Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogalmam nincs. Ma elfoglaltságként a 12 éves Vectránk elszakadt szíját és a feszítőt javítottam egyik nagyon jó barátommal. Elvoltam vele.....szóval van alibim nem én áltam ott egyikkel sem. De komolyan fogalmam nincs mi lehetett, lehet csak eltévedtek
Hát inkább benzinre és pályagumir aköltsd tényleg
na én ezért is pályázom idéntől inkább.én a "hadd fizessen"kategóriába tartoztam-ez a 2008 as termés
nincs tovább
pohi véletlenül(bár kétlem) nem tudod mi volt ez a 10 rendőrauto,meg egy chevrolet lacetti rendőrrel a belsejében és még egy zöld (gondolom az is a rendőrséghez tartozott) busz XI ker.be ma dél tájt a Bartók Béla 1ik sávjában?álltak,baleset nem volt,elfogásnak nem tűnt,villogo mindnél kinn(gondolom különben szabálytalan h az uton álltak).megesz a fene ha nem tudom meg.
Nekem mivel alacsony a fizetésem ez is visszatartó erő. Nem akarok egy fillért sem befizetni ilyen baromság miatt. Ha lassan megyek az autó sem eszik annyit tehát még nyerek is rajta. Megtehetném, hogy nyomom neki, mert tudom merre mérnek a kollégák, de nem teszem, szépen időben elindulok mindenhová és eddig mindíg meg is érkeztemidőben és éppségben. A fekvő rendőrt utálom mert futóműgyilkos és irritál mikor átmegyek rajta....kellemetlen. Nekem ez megfelel. Aki meg száguldozni akar az meg hadd fizessen........ha nem pénzben majd mefizeti másképp....előbb vagy utóbb.
Ha a cél tényleg a seb.csökkentés és balesetek visszaszorítása lenne nem ez lenne a megoldás. Jártunk Tunéziában és ott meglepően hatékony volt a lassításra bíró tényező. Tele voltak még a főutak is szép nagy fekvőrendőrökkel.(Sousse) Szinte csak taxival utaztunk mert nagyon olcsó volt és senki nem száguldozott pedig nem látszottak túl jogkövetőnek és értelmesnek az állampolgárok. Egyszerüen a fizikai kényszer megtette hatását. Nálunk is a gyalogátkelőhelyek előtt a trafi helyett inkább fekvőrendőr kéne, akkor biztos lassítanánk. Más fórumon ez miatt már leoltottak, de akkor is ez lenne az a megoldás amit mindenki saját érdekében betartana.
Ez történt....történik.
Dicsérd meg őket a jó látásukért és szidd meg őket a kevés eszükért
Most kérdeztem, hogy nem láttátok? Erre csak annyit mondott egyik kissé sérült magzatom, hogy dehogynem! Még a piros pontot is látták csak azt hitték az annyit jelez, hogy működik. Erre én: na ez az....működött! Mit csináljak ezekkel!
Akkor sírva befizetem, illetve az asszony fog sírni amit kap érte!
igaz.
Minket is elért a végzet! Az asszony az én autómmal huligánkodott ami 60 rugóba kerül. Lejjebb mintha azt olvastam volna ha befizetjük szó nélkül akkor nincs pontlevonás amire egyébként nem találtam utalást a papíron. Igaz ez? Pohi, Thebear.........
áá rendőr bácsi én nem szoktam 130-tól többel járni, de ha még is véletlenül túllépném akkor akkor a kezemmel majd jelzek hátha levisz a szél....
Na igen....dehát max. 130 lehetséges kis hazánkban, de ott is trükkös lenne....szerintem az a pár 1000 Ft már nem vészes és érdemes beszerenli az irányjelzőt.
2 kilónál előzéskor
Nem hiszem, ha kézzel jelzel minden alkalommal....
+beszéltük.
úgy lesz
amint lesz gumim,fékbetétem és jó idő hozzá
Elég ritkán vagyok otthon, leginkább esetleg hétvégén. Persze egy jó kis gurulásra vevő vagyok ha egyeztetünk.
ménem találkoztunk még?
Hello Pohi! Látom rendőr vagy Szeretjük őket
Tudnál arra válaszolni hogy ha átalakítom a mocit azaz pályaidom kerül rá van első hátsó lámpa bele faricskálva, rendszám is tükör is csak index nincs. akkor megcseszhetnek?
Annak vallom magam, de már 4 éve kőszárhegyen lakok.
te fehérvári vagy?
az hogy te titkolod,attól nem titkos
egy autó átírásakor el kell kérjem
Nem bizony. pár hónapja kellett valami szerződéshez, de nem találtam sehol... Hú de gáz.