Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen kérheted, meg is mutatják. De ebben a köziges dologban nem viccelnek, amelyik járműről és rendszámáról nincs 100%-osan jó felvétel azt ki sem küldik, legalább is felénk. De megpróbálhatod....
POHI4Tesóóóó keresnek ruhát a neten!Mondtam hogy téged keressenek!Bocs hogy ide irok!A supermoto fórumba keresd Foxgirl-t!
Hát ha befejezted volna biztosan érne valamit, így nem hiszem. Az erőnléti felmérésre meg edzél rá. Napi 200 fekvő, felülés (nem egyszerre én 10-essével kezdtem annyira el voltam tunyulva, szépen emeld az adadot minden nap), egy kis futás és menni fog. Felvételi előtt 1 hónappal kezd el.
Elméletileg itthon is csak olyat szerelhetsz fel a járműre amiben benne a mínősítési jel, vagyis "E"
Tavaly még nem szóltak érte, az ottani gépek sem voltak valami halkak.
Sziasztok!
Horvátorszában hogy állnak a hangos kipufogóhoz? Semmi "E" jelzésem sincs rajta, meg elég jól is szól. Számíthatok basztatásra, büntetésre? Tudtok valamit? Köszönöm:W.
Közutálatra!
Érdeklődnék, hogy ha kapok papírt a gyorshajtásról akkor kérhetem-e, hogy megmutassák a bizonyítékot(fotót)? Az egyik ismerős állítólag ezzel úszta meg, bement és nem vitatta csak kérte, hogy mutassák meg, erre jegyzőkönyv stb., de többet nem kapott semmit. Ez nyáron volt. Lehet, hogy nem igaz, ezért kérdem.
te is rendőr vagy egyébként?
számít hogy 2 évig jártam főiskolára?
És nem is akár milyenre...

semmi töbletpontom nincsen jogsin kivül
na meg a fizikai felvitől félek
van valami fix tarifa, helyszíni birság amit felhajtott rendszám esetén kér a rendőr? Egyébként lehet belőle komolyabb ügy is mint alkalmanként 10 rongy bírság?

predatork2: hülye kérdés rulz
A www.hiroshir.hu -n található cikkre kérdeztek rá korábban: Én úgy vagyok vele, hogy ha már hajlítom, akkor olyan 80 fokban, úgyis mindegy, ha beléd akarnak kötni, tehát majdnem totál vízsuintig. Nem mondom, h ez büntetésmentes, én sem lógok meg ha veszélyes, de a jó fejek elengedtek, egy köcsög 2x is megbüntetett érte (nem azért mert megbüntetettet köcsög!) össz. 20 ezerre. De ha belegondolok, kb. 2 milliót sporolhattam így:D
na meg nem arról szól a képzés, hogy jogász legyél, hanem az alapok elsajátítása. A jogszabály, amit használsz majd, az kell, a suli általános képzés, aztán specializálódsz, és egy pár szabállyal dolgozol, amiket napra készen kell(ene) tudnod.
Hát nem annyira durva, 2 év alatt sok jogszabályt kell beseggelni, de mire végzel a felét elfelejted, kb. mint a főiskolások. Szar ez az oktatási rendszer, nem arra megy, hogy amit tudnod kell tutira azt tényleg tudjad, hanem arra hogy nagyonsok mindent tanulj meg és nem érdekli őket, hogy bemagoltad és elfelejtetted mire végzel....
Na jó éjt!páááá
Perszepersze...Joe haver.
Ne akard! ...
nem álmodik ő velem.tuggya hogy elérhetetlen vagyok
Pohi, ezt tudni kell minden rendőrnek fejből? Mert legközelebb beadoma jelentkezést a Miskolci Rendőrszakközépbe, és érdekelne mire számítsak
Még mindíg jobb mint Crazy-vel aludni....izééé.....álmodni
És ha tudnád milyen hosszú ez a jogszabály elsírnád magad .....ezek meg 100.000 Ft-ért elvárják, hogy cd jogtár legyen a fejemben.
Pred erről is lemaradt mert mindig a szaunába zsákol meg JJK kipuffokat gyárt.majd én biznyákolok Pred ja utálod a kacsintást ,akkor kussolok te kis kúúrva
Pohi,nem elég, hogy a suliba ezeket a hülye jogszabályokat próbálják belénk tömni, na de az már csúcs, hogy itt is ezt kell látnom! Remélem nem a törvénykönyvvel fogok álmodni...
nem lesz ez egy kicsit hosszú bazmeg?
hát ez egy regény..faszba
köszi szépen a segítséget