hirtelen forgatni?
MOndjuk a szembe jövőt trafizzák, és utána mtudják fordítani?
Ezt is köszi!
Köszi szépen az információt!
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem! Át lehet fúrni a rendszámtáblát?Van hozzá keretem is, csak nem akarom megkockáztatni, hogy elhagyjam a rendszámtáblámat mert az elég drága mulatság lenne!Ezért szeretném átfúrni!
Azért mégis azt javaslom, hogy ne bízz benne túlságosan.
Ezt jó tanácsként mondom.